Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Και τα τεσσερα θα τα κερδισω, ανετα.
Είσαι στο 18 και τα αυγά σε διψήφιο.
Θυμήσου το..
εντιτ: εκτίμηση κι όχι επιθυμία είναι αυτό που γράφω. Τουλάχιστον κατά το ήμισυ..
Και τα τεσσερα θα τα κερδισω, ανετα.
Τότε εκλογές. Χωρις καμια συζητηση.Είσαι στο 18 και τα αυγά σε διψήφιο.
Θυμήσου το..
Τότε εκλογές. Χωρις καμια συζητηση.
Είσαι στο 18 και τα αυγά σε διψήφιο.
Θυμήσου το..
εντιτ: εκτίμηση κι όχι επιθυμία είναι αυτό που γράφω. Τουλάχιστον κατά το ήμισυ..
Δε νομίζω πως θα ξεγατζωθούν (μακάρι να το έκαναν) απ'την εξουσία τόσο γρήγορα χωρίς να φορτσάρουν για να ολοκληρώσουν όσο μπορούν το "θεάρεστο" έργο τους..Τότε εκλογές. Χωρις καμια συζητηση.
Θα σε ρωταγα απο πού προκυπτει αυτο, αλλά τι νοημα εχει?Το συμπλήρωσα:
Ε δεν γινεται ομως να συνεχισεις με τετοια νουμερα.Δε νομίζω πως θα ξεγατζωθούν (μακάρι να το έκαναν) απ'την εξουσία τόσο γρήγορα χωρίς να φορτσάρουν για να ολοκληρώσουν όσο μπορούν το "θεάρεστο" έργο τους..
Αν ειναι οντως αλληθινη και οχι κλωνος γιατι την εκθετεις ετσι;Σαν την Ροζυ κανεις κι εσυ, που ελπιζει να χασω καποιο στοιχημα διαγραφης, ωστε να μην μπαινω εδω και να μιλαω μονο μαζι της.
Θα σε ρωταγα απο πού προκυπτει αυτο, αλλά τι νοημα εχει?
Κυριακη κοντη γιορτη.
Ρε κουφάλες θα'ναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω Σύριζα γμτ το φελέκι μουΘα σε ρωταγα απο πού προκυπτει αυτο, αλλά τι νοημα εχει?
Κυριακη κοντη γιορτη.
Αποτελεί "εκθεση" να θελει να μιλαει μαζι μου?Αν ειναι οντως αλληθινη και οχι κλωνος γιατι την εκθετεις ετσι;
Στα μονά ποστ ψηφιζεις ΧΑ και στα ζυγά ψηφιζεις Συριζα.Ρε κουφάλες θα'ναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω Σύριζα γμτ το φελέκι μου
Λίγο καλύτερο από την πρώτη μου φορά που ψήφισα ΠΑΣΟΚ,αλλά έτσι είναι η ψήφος,σαν το σεξ,την πρώτη φορά σκατά,μετά φτιάχνει
Εχουμε παντως εκ διαμετρου αντιθετες εκτιμησεις....
Ποια είναι η έκθεση ρε τύπε; Ποια είναι η ρόζυ στην τελική,πώς είναι,πόσο χοντρή ή χάλια είναι ή δεν είναι;Αν ειναι οντως αλληθινη και οχι κλωνος γιατι την εκθετεις ετσι;
Ναι,αντίθετα με εσένα που έχεις σταθερή άποψη υπέρ της ΝΔΣτα μονά ποστ ψηφιζεις ΧΑ και στα ζυγά ψηφιζεις Συριζα.
Αηδια εχεις καταντησει.
Ετσι οπως το παρουσιασες ειναι σαν να λες οτι η κοπελα ηταν τοσο απελπισμενη να βρει καποιον να μιλαειΑποτελεί "εκθεση" να θελει να μιλαει μαζι μου?
Τότε εκλογές. Χωρις καμια συζητηση.
Υ.Γ. Πώς εγινες αληθεια τοσο αισιοδοξος για τα αυγα, την ιδια ωρα που ακομη και ο Τομιτο δειχνει απογοητευμενος?
Στα μονά ποστ ψηφιζεις ΧΑ και στα ζυγά ψηφιζεις Συριζα.
Αηδια εχεις καταντησει.
Τί κολεγιά; Για πες μας πασόκε...ρε αλεξ δεν το ακουσες ;
καναν κολεγια οι απλυτοι μα τα ναζακια
Τί κολεγιά; Για πες μας πασόκε...