Tέτοιοι μαλάκες είναι οι Μακεδόνες.
Εσύ δεν ψήφιζες ΝΔ παλιά; Μεγάλε ντέτεκτιβ από χθες το λέμε,δεν το κρύβουμε....
Ρε καμένε,για τα μηνύματα γράφω....
Tέτοιοι μαλάκες είναι οι Μακεδόνες.
Εσύ δεν ψήφιζες ΝΔ παλιά; Μεγάλε ντέτεκτιβ από χθες το λέμε,δεν το κρύβουμε....
η ψηφος ειναι μυστικη ρε βλημαΠεριπτερά τί ψήφισες;
Δεν σκάω,έτσι και αλλιώς θα με μπανάρουν πάλι οπότε θα μηδενίσω
φαντασου να μετραγε και τα πιμι που στελνει σε αλλα μελη ο παπαζολ τυπε :S
Τί για τα μηνύματα; Μπαίνω ανά τρεις ημέρες και γράφω και για τις τρεις.Ρε καμένε,για τα μηνύματα γράφω....
Nαι γι'αυτούς που ντρέπονται ή κωλώνουν γι'αυτήνη ψηφος ειναι μυστικη ρε βλημα
απο χθες μου εχει στειλει καμια 200αρια για να μου πει για τη χοντρη :SΔε μου έχει στείλει ποτέ...
Εδω υπαρχουν μαλακες που ψηφιζουν κασιδιαρη ρε μαν. :-Εριξα δαγκωτο Ελληνικη Αυγη. Μου φαινεται απιστευτο αυτο που γραφτηκε για πρωτια του σκατοφλωρου τζιτζικωστα παντως. Πως γινεται να ψηφιζουν αυτο το φλωροδαπιτη, γιο επι χρονια βολευτη και εγγονο τεως μεγαλοτσιφλικα. Απιστευτο. Πρεπει να καταργηθουν οι εκλογες και οι ψηφοφοριες τι μαλακιες ειναι αυτες
Μου κινούν το ενδιαφέρον μόνο τα άκρα γενικώς.Δε μου έχει στείλει ποτέ...
Ε μια φορά γαμήσαμε και εμείς γυναίκα αντί μουσάτου,να μην μας έρθει κάπως;απο χθες μου εχει στειλει καμια 200αρια για να μου πει για τη χοντρη :S
Δεν φορούσε μαύρο μπλουζάκι και δεν τον κατάλαβες μάλλον.Πολύ ησυχία πάντως..Ψήφισα προ 1 ώρας και στο εκλογικό τμήμα που ήμουν, δεν είχαν ψηφίσει παρά ελάχιστα άτομα. [size=20pt]Επίσης ανύπαρκτη η παρουσία χ.α..[/size]
ο μουσατος κερδισε την ευρωβυζιον ομως ;) η χοντρη τι εκανε?Ε μια φορά γαμήσαμε και εμείς γυναίκα αντί μουσάτου,να μην μας έρθει κάπως;
Γονάτισε το σουβλατζίδικο της γειτονιάς,ξέρεις αυτό που όποτε έτρωγα με έπιανε κόψιμο.ο μουσατος κερδισε την ευρωβυζιον ομως ;) η χοντρη τι εκανε?
ποσοι πακηδες τυλιγαν σουβλακια για να την προλαβαινουνε ρε?Γονάτισε το σουβλατζίδικο της γειτονιάς,ξέρεις αυτό που όποτε έτρωγα με έπιανε κόψιμο.
Η χοντρή χαμπάρι!!!!
Μου κινούν το ενδιαφέρον μόνο τα άκρα γενικώς.
Εσύ περνάς αδιάφορος...
ξέχασες το edit.ποσοι πακηδες τυλιγαν σουβλακια για να την προλαβαινουνε ρε?
Εννοείται πως θα συνεχίσεις να περνάς αδιάφορος.Εννοείται ότι μου γλύφεις τα @@...
απο χθες μου εχει στειλει καμια 200αρια για να μου πει για τη χοντρη :S
ξέχασες το edit. Εννοείται πως θα συνεχίσεις να περνάς αδιάφορος.
Μου το απαγόρευσαν.Δίπλα γιατί δεν γράφεις...? ;)