master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ψηφιζουν θες να πεις κατι διαφορετικο αυτοι που ψηφιζουν ΔΑΠ η ΠΑΣΠ;Καμιά σχέση οι εκλογές των ΑΕΙ με τις εθνικές εκλογές
Ψηφιζουν θες να πεις κατι διαφορετικο αυτοι που ψηφιζουν ΔΑΠ η ΠΑΣΠ;Καμιά σχέση οι εκλογές των ΑΕΙ με τις εθνικές εκλογές
Παρα πολλους γνωριζω και ειδικα στα χωρια που ψηφιζουν νδ... αν δεις στις συγκεντρωσεις τις νδ στην επαρχια ο μεσος ορος ειναι 65 φευγα στα πανεπιστημια ειναι μικρο ποσοστο και πολυ απο αυτους ψηφιζουν για να εχουν καποια οφελη μετα το αλλαζουν ;)Ποια γηρατεια βρε γιδι και εσυ.Ειδες στα πανεπιστημια ο μαλακας νεοελληνας ποιους βγαλανε πρωτους;
Ξερεις εσυ κανα γεροντακι να ξαναφηφισει νδ μετα τις περικοπες που τους εκαναν;Εγω κανεναν δεν ξερω παντως.
Και μιλαμε για ηλικιωμενους που καποτε ηταν φανατικοι με το πασοκ και την νδ.
και τί πάει να πει αυτό;
Τι σόι επιχείρημα τώρα είναι αυτό
ότι εδώ δέχονται μέλη με αυτό το κριτήριο ας πούμε και γι'αυτό με διώχνουν εμένα και κρατάνε εσέναε πως εκτιμησαν το iq σου
Αυτο που λες δεν στεκει με τιποτα γιατι απλα το ποσοστο των ηλικιωμενων ειναι μικρο.Αν θες να ψαξεις καποιον ενοχο ψαξτον στο 40% των νεων που απεχουν και οχι στα γεροντακια.Παρα πολλους γνωριζω και ειδικα στα χωρια που ψηφιζουν νδ... αν δεις στις συγκεντρωσεις τις νδ στην επαρχια ο μεσος ορος ειναι 65 φευγα στα πανεπιστημια ειναι μικρο ποσοστο και πολυ απο αυτους ψηφιζουν για να εχουν καποια οφελη μετα το αλλαζουν ;)
ότι εδώ δέχονται μέλη με αυτό το κριτήριο ας πούμε και γι'αυτό με διώχνουν εμένα και κρατάνε εσένα
Ενταξει ρε τυπε, εννοω και πολλους 45+ που σκεφτονται σαν γεροντακια. Ετσι μαζευεται το ποσοστο τους... οι νεοι που τραβανε και ολο το ζορι ψηφιζουν κυριος συριζα και ετσι πρεπει.Αυτο που λες δεν στεκει με τιποτα γιατι απλα το ποσοστο των ηλικιωμενων ειναι μικρο.Αν θες να ψαξεις καποιον ενοχο ψαξτον στο 40% των νεων που απεχουν και οχι στα γεροντακια.
Σορρυ τυπε αλλα και εσενα πρεπει να σε μπαναρουν λιγο για να ξελαμπικαρει το μυαλο σου Ετσι θα βρει και ευκαιρια να πας διακοπες με τα λεφτα που σας εδωσε το πασοκ τοσα χρονια.δεν ξερω ερπετο τι κανουν οι mod και τα κριτηρια που εχουν πιστευω πως ειναι ο σεβασμος στους ορους που εχει θεσει το σαιτ
εσενα παντως μπαναρουν
Σορρυ τυπε αλλα και εσενα πρεπει να σε μπαναρουν λιγο για να ξελαμπικαρει το μυαλο σου Ετσι θα βρει και ευκαιρια να πας διακοπες με τα λεφτα που σας εδωσε το πασοκ τοσα χρονια.
οι νεοι που τραβανε και ολο το ζορι ψηφιζουν κυριος συριζα και ετσι πρεπει.
Τεσσερα στοιχηματα εχω βαλει.
1) ΝΔ πανω απο 19%.
2) Διαφορα ΝΔ-ΧΑ διψηφια τουλαχιστον.
3) ΝΔ οχι τριτο κομμα.
4) ΧΑ κατω απο 14%.
Πόσα να βαλω ακομη?
Ασε το μπαν για πλακα το εγραψα, αλλα ρε τυπε ολο σου τον καιρο τον περνας σε ενα σαιτ υποστιριζοντας το πασοκ :o κοιταξε το πριν ειναι αργαγια ποιο λογο;
:S
πάμε για νέα μορφή δικομματισμού μπράβο στην νεολαία
Οπως βλεπεις ομως καποιοι διαφωνουν.Εκκλησία κλέβεις.Θα τα κερδίσεις όλα φίλε μου.
Με το 4ρτο έχεις πάρει ένα ρίσκο της τάξης του 40%-45%.Οπως βλεπεις ομως καποιοι διαφωνουν.
Και φυσικα διαφωνουν αυτοι που τα προτειναν.
Ασε το μπαν για πλακα το εγραψα, αλλα ρε τυπε ολο σου τον καιρο τον περνας σε ενα σαιτ υποστιριζοντας το πασοκ :o κοιταξε το πριν ειναι αργα
το πασοκ δινω καταρα στο μοναστηρι να κλεισουν τους οπαδους του και να υποστουν επι 10 ετη τη διαδικασια μετανοιας
Με το 4ρτο έχεις πάρει ένα ρίσκο της τάξης του 40%-45%.
Με τα άλλα εντάξει,99% κερδίζεις.