life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Μ αρεσει που πιστευειs αυτο, για πολιτικα/ποδοσφαιρικα θεματαεεεε γιαυτό και σύ και ο άλλος και ο καθένας μας να κόψει τις μαλακίες...
Μ αρεσει που πιστευειs αυτο, για πολιτικα/ποδοσφαιρικα θεματαεεεε γιαυτό και σύ και ο άλλος και ο καθένας μας να κόψει τις μαλακίες...
Για πες,αλλά μακριά τα δάχτυλα από τον κώλο σου.ερπετο θελεις να μιλησουμε για το πασοκ ;
Μ αρεσει που πιστευειs αυτο, για πολιτικα/ποδοσφαιρικα θεματα
Οταν ειπωθουν ..."τα υπολοιπα ολα".....που λεs κι εσυ , τοτε επειδη θαχουν ξεμεινει απο βρισιεs , φτανουν και στην οικογενειαη μονη μαλακία που δεν γουστάρω είναι οι αναφορές σε οικογένειες... τα υπόλοιπα όλα επιτρέπονται...
Οταν ειπωθουν ..."τα υπολοιπα ολα".....που λεs κι εσυ , τοτε επειδη θαχουν ξεμεινει απο βρισιεs , φτανουν και στην οικογενεια
Οι περισσοτερες μαλακιες που γραφεις κ υποστιριζεις για καποιους ειναι χειροτερο απο το λενε για οικογενοια...για αυτο κανονισε την πορεια σουη μονη μαλακία που δεν γουστάρω είναι οι αναφορές σε οικογένειες... τα υπόλοιπα όλα επιτρέπονται...
αρχίδια γλοιώδες σαλιγκάρι.η μονη μαλακία που δεν γουστάρω είναι οι αναφορές σε οικογένειες... τα υπόλοιπα όλα επιτρέπονται...
Δεν ειναι ακριβως ετσι τυπε..ειναι αναλογα ποιον εχεις απεναντι σου...τον χτυπας εκει που θα τσουξει..απλοΟταν ειπωθουν ..."τα υπολοιπα ολα".....που λεs κι εσυ , τοτε επειδη θαχουν ξεμεινει απο βρισιεs , φτανουν και στην οικογενεια
αρχίδια γλοιώδες σαλιγκάρι.
μόνο όταν δεν αναφέρεσαι εσύ σε αυτές ισχύει αυτό...
1.Με τον νάτσο τί έπαιξε και τον βγάλανε μπαν; Εγώ πάντως αυτό έμαθα...γιατί ρε λάθος της φύσης ... πότε έβρισα οικογένεια ???
Οι περισσοτερες μαλακιες που γραφεις κ υποστιριζεις για καποιους ειναι χειροτερο απο το λενε για οικογενοια...για αυτο κανονισε την πορεια σου
1.Με τον νάτσο τί έπαιξε και τον βγάλανε μπαν; Εγώ πάντως αυτό έμαθα...
δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει... αλλουνού δουλειά και ευθύνη είναι...
2.Μόνο το ευθύ βρίσιμο μετράς ή και η έμμεση προσβολή γλοιώδες και τιποτένιο σαλιγκάρι;
τι εννοείς με αυτό λάθος της φύσης ??
Αλί δεν μου απάντησες στο άλλο,με σνομπάρεις;Της τρελής γίνεται στις ευρωεκλογές..Καμιά 40αρια κόμματα .
για πε ξανα,δεν πρόσεξαΑλί δεν μου απάντησες στο άλλο,με σνομπάρεις;
Αφού δεν με σνομπάρεις εντάξει σε συγχωρώ και θα ξανά ρωτήσω: με αριστερό έχεις πάει ή κρατάς και εκεί ιδεολογία;για πε ξανα,δεν πρόσεξα