Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ασε ρε παιχτη ... πτυχιούχοι άνεργοι είναι όλοι τους, για να φτάσει σε σημείο να βάλει και ο Ψινάκης υποψηφιότητα φαντάσου κατάντια του τόπου ... να είναι καλά τα ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ  :jerking: :jerking:
O μαρινακης πτυχιουχος ανεργος ειναι. :think:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
.

Συνημμένα

• twitter11.jpg
    twitter11.jpg
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
θα παρει πανω απο το 0.28%του ιουνιου του 12;

θα το ξεπερασει το φρΑΓΜΑ ΤΟΥ 0.75% ;

:2funny: :2funny: :2funny:
Τσώλη όταν  :pipa1: τον Μπενύ το ευχαριστιέσαι κιόλας ή σκέφτεσαι κάτι άλλο όπως οι περισσότερες πουτάνες για να σου έρχεται πιο μαλακά; :2on1: :2on1: :2on1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τι έγινε ο πορνόπαπος? μας ξανατίμησε δια της απουσίας του ??

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Γ. Μώραλης: «Ο κ. Μιχαλολιάκος είναι εκπρόσωπος των Ρέιντζερς»

Ως ψευδείς  και κατασκευασμένες  χαρακτήρισε τις καταγγελίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης δείχνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει δεχθεί κτυπήματα κάτω από τη ζώνη λίγες ημέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές.
«Ο κ. Μιχαλολιάκος με τη γνωστή σε όλους -και όχι μόνο- δημοκρατική του ευαισθησία αρνείται με κάθε τρόπο το αποτέλεσμα των εκλογών. Τον ενδιαφέρει μόνο να παραμείνει Δήμαρχος και όχι τι λένε οι πολίτες. Και με τον γνωστό τρόπο από το παρελθόν, θέλει να σπιλώσει την σημαντική αυτή ημέρα για τον Πειραιά. Ακόμα όμως και τα πιο ανήθικα και κατασκευασμένα ψέματα και συκοφαντίες πρέπει να έχουν ένα όριο. Ζήτησα ραντεβού αύριο το πρωί με τον επικεφαλής των Δικαστικών αντιπροσώπων όλων των τμημάτων, τον επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας στον Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθώ επισήμως εάν υπάρχει το οτιδήποτε από όσα ψευδώς αναφέρει ο κ. Μιχαλολιάκος τις τελευταίες ώρες» επεσήμανε ο Γιάννης Μώραλης και συμπλήρωσε:
«Η πορεία μου 30 χρόνια στον δημοκρατικό χώρο, στον Αθλητισμό στον Πειραιά, η πορεία της οικογένειάς μου, οι αγώνες που δώσαμε και έχουμε υπηρετήσει δεν επιτρέπουν σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος μου, τις αξίες μου και τις δημοκρατικές μου ιδέες.

Στη μνήμη όλων μας ο κ. Μιχαλολιάκος είναι εκπρόσωπος των Ρέιντζερς, των Κενταύρων και άλλων τέτοιων μορφωμάτων που δυσκολεύομαι ακόμα και να αναφέρω. Οι προβοκάτσιες αυτές είναι πρακτικές ξεπερασμένες και οι πολίτες δεν τις εμπιστεύονται, τις ξεπερνούν. Θέλουν άλλες κουβέντες, θέλουν έργα και όχι λόγια. Ο Πειραιάς γυρίζει σελίδα.

Για μένα το κεφάλαιο αυτό κλείνει εδώ. Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να σχολιάζω τα ψέματα, τις συκοφαντίες και άλλες κατασκευασμένες προβοκάτσιες του κ. Μιχαλολιάκου.  Αναφέρομαι στο σύνολο των καταγγελιών του κ. Μιχαλολιάκου τα οποία είναι όλα ψευδή και κατασκευασμένα. Σε όσα έχει πει μέχρι σήμερα, τις τελευταίες δεκαπέντε ώρες. Στη δήλωση που έκανε στις 8:00 δεν αναφέρθηκε σε αυτά. Εκ των υστέρων ανακάλυψε ένα σωρό καταγγελίες. Είναι όλες ψευδείς και συκοφαντικές και δεν μπορώ να συνομιλώ με έναν άνθρωπο ο οποίος προσβάλλει τόσο εμένα όσο και ολόκληρο τον συνδυασμό.»

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Παύλος Χαϊκάλης: Θέμα ηγεσίας αν δεν πάρουμε 11% στις ευρωεκλογές

Εσωκομματικούς κραδασμούς προκαλούν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπου ο κ. Παύλος Χαικάλης έβαλε θέμα αλλαγής ηγεσίας μετά τις Ευρωεκλογές, εφόσον το κόμμα δεν πάρει 11%, που ήταν το ποσοστό των εκλογών του Μαΐου του 2012.

Μιλώντας στο Βήμα FM, ο κ. Χαικάλης ανέφερε ότι «ο πρόεδρος έχει θέσει ένα ζήτημα ότι αν δεν πιάσουμε ένα ποσοστό των εκλογών του Μαΐου θα καλέσει Εθνικό Συμβούλιο για να κάνουμε συζήτηση και να βάλει και το θέμα αλλαγής ηγεσίας». Πρόσθεσε ότι «δεν είναι εύκολο να αλλάζεις πρόεδρο έτσι» ωστόσο θα πρέπει να συγκληθούν τα όργανα να γίνει αυτοκριτική να δούμε τα λάθη και «αν είναι ευθύνη του προέδρου ή των οργάνων, αν μπορεί κάτι να αλλάξει και πώς μπορεί να προχωρήσει».

