Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αντε ενα ενα τα αντιμνημονιακα αποκομματα να αρχισουν να διαλυονται
Τάδε έφη τσόνι.
Το μπου είναι μαγικό λαίμαι..
Τάδε έφη τσόνι.
Το μπου είναι μαγικό λαίμαι..
Αντε τρεξε να μαζεψεις καμιά ψήφο για τον Βουδούρη αχρηστε...
Και στην Αττική η Δουρου για να βγει πρεπει να την στηρίξουν Παφίλης, Παναγιώταρος και Χαικαλης, δεδομένου ότι ο Κουμουτσακος στηρίζει τον Σγουρό.
Λοιπόν η Δούρου θα ζητήσει ψήφο από τον Παναγιώταρο?
Και στην Αττική η Δουρου για να βγει πρεπει να την στηρίξουν Παφίλης, Παναγιώταρος και Χαικαλης, δεδομένου ότι ο Κουμουτσακος στηρίζει τον Σγουρό.
Λοιπόν η Δούρου θα ζητήσει ψήφο από τον Παναγιώταρο?
Δεν προλαβαίνω. Γαμάω στο τσαρδί σου γύφτο..
Ούτε τη χουφτα σου δεν γαμεις απλυτε....
δε μπορεί από τη μια να κατηγορούμε τους πολιτικούς πως λένε ότι τους βολεύει, ότι δεν παίρνουν σαφή θέση και από την άλλη όταν το κάνουν πάλι να τους βρίζουμε. Ο Σακελλαρίδης πήρε μια σαφή θέση και καλά έκανε. Ούτε η Δούρου ,ούτε ο Σακελλαρίδης έχουν ελπίδα.Ο ΣΥΡΙΖΑ αργοπεθαίνει..απλά δεν το έχει καταλάβει.τουλάχιστον το βραδυ της κυριακης δεν τους εβρισε όπως ο γελοιος σακελλαριδης![]()
απορεις συμμαχε;
Ρε ας φυγουν τα μνημονιακα γαμοκομματα που μας πινουν το αιμα και μετα τα διωχνουμε και αυτα τα αντιμνημονιακαΒούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καλή πορεία σε Θεσσαλία, Κρήτη, Μακεδονία
Τον προβληματισμό του ΣΥΡΙΖΑ για την όχι και τόσο καλή πορεία του σε ορισμένες περιφέρειες εξέφρασε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Νίκος Βούτσης, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Όπως τόνισε ο κ. Βούτσης, με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο της Αθήνας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καλή πορεία σε αρκετές άλλες περιοχές και μάλιστα σε κάποιες εξ αυτών υποστήριξε ότι «δείχνουν ότι υστερεί ακόμη ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κινηματική ή εκλογική κλίμακα. Ιδιαίτερα με προβληματίζει η Θεσσαλία, η Κρήτη, ενώ στη Μακεδονία πάντοτε είχαμε πρόβλημα. Και στα Ιόνια Νησιά νομίζω ότι μπορεί να κερδηθεί η περιφέρεια, αλλά στις άλλες είναι δύσκολο».
το σωστό αυτό είναι!Η Ψηφοφόροι γνήσιοι μαλάκες θα πάνε να ψηφίσουν σγουρό πχ επειδή το είπε ο Κεδίκογλου πχ![]()
![]()
![]()
ψηφίστε ό,τι γουστάρετε εγώ πχ θα ψηφίσω ό,τι θέλω και ας έχω ψηφίσει αντίπαλο ιδεολογικά κόμμα
το σωστό αυτό είναι!
Ρε ας φυγουν τα μνημονιακα γαμοκομματα που μας πινουν το αιμα και μετα τα διωχνουμε και αυτα τα αντιμνημονιακα
αν δεν κανουν καλη δουλεια.Μετρημενες οι μερες που παιρνεις χοντρο μισθο παπαρα.
Ρε βλημα,το οτι ΚΑΠΟΤΕ ειχα ψηφισει πασοκ σημαινει οτι πρεπει να το ψηφιζω για παντα;γεια σου πασοκε
οι χρυσαυγιτες να στηριξουν οποιον τους πει ο Χιος αποψε![]()