life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
τί λέει πέος,μετράς αντίστροφα τις ώρες που οι γαμιάδες σου θα'ναι στην κυβέρνηση;
Δεν το βαζειs κατω ε???
τί λέει πέος,μετράς αντίστροφα τις ώρες που οι γαμιάδες σου θα'ναι στην κυβέρνηση;
Τον παίρνεις και φεύγεις...Νέα επιτυχία μετά την αναβάθμιση της Fitch
ΕΣΠΑ 2014-2020: Η Κομισιόν ενέκρινε 20 δισ. ευρώ για την Ελλάδα
Η χώρα μας, μαζί με τη Γερμανία και τη Δανία, δέχθηκαν τις πρώτες εγκρίσεις για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 - Πρώτος στόχος η διοχέτευση κονδυλίων για την αντιμετώπιση της ανεργίας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε σήμερα το νέο ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.
Πρόκειται για μια ελληνική επιτυχία, όπως αναφέρουν κύκλοι της ΕΕ στο protothema.gr, καθώς το ελληνικό ΕΣΠΑ είναι το τρίτο μεταξύ των 28 κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εγκρίνεται.
θα κλαινε παλι τα τσυριζια
Καλο αυτο αν ισχυει,μακαρι η νεα κυβερνηση να τα διαχειριστει καλυτερα,αφου η απερχομενη καταφερε να τα χασει.Νέα επιτυχία μετά την αναβάθμιση της Fitch
ΕΣΠΑ 2014-2020: Η Κομισιόν ενέκρινε 20 δισ. ευρώ για την Ελλάδα
Η χώρα μας, μαζί με τη Γερμανία και τη Δανία, δέχθηκαν τις πρώτες εγκρίσεις για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 - Πρώτος στόχος η διοχέτευση κονδυλίων για την αντιμετώπιση της ανεργίας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε σήμερα το νέο ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.
Πρόκειται για μια ελληνική επιτυχία, όπως αναφέρουν κύκλοι της ΕΕ στο protothema.gr, καθώς το ελληνικό ΕΣΠΑ είναι το τρίτο μεταξύ των 28 κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εγκρίνεται.
θα κλαινε παλι τα τσυριζια
αν πείς κάτι λογικό γιατί όχι...
δεν θέλω να μου πείς τα αποτελέσματα αυτών που θα κάνεις θέλω να μου πείς τις ενέργειες που θα κάνεις και για κάθε πως θα διασφαλίσεις το ανάλογο μαμούνι για να την κάνεις...
ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ
Καλο αυτο αν ισχυει,μακαρι η νεα κυβερνηση να τα διαχειριστει καλυτερα,αφου η απερχομενη καταφερε να τα χασει.
Καλο αυτο αν ισχυει,μακαρι η νεα κυβερνηση να τα διαχειριστει καλυτερα,αφου η απερχομενη καταφερε να τα χασει.
συχνάζεις στη συγγρού και ξέρεις εσύ...εσύ πόσα λεφτά βγάζεις κάθε βράδυ;ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ
Τι μαλακια ρωτησες παλι και δεν την ειδα;περίμενω την απάντηση σου σε αυτό που σε ρώτησα...
Καλα ετοιμασου για εκλογες τον σεπτεμβρη μετα τα αποτελεσματα της κυριακης και βλεπουμε.σωπα ρε μαγκα
ποια νεα κυβερνηση;
υπαρχει κυβερνηση σαμαρα βενιζελου βενιζελου σαμαρα
το 16 βλεπουμε
Καλα ετοιμασου για εκλογες τον σεπτεμβρη μετα τα αποτελεσματα της κυριακης και βλεπουμε.
Τι μαλακια ρωτησες παλι και δεν την ειδα;
αν πείς κάτι λογικό γιατί όχι...
δεν θέλω να μου πείς τα αποτελέσματα αυτών που θα κάνεις θέλω να μου πείς τις ενέργειες που θα κάνεις και για κάθε πως θα διασφαλίσεις το ανάλογο μαμούνι για να την κάνεις...
Καλα ετοιμασου για εκλογες τον σεπτεμβρη μετα τα αποτελεσματα της κυριακης και βλεπουμε.
ρε να φυγουν τα καθικια που εχουμε στην πλατη μας 40 χρονια τωρα και ας βγει και η χ.α. ας βγει το ποταμιΠΟΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣ
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΟΛΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΕΧΟΥΝ
ΣΑΓΩΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΕΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ
ΔΕΣ ΒΛΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
Εκτοσ απο μουτσος εισαι και εφοριακος?ρε να φυγουν τα καθικια που εχουμε στην πλατη μας 40 χρονια τωρα και ας βγει και η χ.α. ας βγει το ποταμι
ας βγουν εξωγηινοι δεν με ενδιαφερει.να φυγουν αυτοι και ο επομενος να μοιρασει ευθηνες και να κανει κατασχεσεις.
Δεν μπορει ο βενιζελος μεσα σε λιγα χρονια να εχει βγαλει εκατομυρια ευρω και να εχει αυξησει 400% την ακινητη περιουσια του.
ρε να φυγουν τα καθικια που εχουμε στην πλατη μας 40 χρονια τωρα και ας βγει και η χ.α. ας βγει το ποταμι
ας βγουν εξωγηινοι δεν με ενδιαφερει.να φυγουν αυτοι και ο επομενος να μοιρασει ευθηνες και να κανει κατασχεσεις.
Δεν μπορει ο βενιζελος μεσα σε λιγα χρονια να εχει βγαλει εκατομυρια ευρω και να εχει αυξησει 400% την ακινητη περιουσια του.
Συμφωνω απολυτα και απο αυτον και απο τα πρωτοπαλικαρα της χ.α. που ζουν πλουσιαΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ
ΣΑΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