Ο κ. Χαϊκάλης, που ήταν επικεφαλής του συνδυασμού των ΑΝ.ΕΛ για την περιφέρεια Αττικής πήρε αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κα Ρένα Δούρου: «Δεν μπορώ να πω σ’ αυτούς τους ανθρώπους να πάνε και να κάνουν κάτι. Ξέρουν τις πολιτικές μας και τις θέσεις μας και ό,τι πιστεύει ο καθένας ας κάνει. Αν δώσω γραμμή για κάποιον, είναι σαν να πιστεύω ότι είναι πρόβατα. Είμαι, όμως, από αυτούς που έχουν πει ότι δεν μπορεί να γίνουμε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ...Ο συνδυασμός μας κατέβηκε υπό τη δική μου ηγεσία και κρατώ τις δικές μου απόψεις. Εάν το κόμμα θέλει να κρατήσει μια άλλη γραμμή, είναι θέμα του κόμματος».

Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούσαν ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Χαϊκάλης ασκεί κριτική στην ηγεσία και διαχωρίζει τη θέση του επιλέγοντας ενδεχομένως αυτόνομη πορεία μετά τις ευρωεκλογές εφόσον το κόμμα δεν πάει καλά και θυμίζουν τις πρωθυπουργικές δηλώσεις ότι υπάρχουν περιθώρια διεύρυνσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παύλος Χαϊκάλης: Θέμα ηγεσίας αν δεν πάρουμε 11% στις ευρωεκλογές

Εσωκομματικούς κραδασμούς προκαλούν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπου ο κ. Παύλος Χαικάλης έβαλε θέμα αλλαγής ηγεσίας μετά τις Ευρωεκλογές, εφόσον το κόμμα δεν πάρει 11%, που ήταν το ποσοστό των εκλογών του Μαΐου του 2012.

Μιλώντας στο Βήμα FM, ο κ. Χαικάλης ανέφερε ότι «ο πρόεδρος έχει θέσει ένα ζήτημα ότι αν δεν πιάσουμε ένα ποσοστό των εκλογών του Μαΐου θα καλέσει Εθνικό Συμβούλιο για να κάνουμε συζήτηση και να βάλει και το θέμα αλλαγής ηγεσίας». Πρόσθεσε ότι «δεν είναι εύκολο να αλλάζεις πρόεδρο έτσι» ωστόσο θα πρέπει να συγκληθούν τα όργανα να γίνει αυτοκριτική να δούμε τα λάθη και «αν είναι ευθύνη του προέδρου ή των οργάνων, αν μπορεί κάτι να αλλάξει και πώς μπορεί να προχωρήσει».

Ο κ. Χαϊκάλης, που ήταν επικεφαλής του συνδυασμού των ΑΝ.ΕΛ για την περιφέρεια Αττικής πήρε αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κα Ρένα Δούρου: «Δεν μπορώ να πω σ’ αυτούς τους ανθρώπους να πάνε και να κάνουν κάτι. Ξέρουν τις πολιτικές μας και τις θέσεις μας και ό,τι πιστεύει ο καθένας ας κάνει. Αν δώσω γραμμή για κάποιον, είναι σαν να πιστεύω ότι είναι πρόβατα. Είμαι, όμως, από αυτούς που έχουν πει ότι δεν μπορεί να γίνουμε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ...Ο συνδυασμός μας κατέβηκε υπό τη δική μου ηγεσία και κρατώ τις δικές μου απόψεις. Εάν το κόμμα θέλει να κρατήσει μια άλλη γραμμή, είναι θέμα του κόμματος».

Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούσαν ότι με τις δηλώσεις του ο κ. Χαϊκάλης ασκεί κριτική στην ηγεσία και διαχωρίζει τη θέση του επιλέγοντας ενδεχομένως αυτόνομη πορεία μετά τις ευρωεκλογές εφόσον το κόμμα δεν πάει καλά και θυμίζουν τις πρωθυπουργικές δηλώσεις ότι υπάρχουν περιθώρια διεύρυνσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Θα παρουν τα αρχιδια μου

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Βούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καλή πορεία σε Θεσσαλία, Κρήτη, Μακεδονία

Τον προβληματισμό του ΣΥΡΙΖΑ για την όχι και τόσο καλή πορεία του σε ορισμένες περιφέρειες εξέφρασε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Νίκος Βούτσης, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως τόνισε ο κ. Βούτσης, με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο της Αθήνας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καλή πορεία σε αρκετές άλλες περιοχές και μάλιστα σε κάποιες εξ αυτών υποστήριξε ότι «δείχνουν ότι υστερεί ακόμη ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κινηματική ή εκλογική κλίμακα. Ιδιαίτερα με προβληματίζει η Θεσσαλία, η Κρήτη, ενώ στη Μακεδονία πάντοτε είχαμε πρόβλημα. Και στα Ιόνια Νησιά νομίζω ότι μπορεί να κερδηθεί η περιφέρεια, αλλά στις άλλες είναι δύσκολο».

αντε ενα ενα τα αντιμνημονιακα αποκομματα να αρχισουν να διαλυονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom