gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αρτεσιανο ρε βλακα,αυτο που πηγαζει αυτουσιο απο τη γη το νερο....Τί πάει να πει αυτό; Είμαι πρωτευουσιάνος εγώ,δεν ξέρω βλάχικα.![]()
αρτεσιανο ρε βλακα,αυτο που πηγαζει αυτουσιο απο τη γη το νερο....Τί πάει να πει αυτό; Είμαι πρωτευουσιάνος εγώ,δεν ξέρω βλάχικα.![]()
έκανες και μπιντε???
Αμέ.
Για τα μάτια του κ. Λουλάκη 33 μέχρι και μπικίνι μπραζιλιέν έκανα, αλλά δεν καταδέχεται να έλθει να με βρει. :-
Αφαιρεσα την ψηφο μου απ το ποταμι και την πηγα στο συριζα.Την κυριακη ολοι συριζα να ξεβρωμισει ο τοπος απ την δεκσα!
![]()
Έντιτ : Παρεμπιπτόντως... μήπως θέλετε να έλθετε να μου τον μυρίσετε;![]()
Αφαιρεσα την ψηφο μου απ το ποταμι και την πηγα στο συριζα.Την κυριακη ολοι συριζα να ξεβρωμισει ο τοπος απ την δεκσα!
![]()
μμμμ αυστραλέζικα δολλάρια μπορεί να δει αν κάτσει έξω από το μετρό του συντάγματος και ζητιανέψει.. όλο και κανένας αυσταλός τουριστας μπορεί να τον ελεήσει...
Εγο λεο να ψηφισο Χ.Α.
Νομιζο οτι το μινιμα που δοσαμε στιριζοντας Παναγιοταρο στιν περιφερια τιν προτι κιριακι δεν ηταν αρκετα σαφες ...
καλυτερα ειναι παντως απο κατι ακροδεξιους με δεξιες τσεπες ;)αριστεροι με δεξιες τσεπες μερικοι τυπε![]()
Γλύφεις το ζαβό για μην στα χώνει και την λες σε μένα τύπε?
Εγώ τουλαχιστον δεν είπα μεχρι και τη χρωμα βρακί φοράω εδώ μέσα....
Εγο λεο να ψηφισο Χ.Α.
Νομιζο οτι το μινιμα που δοσαμε στιριζοντας Παναγιοταρο στιν περιφερια τιν προτι κιριακι δεν ηταν αρκετα σαφες ...
χ.α ειναι η τελευταια λυση αν δεν κανει τιποτα και ο τσιπρας. Μετα ψηφο στους ναζι και τανα ολαΕγο λεο να ψηφισο Χ.Α.
χ.α ειναι η τελευταια λυση αν δεν κανει τιποτα και ο τσιπρας. Μετα ψηφο στους ναζι και τανα ολα![]()
Γλύφεις το ζαβό για μην στα χώνει και την λες σε μένα τύπε?
Εγώ τουλαχιστον δεν είπα μεχρι και τη χρωμα βρακί φοράω εδώ μέσα....
δεν γλύφω κανέναν.. απλά δεν γουστάρω να γράφονται μαλακίες για οικογένειες...
Δεν διαφωνω σε αυτό...απαντησα με τον ίδιο τροπο, καλώς η κακώς...
![]()
εδώ εσύ πίστεψες ότι είναι το Πασόκα πιστεψες και συ οτι ο τσυριζα ειναι αριστερα
εδώ εσύ πίστεψες ότι είναι το Πασόκ![]()
![]()
![]()