Προσωπικα εγω τι θα εκανα;Θα μειωνα βουλη απο 300 σε 150 και τους μισθους τους κατα το ημισυ.
Μετα ποθεν εσχες σε ολα τα πολιτικα προσωπα που ηταν στο προσκυνιο τα τελευταια 20 χρονια.Κατασχεση
ολης τις περιουσιας τους που δεν δικαιολογειται μαζι με βαρυτατα προστιμα.Το επομενο που θα εκανα θα
ηταν δημοψηφισμα για το αν θελει ο λαος να πληρωνει τα 500 εκ ευρω περιπου που πληρωνει καθε χρονο
για την εκκλησια.Να εισαι σιγουρος οτι τα ποσα που θα εισεπρατε το κρατος μονο και μονο απο αυτες τις
περιπτωσεις θα εφταναν και θα περισσευαν για να βγει η χωρα απο την κριση.
Οσο για την αλλη παπαρια που λες,οταν καποιος γινεται βουλευτης,υπουργος,δεν γινεται για να αυξησει την
προσωπικη του περιουσια αλλα για να υπηρετησει τον λαο και την πατριδα του.Αν καταφερε να αυξησει την
περιουσια του ενω η χωρα παραληλα πτωχευε,τοτε δεν εκανε την δουλεια του σωστα.
Λυπαμαι που δεν το καταλαβαινεις.
μάλιστα ... και πόσα παίκτη μου τα υπολογίζεις όλα αυτά που λές να κάνεις ?? έτσι ένα νούμερο ενδεικτικό μιλάμε...
εγώ με απλούς λογαριασμούς λέω... 150 βουλευτές * 10.000 τον μήνα = 1.500.000 μύριο * 12 μήνες 18.000.000 μύρια... αντε και άλλα 18.000.000 τα έξοδα τους μας κάνουνε 36.000.000 αντε και άλλα 18.000.000 μύρια οι παρατρεχάμενοι τους (υπάλληλοι κλπ) μας κάνουνε 54.000.000 ... αυτά από τους βουλευτές...
πάμε τώρα στο πόθεν έσχες (1) πρέπει να υποθέσουμε ότι θα βρεθεί κάτι επιλήψιμο (2) αν βρεθεί κάτι επιλήψιμο θα πρέπει να βρεθεί και περιουσία να κατασχέσεις (3) αν κατασχέσεις περιουσία θα πρέπει να μας πείς πόσα προβλέπεις να πάρεις (γιατί από τον Τσοχατζόπουλο που του τα πήραν όλα ότι έχει και δεν έχει ζήτημα να μαζεύουν 80 μύρια αν τα εκποιήσουν)...
αλήθεια για τα 500 εκατομύρια της εκκλησίας έχεις καμμιά πηγή ή έτσι σου ήρθε και το έβαλες σαν νούμερο ????
γιατί ρε παίκτη ?? απαγορεύεται να δουλεύει παράλληλα, να επενδύει και να βγάζει χρήμα από νόμιμες δραστηριότητες ??