apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Kατσε ρε τυπε επαρχια δεν ειπες οτι μενεις???????????Εγω εριξα Καμινη και Σγουρο.
Εμενα ρωτας? Ρωτα τους. Αυτο ηθελαν.
Kατσε ρε τυπε επαρχια δεν ειπες οτι μενεις???????????Εγω εριξα Καμινη και Σγουρο.
Εχω πει ομως επισης καμια δεκαρια φορες οτι ψηφιζω Α Αθηνων.Kατσε ρε τυπε επαρχια δεν ειπες οτι μενεις???????????
Εχετε εντοπίσει και αλλά???Δικηγόρος κι αυτή;
Τελικά έχετε πολλά κοινά σημεία.![]()
Είστε και οι δύο τόσο ανώμαλοι που ψηφίζετε την συγκυβέρνηση.Εχετε εντοπίσει και αλλά???
Θα αναφερεται στο κοινο μας ζώδιο, αγαπητη μου.Εχετε εντοπίσει και αλλά???
Θα αναφερεται στο κοινο μας ζώδιο, αγαπητη μου.
Επειδη ψηφιζουμε τη συγκυβέρνηση κυριως, όχι επειδη ειμαστε μέλη εδωΕίστε και οι δύο τόσο ανώμαλοι που ψηφίζετε την συγκυβέρνηση.
οχι, θα ψηφισω συριζαΡόζυ θα ψηφισεις Ελια τελικα?
οχι, θα ψηφισω συριζα
Πολυ κοινότυπο για εσας...με απογοητευετε.Μπα... στο μουστάκι αναφερόμουν.
ευρωεκλογες ειναι...
Επιθυμεις την αποσταθεροποιηση της κυβερνησης?ευρωεκλογες ειναι...
Μαλιστα...γιατι πιστευεις οτι εγινε αυτο? Την προσωπικη σου αποψη...εκτος εαν οντως ισχυει οτι η Χ.Α ειναι παιδι της ΝΔΕγω εριξα Καμινη και Σγουρο.
Εαν ηταν Εθνικες τι θα ψηφιζες?ευρωεκλογες ειναι...
Τους θεωρουν αδικως κατατρεγμενους.Μαλιστα...γιατι πιστευεις οτι εγινε αυτο? Την προσωπικη σου αποψη...εκτος εαν οντως ισχυει οτι η Χ.Α ειναι παιδι της ΝΔ
Καλα αυτο ειναι η δικη τους αποψη...τν δικη σου εγω ζητησαΤους θεωρουν αδικως κατατρεγμενους.
ναι θεωρω οτι θα λειτουργησει θετικα ενα ταρακουνημαΕπιθυμεις την αποσταθεροποιηση της κυβερνησης?![]()
Η δικη μου αποψη ειναι οτι υπερισχυσε η επιθυμια για ψηφο οργης.Καλα αυτο ειναι η δικη τους αποψη...τν δικη σου εγω ζητησα