kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Πω ρε φιλε. Μιλα μας για τον Κιμουλη καλυτερα.
μιλάει ο άνθρωπος που δεν ήξερε το σύμβολο του απείρου και το έλεγε ξαπλωμένο 8
Πω ρε φιλε. Μιλα μας για τον Κιμουλη καλυτερα.
http://[URL unfurl="true"]www.db45.com/c/thank_you/thank_you_036.gif[/img[/URL]]<30 άιντε παπάρα. Η μύτη στο μικρότερο..
Δεν τα εβαλα εγω ρε φιλε. Μου τα προτειναν και τα αποδεχθηκα. Τι να εκανα?Κλέβεις εκκλησίες κατά την γνώμη μου ...
Υπάρχει άνθρωπος που παίζει τα λεφτά του και έχει βάλει τέτοια στοιχήματα επιμένοντας στα αντίθετα όσων γράφεις!?
Τρίτο το ποτάμι λέει, γελά ο κόσμος
To πρωτο παιζεται,οριακα.Για τα υπολοιπα συμφωνω.Κλέβεις εκκλησίες κατά την γνώμη μου ...
Υπάρχει άνθρωπος που παίζει τα λεφτά του και έχει βάλει τέτοια στοιχήματα επιμένοντας στα αντίθετα όσων γράφεις!?
<30 άιντε παπάρα. Η μύτη στο μικρότερο..
Έτσι: ''30<''
Είναι το σωστό;
Με τα μαθηματικά δεν τα πήγαινα ποτέ καλά
ήθελα να το γράψω πριν και το ξέχασα έχει ξεκαρδιστεί ο κόσμος με τους 1000 καρδινάλιους και τις πολυδιαφημισμένες προβλέψεις τους
ότι εσύ δηλαδή πασόκε το ήξερες αυτό ας πούμε,όταν ούτε σημεία στίξης δεν χρησιμοποιείς.το ερπετο ξερει μονο το μεγαλυτερο πακικο στο στομα
Μονίμως μου κάνει εντύπωση το εξής:
Οι τύποι (Δημοσιοκάφροι + Σχολιαστές + Αναλυταράδες + Δημοσκόποι) μιλούν διαπιστωτικά ώς ΔΗΘΕΝ τρίτοι για την κατάντια της πολιτικής και των πολιτικών ώς εάν το 99% του πληθυσμού να μην τους θεωρεί τουλάχιστον το ίδιο αν όχι περισσότερο διεφθαρμένους από εκείνους που οι ίδιοι κρτικάρουν.
Ετσι ειναι, οι νεολαια θελει παντα αντιδραση, ουτε ειναι τυχαιο που την νδ την κρατανε ακομα στο παιχνιδι τα περηφανα γηρατειαΣε εκπλήσσει και εσένα έτσι;
Η πλειοψηφία των αχρωμάτιστων και ακομμάτιστων από >30 ετών και κάτω ταλαντεύεται ανάμεσα σε Σύριζα και Χ.Α.
Η Χ.Α. είναι δεύτερη δύναμη στους νέους και πρώτη ο Σύριζα...
ότι εσύ δηλαδή πασόκε το ήξερες αυτό ας πούμε,όταν ούτε σημεία στίξης δεν χρησιμοποιείς.
η μαλακία σου με πειράζει αλλά τι να κάνουμε που δεν είμαι mod εδώ να βάλω κριτήριο το iq για τα μέλη...ναι ερπετο τα σημεια στιξης σε πειραξανε
Ποια γηρατεια βρε γιδι και εσυ.Ειδες στα πανεπιστημια ο μαλακας νεοελληνας ποιους βγαλανε πρωτους;Ετσι ειναι, οι νεολαια θελει παντα αντιδραση, ουτε ειναι τυχαιο που την νδ την κρατανε ακομα στο παιχνιδι τα περηφανα γηρατεια
Ποια γηρατεια βρε γιδι και εσυ.Ειδες στα πανεπιστημια ο μαλακας νεοελληνας ποιους βγαλανε πρωτους;
Ξερεις εσυ κανα γεροντακι να ξαναφηφισει νδ μετα τις περικοπες που τους εκαναν;Εγω κανεναν δεν ξερω παντως.
Και μιλαμε για ηλικιωμενους που καποτε ηταν φανατικοι με το πασοκ και την νδ.
η μαλακία σου με πειράζει αλλά τι να κάνουμε που δεν είμαι mod εδώ να βάλω κριτήριο το iq για τα μέλη...
και τί πάει να πει αυτό;καλα ενταξ ποσες φορες σε μπαναρανε;