Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Εχεις και τροπους παναθεμασε αφου απευθυνεσαι σε ατομο που κατοικει στη μαγευτικη-ειδυλιακη  Αγγλια  :grin:

Φίλε μου τους τρόπους τους έχω για όλους.Δεν το ξέρω προσωπικά το παληκάρι,επομένως θα συνεχίσω να του μιλάω (όπως και σε όλους τους συμφορουμίτες) με σεβασμό.Και όπως γράψει και παραπάνω το μοναδικό που δεν ανέχομαι είναι αν με περνάει ο άλλος για μαλάκα.Μόνο εκεί τα παίρνω.Κατά τα άλλα μπορούμε να έχουμε όλοι από μία διαφορετική άποψη (είναι όπως οι κωλοτρυπίδες,όλοι έχουν από μία) αλλά να συζητλαμε κόσμια και με επιχειρήματα και όχι να σκυλοβριζόμαστε.

Πάντα φιλικά  :)

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τωρα τι θελουν τυπε? :grin: :grin:

Nα μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ man, κινδυνευουμε  :cheesy:

10.jpg

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Στην προκειμενη δεν ελεγε ψεμματα, συγκυβερνηση με ΠΑΣΟΚ (rip  :priest:) oντως ηθελαν τα συμφεροντα.

Θα συμφωνήσω φίλε μου.
Το ψέμμα πήγαινε στο ότι δεν θα κάνω συγκυβέρνηση με ΤΙΠΟΤΑ,πότέ των ποτών,ακόμα και να με περάσουν από φάλαγγα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φίλε μου τους τρόπους τους έχω για όλους.Δεν το ξέρω προσωπικά το παληκάρι,επομένως θα συνεχίσω να του μιλάω (όπως και σε όλους τους συμφορουμίτες) με σεβασμό.Και όπως γράψει και παραπάνω το μοναδικό που δεν ανέχομαι είναι αν με περνάει ο άλλος για μαλάκα.Μόνο εκεί τα παίρνω.Κατά τα άλλα μπορούμε να έχουμε όλοι από μία διαφορετική άποψη (είναι όπως οι κωλοτρυπίδες,όλοι έχουν από μία) αλλά να συζητλαμε κόσμια και με επιχειρήματα και όχι να σκυλοβριζόμαστε.

εχει γραψει οτι ειναι 60αρης τυπε  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Τι παληκαρι ρε μαν,συμφοιτητης με τον μητσοτακη ηταν. :grin:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε μου τους τρόπους τους έχω για όλους.Δεν το ξέρω προσωπικά το παληκάρι τον άνθρωπο,επομένως θα συνεχίσω να του μιλάω (όπως και σε όλους τους συμφορουμίτες) με σεβασμό.Και όπως γράψει και παραπάνω το μοναδικό που δεν ανέχομαι είναι αν με περνάει ο άλλος για μαλάκα.Μόνο εκεί τα παίρνω.Κατά τα άλλα μπορούμε να έχουμε όλοι από μία διαφορετική άποψη (είναι όπως οι κωλοτρυπίδες,όλοι έχουν από μία) αλλά να συζητλαμε κόσμια και με επιχειρήματα και όχι να σκυλοβριζόμαστε.

Ορίστε ρε ληξίαρχοι.Φαγωθήκατε.

Φιλικά πάντα :)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
ρε να φυγουν τα καθικια που εχουμε στην πλατη μας 40 χρονια τωρα και ας βγει και η χ.α. ας βγει το ποταμι
ας βγουν εξωγηινοι δεν με ενδιαφερει.να φυγουν αυτοι και ο επομενος να μοιρασει ευθηνες και να κανει κατασχεσεις.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε να φυγουν τα καθικια που εχουμε στην πλατη μας 40 χρονια τωρα και ας βγει και η χ.α. ας βγει το ποταμι
ας βγουν εξωγηινοι δεν με ενδιαφερει.να φυγουν αυτοι και ο επομενος να μοιρασει ευθηνες και να κανει κατασχεσεις.
Δεν μπορει ο βενιζελος μεσα σε λιγα χρονια να εχει βγαλει εκατομυρια ευρω και να εχει αυξησει 400% την ακινητη περιουσια του.

Δλδ απο την (ακρο)δεξια να παμε στον φασισμο;
Εδω εισαι πολυ λαθος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom