jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
τον ήπιες πάλι και σ'άρεσε ε;
και τολιωσιμο των παγων σκανδαλο του πασοκ ειναι
α ρε ερπετα με τι σας ψεκαζουν;
τον ήπιες πάλι και σ'άρεσε ε;
ουτε εσυ απαντας
δικαιωθηκε ο προφητης με τον παπαδημο;
H κυλιομενη της pulse ειναι, ετσι?Η αρχική μου εκτίμηση ήταν ότι θα δούμε την Χ.Α. σε χαμηλό διψήφιο ας πούμε 11% στις ευρωεκλογές ... όσο πλησιάζουμε την Κυριακή το θεωρώ πλεόν δεδομένο ...
Τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι γενικότερα, πάντως, ανάξια σχολιασμού αφού αφενός το >60% των καλούμενων δεν απαντά κάν ενώ πολλοί από τους τελικά συμμετέχοντες απλά κάνουν πλάκα με το σύστημα.
H κυλιομενη της pulse ειναι, ετσι?
Αυτη ειχε την προηγουμενη εβδομαδα τα 2/3 των αναποφασιστων οτι ειναι ψηφοφοροι της ΝΔ το 2012. Αρα παμε για μικρη διαφορα υπερ Συριζα τελικα, σε αρκετα ψηλα νουμερα.
Σε γενικες γραμμες λογικα μου φαινονται.
Τις θυμασαι τις προβλεψεις μου? Ή να τις επαναλαβω?Οι προβλέψεις του καθενός είναι κάμποσες σελίδες πίσω.
Μην κάνεις κωλοτούμπες την Δευτέρα.
Οταν τα λεει καλα, φυσικα θα το βαλω.Είσαι ο πρώτος σ αυτό το σάιτ που βάζει αυτό το ιμοτικον στο Τζόνι, συγχαρητήρια
Φαντάσου πόσο χαμηλά θα φτάσει ακόμα μέχρι την ΚυριακήΕίσαι ο πρώτος σ αυτό το σάιτ που βάζει αυτό το ιμοτικον στο Τζόνι, συγχαρητήρια
Τη Κυριακη ετοιμαστειτε μερικοι να μαζεψετε τα σαγονια σας απο το ποσοστο της Ελιας, και θα θυμηθειτε τον Αλεξ71 που λεει οτι "δεν εχετε συνειδητοποιησει τι σημαινει ΠΑΣΟΚ".Φαντάσου πόσο χαμηλά θα φτάσει ακόμα μέχρι την Κυριακή
Τις θυμασαι τις προβλεψεις μου? Ή να τις επαναλαβω?
Πόσο λες,διψήφιο;Τη Κυριακη ετοιμαστειτε μερικοι να μαζεψετε τα σαγονια σας απο το ποσοστο της Ελιας, και θα θυμηθειτε τον Αλεξ71 που λεει οτι "δεν εχετε συνειδητοποιησει τι σημαινει ΠΑΣΟΚ".
τα γνωστα αλεξ πολλΤις θυμασαι τις προβλεψεις μου? Ή να τις επαναλαβω?
Οταν τα λεει καλα, φυσικα θα το βαλω.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα μιλαμε εχουν τερματισει το μαλακιόμετρο.
Ευτυχως τα γραπτά μενουν.Και οι δικές μου, και οι δικές σου, είναι κάτι σελίδες πίσω, και θα "φανερωθούν" την δευτέρα.
Οταν ακομη ψηφιζουν πασοκ και νδ,λογικο δεν ειναι να το εχουν τερματισει;Οταν τα λεει καλα, φυσικα θα το βαλω.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα μιλαμε εχουν τερματισει το μαλακιόμετρο.
Να πας να δεις τι εχω προτεινει.Πόσο λες,διψήφιο;
Tα έχω δει τα προγνωστικά σου,για πες πόσο βλέπεις την Ελιά...Να πας να δεις τι εχω προτεινει.
Και εχω ηδη επισημανει οτι αν υπαρχει ενα κομμα που φοβαμαι οτι θα με διαψευσει, ειναι η Ελια.
Ετσι, ας τα θυμηθουμε...ΝΔ 25%
ΣΥΡΙΖΑ 25%
Ποτάμι 10%
ΧΑ 8,5%
Ελιά 7%
ΚΚΕ 7%
ΑΝΕΛ 4%
ΔΗΜΑΡ 2,5%
ΛΟΙΠΑ 11% (με την διευκρινιση που τέθηκε παραπάνω).
Γενικές παρατηρήσεις: Εάν πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε μια πρόβλεψη έστω για οριακή πρωτιά, αυτή θα πρέπει μάλλον να αναζητηθεί στη ΝΔ, ακριβώς λόγω του επιχειρήματος ότι η πόλωση (αλλά και η χαμηλή συμμετοχή) την ευνοεί, ίσως περισσότερο από την μη απήχησή της στους νέους ψηφοφόρους.
Το κλειδί για τυχόν πρωτιά του Σύριζα, εντοπίζεται στο εάν θα μπορέσει να κερδίσει τις δύο μονάδες που φεύγουν από τη ΔΗΜΑΡ και πάνε στο Ποτάμι, ή έστω ένα μέρος τους. Συνεπώς κατά την άποψή μου, εάν το Ποτάμι πέσει σε μονοψήφιο, η απόστασή του από το 10% θα είναι ίση με τη διαφορά του (πρώτου) Σύριζα από τη (δεύτερη) ΝΔ.
Ποτάμι και ΚΚΕ δεν αποκλείεται να ανέβουν έστω και λίγο παραπάνω, με αντίστοιχη πτώση (κυρίως) του Συριζα αν συμβεί κάποιο «αυτογκόλ» ή εκλογικό «ατύχημα» τις τελευταίες ημέρες. Όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ και Ποταμιού παρουσιάζουν πτώση (η ΧΑ έχει μεν άνοδο σε σχέση με το 2012 αλλά είναι σε καθοδική πορεία σε σχέση με το Σεπτέμβριο 2013), κάτι που σημαίνει ότι τα δύο αυτά κόμματα μπορεί να «τσιμπήσουν» κάτι παραπάνω λόγω κεκτημένης ταχύτητας ως το τέλος.
Οι ευρωβουλευτές θα είναι 6 για ΝΔ, 6 για Συριζα, 2 για ΧΑ, 2 για Ελιά, 2 για ΚΚΕ και σιγουρα 2 για Ποτάμι, που παιζεται αν θα πάρει την τρίτη έδρα σε βάρος των ΑΝΕΛ, που επομένως θα πάρουν από καμία έως μία. ΔΗΜΑΡ χωρίς έδρα.
Ετσι, ας τα θυμηθουμε...