apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Aλεξ ο πατερας σου τελικα πηγε να ψηφισει/Το 2004, 2007 και 2009 τι επρεπε να ψηφισω? ΓΑΠ?
Aλεξ ο πατερας σου τελικα πηγε να ψηφισει/Το 2004, 2007 και 2009 τι επρεπε να ψηφισω? ΓΑΠ?
Βούλα τι κάνεις? Να στειλω πμ?Δεν ντρεπεσαι να με κουτσομπολευεις εδω μεσα;![]()
![]()
Ναι. Χρυση Αυγη. Οπως και η μανα μου, η γυναικα μου, η πεθερα μου, ο θειος μου και η γκομενα μου. Ολοι τους Κασιδιαρη και Παναγιωταρο.Aλεξ ο πατερας σου τελικα πηγε να ψηφισει/
τα ευκόλως νοούμενα
εσείς τον Σεπτέμβρη θα εμφανιστείτε ή μόνο με οδοντίατρους βγαίνετε ρομαντικά ραντεβουδάκια;![]()
Αυτό που γνωρίζω μετα βεβαιοτητας είναι πως εδω ειστε ολοι πρόθυμοι να με ενημερωσετε!!!
Πως εγινε αυτο ρε τυπε? Εσυ τι εριξες?Ναι. Χρυση Αυγη. Οπως και η μανα μου, η γυναικα μου, η πεθερα μου, ο θειος μου και η γκομενα μου. Ολοι τους Κασιδιαρη και Παναγιωταρο.
Να με προφυλαξετε θα ελεγαΝα σας προστατεύσουμε, εννοείτε.![]()
Εχω πει εκατο φορες τι εριξα.Πως εγινε αυτο ρε τυπε? Εσυ τι εριξες?
Τι παίζει με τις διακαναλικές τέτοια ώρα σε όλα τα κανάλια?
Εχουν βγαλει ολα τα ακυρα κομματα...Τι παίζει με τις διακαναλικές τέτοια ώρα σε όλα τα κανάλια?
Το θεμα των προφυλαξεων θα το συζητησουμε εν καιρω τω δεοντι αγαπητη μου.Να με προφυλαξετε θα ελεγα![]()
Δεν σε διαβασα ποιο πριν....αλλα για πες γιατι Χ.Α?Εχω πει εκατο φορες τι εριξα.
Για σενα το κανουν που εισαι αναποφασιστηΤι παίζει με τις διακαναλικές τέτοια ώρα σε όλα τα κανάλια?
Εγω εριξα Καμινη και Σγουρο.Δεν σε διαβασα ποιο πριν....αλλα για πες γιατι Χ.Α?
Nα πάρεις γιατί δεν θέλω να κάνεις παιδιά,εγώ είπαμε θα σε κληρονομήσωΤο θεμα των προφυλαξεων θα το συζητησουμε εν καιρω τω δεοντι αγαπητη μου.
Το θεμα των προφυλαξεων θα το συζητησουμε εν καιρω τω δεοντι αγαπητη μου.
Δεν εχει αναγκη.Θα την συμβουλεύσετε νομικά για το πως θα σας κάνει "ασφαλιστικά μέτρα";
Δεν εχει αναγκη.
Ναι, αλλα δε θα χρειαστεί πρωτίστωςΔεν εχει αναγκη.