Δημοψήφισμα για την παραμονή μου από αύριο,σήμερα ψηφίζουμε για δήμαρχο,περιφερειάρχη και το δημόσιο νερό.
Με πλήγωσες όμως...άκου "αδιάφορος"...
Δημοψήφισμα για την παραμονή μου από αύριο,σήμερα ψηφίζουμε για δήμαρχο,περιφερειάρχη και το δημόσιο νερό.
Θεωρείς δηλαδή πως είσαι ενδιαφέρον τύπος;Με πλήγωσες όμως...άκου "αδιάφορος"...
Θεωρείς δηλαδή πως είσαι ενδιαφέρον τύπος;
Πόσο την έχεις καταρχήν;
Έχω βρει και μεγαλύτερη,τον πούλο.16cm.....
Έχω βρει και μεγαλύτερη,τον πούλο.
Για εδώ μέσα θα έλεγα πως είσαι και μικροψώλης κιόλας...
.
Και συμφωνω αδερφια και αδερφες. Της αξιζει μια μερα να κυβερνα τον τοπο.
Αλιμονο μας αδελφε,αν μας κυβερνησει αυτή...Εκανα το καθηκον μου και ψηφισα. Οσοι δεν εχετε παει ακομα να πατε. Μην αφηνετε αλλους ν΄αποφασιζουν για εσας. Προβλεπω μεγαλη νικη των αντιμνημονιακων δυναμεων.
Παω να ταισω τα ζωντανα, να κανω μπανιο, να τσιμπισω κατι και κατα τις 8 ΄θα αραξω καφενειο για να δω τα πρωτα αποτελεσματα. Ποτε ποτε θα ριχνω καμια ματια στο ιnternet και to site. Πασοκια, δεξιοι και φασιστες, θελω σοβαροτητα αποψε. Να παραδεχτειτε την ηττα σας. Μην αρχισετε τα "ναι μεν αλλα". Δειξτε οτι αξιζετε να φορατε παντελονια μερικοι.
Σχετικο ασχετο. Βλεπαμε χτες τη Δουρου στην τηλεοραση και λεει ενας κολητος μου.
Ρε συ αυτη εχει αρχαιοελληνικη ομορφια. Η φιγουρα της μου φερνει στο νου αρχαια Ελλαδα. Να μου το θυμηθεις, αυτη θα τον φαει στη στροφη τον Τσιπρα. Αυτη μια μερα θα κυβερναει την χωρα.
Eδώ κυβέρνησαν την χώρα:Αλιμονο μας αδελφε,αν μας κυβερνησει αυτή...
Μία παρατήρηση μόνο. Κάποτε αντιμνημονιακή δύναμη ήταν και ο Σαμαράς..Παλαιότερα ο Ανδρέας φώναζε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ. Ό,τι λέγεται πριν τις εκλογές συνήθως ξεχνίεται με την ανάληψη της εξουσίας..Εκανα το καθηκον μου και ψηφισα. Οσοι δεν εχετε παει ακομα να πατε. Μην αφηνετε αλλους ν΄αποφασιζουν για εσας. Προβλεπω μεγαλη νικη των αντιμνημονιακων δυναμεων.
Παω να ταισω τα ζωντανα, να κανω μπανιο, να τσιμπισω κατι και κατα τις 8 ΄θα αραξω καφενειο για να δω τα πρωτα αποτελεσματα. Ποτε ποτε θα ριχνω καμια ματια στο ιnternet και to site. Πασοκια, δεξιοι και φασιστες, θελω σοβαροτητα αποψε. Να παραδεχτειτε την ηττα σας. Μην αρχισετε τα "ναι μεν αλλα". Δειξτε οτι αξιζετε να φορατε παντελονια μερικοι.
Σχετικο ασχετο. Βλεπαμε χτες τη Δουρου στην τηλεοραση και λεει ενας κολητος μου.
Ρε συ αυτη εχει αρχαιοελληνικη ομορφια. Η φιγουρα της μου φερνει στο νου αρχαια Ελλαδα. Να μου το θυμηθεις, αυτη θα τον φαει στη στροφη τον Τσιπρα. Αυτη μια μερα θα κυβερναει την χωρα.
Παλαιότερα ο Ανδρέας φώναζε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ.
Και γιατί δεν το έκανε όμως;και ειχε δικιο
Και γιατί δεν το έκανε όμως;
Koίτα τον σαλιάρη.
Αύριο θα βγει μεθαύριο θα πέσει.μαλακας ο αυριανος πρωθυπουργος τυπε?
Μα τι μαλακας
μαλακας ο αυριανος πρωθυπουργος τυπε?Μα τι μαλακας