alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Μετα και τις τελευταιες εξελιξεις τα νεα μου και τελικα προγνωστικα
συριζας 22-26%
ν.δ. 14-18%
χ.α. 8-12%
ποταμι 5-8%
ελια 5-8%
κκε 3-6%
συριζας 22-26%
ν.δ. 14-18%
χ.α. 8-12%
ποταμι 5-8%
ελια 5-8%
κκε 3-6%
συριζας 22-26%
Απο το πρωι, του εχω πει να μην μπερδευει τις επιθυμιες του με τις εκτιμησεις.Κατανοητά ...
Στο κόμμα του ο καθένας, δείχνει κάποιο προτίμηση και εύχεται να πάει ψηλότερα
από όσο θα μπορούσε ποτέ ....
Το συναίσθημα , υπερτερεί της λογικής ....
Γιατί ρε Λάκη γίνεσαι σκληρός; Θυμίσου πόσο πήρε ο Σύριζα τον Ιούνη του 2012(τότε που υπήρχε ακόμα αντίπαλος).Κατανοητά ...
Στο κόμμα του ο καθένας, δείχνει κάποιο προτίμηση και εύχεται να πάει ψηλότερα
από όσο θα μπορούσε ποτέ ....
Το συναίσθημα , υπερτερεί της λογικής ....
Γιατί ρε Λάκη γίνεσαι σκληρός; Θυμίσου πόσο πήρε ο Σύριζα τον Ιούνη του 2012(τότε που υπήρχε ακόμα αντίπαλος).
Δεν θα πατε ολοι για να ριξετε το Σαμαρα?Δεν θα παει κανενας να ψηφισει αυριο τυπε... μην συγκρινεις ανομοια πραγματα !!!
Αυτό είναι καινούργιο προγνωστικό;Δεν θα παει κανενας να ψηφισει αυριο τυπε... μην συγκρινεις ανομια πραγματα !!!
Δεν θα πατε ολοι για να ριξετε το Σαμαρα?
Ελια ετσι?Αυτό είναι καινούργιο προγνωστικό;
Aπό τους συγγενείς μου να σου πω ότι μόνο εγώ ψήφισα,οι άλλοι αύριο
Εγώ θα ψηφίσω Ελιά ή οι συγγενείς μου;Ελια ετσι?
Η καύλα του τζόγου χασοδίκη μου ,δεν μετράει το ποσό..
Οι συγγενεις.Εγώ θα ψηφίσω Ελιά ή οι συγγενείς μου;
Bρε φιλε αυτα ειναι προσωπικες εκτιμησεις,το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο
Απο το πρωι, του εχω πει να μην μπερδευει τις επιθυμιες του με τις εκτιμησεις.
Μεγαλο παιδι ειναι πια.
Η ΝΔ παίζει πάλι το ίδιο χαρτί της τρομοκρατίας(δεν θα έχετε κωλόχαρτο αν βγει ο Σύριζα,θα γίνουμε Αργεντινή,Β.Κορέα και λοιπές πίπες),το θέμα είναι κατά πόσο έπεισε ο Αντουάν ότι μαζί του θα έρθουν καλύτερες μέρες.Bρε φιλε αυτα ειναι προσωπικες εκτιμησεις,το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο
θα φανει αυριο.Ελαχιστοι λενε θα ψηφισουν νδ,το θεμα ειναι ομως τι θα κανουν,οχι το τι λενε.
Εμενα τα προγνωστικα μου ειναι συμφωνα με το τι ακουω,και τι λενε.Μπορει να λενε το ενα,
να κανουν ομως το αλλο.
Η ΝΔ παίζει πάλι το ίδιο χαρτί της τρομοκρατίας(δεν θα έχετε κωλόχαρτο αν βγει ο Σύριζα,θα γίνουμε Αργεντινή,Β.Κορέα και λοιπές πίπες),το θέμα είναι κατά πόσο έπεισε ο Αντουάν ότι μαζί του θα έρθουν καλύτερες μέρες.
Η ΝΔ παίζει πάλι το ίδιο χαρτί της τρομοκρατίας(δεν θα έχετε κωλόχαρτο αν βγει ο Σύριζα,θα γίνουμε Αργεντινή,Β.Κορέα και λοιπές πίπες),το θέμα είναι κατά πόσο έπεισε ο Αντουάν ότι μαζί του θα έρθουν καλύτερες μέρες.
Με 30% ανεργία,φτώχεια και εξαθλίωση χλωμό να έπεισε...οπότε ο κόσμος λογικά θα ψηφίσει Σύριζα και Τσι(όχι επειδή τον πιστεύει,αλλά για το γαμώτο,έτσι να τον δοκιμάσει).
Αυτή είναι η δικιά μου εκτίμηση.
Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου αλλά με μικρότερη διαφορά μεταξύ ΝΔ-Σύριζα,μεταξύ 2%-3% πιστεύω θα κυμανθεί.
εχουμε σε μεγαλη εκτιμηση την αποψη σου
φιλα τα ποδια του Σαμαρα που σε κανει να επιβιωνεις ακομα μωρη πουσταρδελα
Χτες είχε το V for vendetta. Καταλληλότερη στιγμή για να παιχτεί αυτή η ταινία δε μπορούσε να υπάρξει