The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Πολυ κοινότυπο για εσας...με απογοητευετε.
Δεν νομίζω. Λίγοι το έχουν σε σχήμα ποντικοουράς.
Πολυ κοινότυπο για εσας...με απογοητευετε.
Θελεις εκλογες 22 Ιουνιου δηλαδη.ναι θεωρω οτι θα λειτουργησει θετικα ενα ταρακουνημα
θες να βαλουμε στοιχημα???Ροζυ αν ψηφισεις Συριζα δεν θα σου ξαναμιλησω >![]()
Γιατι ειναι οργησμενη? Τι τους συνεβη? Εσυ γιατι διαφερεις απο αυτους?Η δικη μου αποψη ειναι οτι υπερισχυσε η επιθυμια για ψηφο οργης.
Μειωθηκαν τα εισοδηματα και αυξηθηκε η φορολογια.Γιατι ειναι οργησμενη? Τι τους συνεβη?
Διαφερω γιατι επιμενω να σκεφτομαι και να ψηφιζω πολιτικα και οχι συναισθηματικα.Εσυ γιατι διαφερεις απο αυτους?
Διαφερω γιατι επιμενω να σκεφτομαι και να ψηφιζω πολιτικα και οχι συναισθηματικα.
Δηλαδη θεωρεις σωστη πολιτικη την μειωση μισθων συνταξεων 480 βασικο μισθο κτλπ?Μειωθηκαν τα εισοδηματα και αυξηθηκε η φορολογια.
Αναγκαιότητα θα σου πει και ένα δάκρυ θα κυλήσει από το μάγουλο του...Δηλαδη θεωρεις σωστη πολιτικη την μειωση μισθων συνταξεων 480 βασικο μισθο κτλπ?
Ας απαντησει πρωτα εκεινος..εαν απαντησειΑναγκαιότητα θα σου πει και ένα δάκρυ θα κυλήσει από το μάγουλο του...
Οι μισθοι δεν επρεπε να πεσουν τοσο, οι συνταξεις ομως θα επρεπε. Και ψηλες ειναι παλι.Δηλαδη θεωρεις σωστη πολιτικη την μειωση μισθων συνταξεων 480 βασικο μισθο κτλπ?
Πάντα απαντάει.Ας απαντησει πρωτα εκεινος..εαν απαντησει
Διαφερω γιατι επιμενω να σκεφτομαι και να ψηφιζω πολιτικα και οχι συναισθηματικα.
Μπλα, μπλα, μπλα...Ρε μαλάκες αλήθεια ψηφίζετε που ψηφίζετε με επιχειρήματα γιαγιάς στα κορφοβούνια και με συλλογιστικές μεθόδους Γιωργάκι Παπαεβραίου κρατήστε το για τον εαυτό σας τουλάχιστον μην ξερνάμε ομαδικώς για τω Θεω.
Ψηλες σε ποιες κατηγοριες? Δημοσιο η Ιδιωτικο τομεα?Οι μισθοι δεν επρεπε να πεσουν τοσο, οι συνταξεις ομως θα επρεπε. Και ψηλες ειναι παλι.
Εαν εννοεις απαντηση το χεστηκαμε....οκΠάντα απαντάει.
Μπλα, μπλα, μπλα...
Οι μισθοι δεν επρεπε να πεσουν τοσο, οι συνταξεις ομως θα επρεπε. Και ψηλες ειναι παλι.
Η μεση συνταξη στην Ελλαδα ειναι 930 ευρω, και οι μισθοι στα 580. Σου φαινεται λογικο?Ψηλες σε ποιες κατηγοριες? Δημοσιο η Ιδιωτικο τομεα?
Εγω αλλο σε ρωτησα....Δημοσιο τομεα η ιδιωτικο τομεα? Οσο για τους μισθους η Κυβερνηση ΣΟΥ τους κατεβασε τοσοΗ μεση συνταξη στην Ελλαδα ειναι 930 ευρω, και οι μισθοι στα 580. Σου φαινεται λογικο?
Βλεπεις κατι γερους να παιρνουν το πρωι πρωι τη συνταξη (ξερεις, εκει που κανουν ουρες στις τραπεζες 7 το πρωι πριν ανοιξουν και μου ερχεται να τους μπουγελωσω) και μετα τρεχουν και την τρωνε στο ΚΙΝΟ. Και μιλαμε για κατι συνταξεις 800, 900 και 1000 ευρω, την ιδια ωρα που νεοι ανθρωποι προσπαθουν να ζησουν με 600 ευρω με το ζορι. Ε οχι ρε φιλε.
Ολο τα ιδια. Σας βαρεθηκα. Ψηφισε ό,τι θελεις. Μυαλο δεν θα βαλετε ποτέ.Ρε ποστάρεις αυτό
Και περιμένεις να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά;
Ξέχασα το πε ο Σταικούρας οπότε καλά λέει.
Δεν ψήφισα ποτέ "άκρα" αλλά μετά χαράς θα θελα να δώ τους ΧΑυγίτες να κρεμάνε έξω από το σύνταγμα κάτι ξεπουλημένα κομματόσκυλα σα και του λόγου σου, όταν βλέπω νέους ανθρώπους να έχουν τέτοιες απόψεις η ευθανασία και η λοβοτομή φαντάζουν ή η ευγονική φαντάζουν λογικές λύσεις μην πω μονόδρομος. Heil.
Γιατι, οι συνταξεις του ΙΚΑ ειναι μικρες?Εγω αλλο σε ρωτησα....Δημοσιο τομεα η ιδιωτικο τομεα?