Επισκέπτης
Ούτε από το 11% Αττική;;;Ακομη κι αν υποθεσουμε οτι θα εβγαζα 1-2 μοναδες απο τη ΝΔ, ΔΕΝ θα τις εδινα στην ΧΑ. Δεν μου προκυπτει απο πουθενα.
Ούτε από το 11% Αττική;;;Ακομη κι αν υποθεσουμε οτι θα εβγαζα 1-2 μοναδες απο τη ΝΔ, ΔΕΝ θα τις εδινα στην ΧΑ. Δεν μου προκυπτει απο πουθενα.
πες στα γατακια απο ποσα πιμι εχεις στατιστικο δειγμα ;)Ακομη κι αν υποθεσουμε οτι θα εβγαζα 1-2 μοναδες απο τη ΝΔ, ΔΕΝ θα τις εδινα στην ΧΑ. Δεν μου προκυπτει απο πουθενα.
Ενας λογος παραπανω. Μονο 11% Αττικη.Ούτε από το 11% Αττική;;;
Παραπάνω ήθελες;Ενας λογος παραπανω. Μονο 11% Αττικη.
Και 7-8% στο 71%.Παραπάνω ήθελες;
11%->το 29% των ψήφων αν δεν κάνω λάθος.
Μίνιμουμ 10% λοιπόν.
Την αποχή δεν την υπολόγισες όμως.Και 7-8% στο 71%.
Αρα καταληγουμε στο 8,5-9%.
Ειναι και δικοπο μαχαιρι παντως γιατι αρκετοι ψηφοφοροι της χ.α. ειναι τοσο ουγκανα που ειναιΚαι 7-8% στο 71%.
Αρα καταληγουμε στο 8,5-9%.
Την αποχή δεν την υπολόγισες όμως.
Τώρα είναι πιο σημαντικό για όλους και καθαρά κομματικό.
Πόσο μαλάκας πρέπει να'σαι για να βλέπεις τον Σύριζα ως κουμμουνιστές,πόσο;Ειναι και δικοπο μαχαιρι παντως γιατι αρκετοι ψηφοφοροι της χ.α. ειναι τοσο ουγκανα που ειναι
ικανοι να ψηφισουν ν.δ. απο τον φοβο να μην βγει ο συριζας.
Μιας και το πες,το ψήνεις για συνέντευξη;ελα μπλογκερ
εσυ σαν τι τους βλέπεις;;; εκτος από μαλακες;Πόσο μαλάκας πρέπει να'σαι για να βλέπεις τον Σύριζα ως κουμμουνιστές,πόσο;
Αυτό,δεν έχει άλλο.εσυ σαν τι τους βλέπεις;;; [size=15pt]εκτος από μαλακες[/size];
Πόσο μαλάκας πρέπει να'σαι για να βλέπεις τον Σύριζα ως κουμμουνιστές,πόσο;
εσυ σαν τι τους βλέπεις;;; εκτος από μαλακες;
Ακομη κι αν υποθεσουμε οτι θα εβγαζα 1-2 μοναδες απο τη ΝΔ, ΔΕΝ θα τις εδινα στην ΧΑ. Δεν μου προκυπτει απο πουθενα.
οντως μετα από ένα κοκκινο δειλινο θα ξημερωσει μια χρυση αυγηΑυτό,δεν έχει άλλο.
+το μέσο για να πάρει πούλο η ΝΔ και να μπει ο νιπλ στην μπουζού.
E όχι και κόκκινο ο Σύριζα,ροζ.οντως μετα από ένα κοκκινο δειλινο θα ξημερωσει μια χρυση αυγη
Πόσο μαλάκας πρέπει να'σαι για να βλέπεις τον Σύριζα ως κουμμουνιστές,πόσο;
οσο ασπρο και να ριξεις στο κοκκινο δεν αλλαζει.E όχι και κόκκινο ο Σύριζα,ροζ.