Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΠΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΛΕΜΕ
Στην προκειμενη δεν ελεγε ψεμματα, συγκυβερνηση με ΠΑΣΟΚ (rip ) oντως ηθελαν τα συμφεροντα.
ΠΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΛΕΜΕ
Στην προκειμενη δεν ελεγε ψεμματα, συγκυβερνηση με ΠΑΣΟΚ (rip ) oντως ηθελαν τα συμφεροντα.
Εχεις και τροπους παναθεμασε αφου απευθυνεσαι σε ατομο που κατοικει στη μαγευτικη-ειδυλιακη Αγγλια
τωρα τι θελουν τυπε?
Φίλε μου τους τρόπους τους έχω για όλους.Δεν το ξέρω προσωπικά το παληκάρι,επομένως θα συνεχίσω να του μιλάω (όπως και σε όλους τους συμφορουμίτες) με σεβασμό.Και όπως γράψει και παραπάνω το μοναδικό που δεν ανέχομαι είναι αν με περνάει ο άλλος για μαλάκα.Μόνο εκεί τα παίρνω.Κατά τα άλλα μπορούμε να έχουμε όλοι από μία διαφορετική άποψη (είναι όπως οι κωλοτρυπίδες,όλοι έχουν από μία) αλλά να συζητλαμε κόσμια και με επιχειρήματα και όχι να σκυλοβριζόμαστε.
Πάντα φιλικά
Τι παληκαρι ρε μαν,συμφοιτητης με τον μητσοτακη ηταν.Φίλε μου τους τρόπους τους έχω για όλους.Δεν το ξέρω προσωπικά το παληκάρι,επομένως θα συνεχίσω να του μιλάω (όπως και σε όλους τους συμφορουμίτες) με σεβασμό.Και όπως γράψει και παραπάνω το μοναδικό που δεν ανέχομαι είναι αν με περνάει ο άλλος για μαλάκα.Μόνο εκεί τα παίρνω.Κατά τα άλλα μπορούμε να έχουμε όλοι από μία διαφορετική άποψη (είναι όπως οι κωλοτρυπίδες,όλοι έχουν από μία) αλλά να συζητλαμε κόσμια και με επιχειρήματα και όχι να σκυλοβριζόμαστε.
Πάντα φιλικά
Τι παληκαρι ρε μαν,συμφοιτητης με τον μητσοτακη ηταν.
Φίλε μου τους τρόπους τους έχω για όλους.Δεν το ξέρω προσωπικάτο παληκάριτον άνθρωπο,επομένως θα συνεχίσω να του μιλάω (όπως και σε όλους τους συμφορουμίτες) με σεβασμό.Και όπως γράψει και παραπάνω το μοναδικό που δεν ανέχομαι είναι αν με περνάει ο άλλος για μαλάκα.Μόνο εκεί τα παίρνω.Κατά τα άλλα μπορούμε να έχουμε όλοι από μία διαφορετική άποψη (είναι όπως οι κωλοτρυπίδες,όλοι έχουν από μία) αλλά να συζητλαμε κόσμια και με επιχειρήματα και όχι να σκυλοβριζόμαστε.
Πάντα φιλικά
ρε να φυγουν τα καθικια που εχουμε στην πλατη μας 40 χρονια τωρα και ας βγει και η χ.α. ας βγει το ποταμι
ας βγουν εξωγηινοι δεν με ενδιαφερει.να φυγουν αυτοι και ο επομενος να μοιρασει ευθηνες και να κανει κατασχεσεις.
Kαι ο Κολλατος δεν κυβερνησε ποτέ. Γιατι δεν τον ψηφιζεις?Ποιο δουλεμα φιλε για πες...ποτε κυβερνησε ο τσιπρας και δουλεψε τον κοσμο;
Ου ναι, βεβαια.
ρε να φυγουν τα καθικια που εχουμε στην πλατη μας 40 χρονια τωρα και ας βγει και η χ.α. ας βγει το ποταμι
ας βγουν εξωγηινοι δεν με ενδιαφερει.να φυγουν αυτοι και ο επομενος να μοιρασει ευθηνες και να κανει κατασχεσεις.
Δεν μπορει ο βενιζελος μεσα σε λιγα χρονια να εχει βγαλει εκατομυρια ευρω και να εχει αυξησει 400% την ακινητη περιουσια του.
ο Κολλατος ποιος ειναι παλι?Kαι ο Κολλατος δεν κυβερνησε ποτέ. Γιατι δεν τον ψηφιζεις?
Kαι ο Κολλατος δεν κυβερνησε ποτέ. Γιατι δεν τον ψηφιζεις?
Δλδ απο την (ακρο)δεξια να παμε στον φασισμο;
Εδω εισαι πολυ λαθος
Ου ναι, βεβαια.
Ποιο δουλεμα φιλε για πες...ποτε κυβερνησε ο τσιπρας και δουλεψε τον κοσμο;