Μου το απαγόρευσαν.
Σοβαρά? Ποιος...αυτά δεν γίνονται...τι έκανες..?
Μου το απαγόρευσαν.
Ένας μουσάτος.Σοβαρά? Ποιος...αυτά δεν γίνονται...τι έκανες..?
Ένας μουσάτος.
Πήγα στην αστυνομία και τους είπα ότι δεν αφήνουν το παπαζόλη να γράφει δίπλα αλλά με αγνόησαν... :-
Τον είδα γυμνό ένα βράδυ σε μια σκοτεινή γωνία,έβγαλε μαχαίρι και μου πε πως αν ξανά γράψω εκεί θα με χαρακώσει και πάει η καριέρα μου στο θέατρο μετά. :SΚαι που ξέρεις ότι είναι μουσάτος...
Κασιδιάρη και Χρυσή Αυγή;Το ριξαμε κι εμεις το ψηφαλακι μας επι δυο
...τι μλκ είσαι...δε βάζεις μυαλό με τίποτα...πότε λες να σε μπανάρουν εδώ,σύμφωνα με τη εμπειρία σου?Τον είδα γυμνό και βράδυ σε μια σκοτεινή γωνία,έβγαλε μαχαίρι και μου πε πως αν ξανά γράψω εκεί θα με χαρακώσει και πάει η καριέρα μου στο θέατρο μετά. :S
Ζήτησα να παραμείνω μέχρι και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και μετά θα αποχωρήσω οικειοθελώς και για πάντα....τι μλκ είσαι...δε βάζεις μυαλό με τίποτα...πότε λες να σε μπανάρουν εδώ,σύμφωνα με τη εμπειρία σου?
Τι να σχολιασουμε απο τις πιπες αυτες ρε αδελφε,σε κανα 4ωρο θα μπορουν να γινουν οι πρωτες εκτιμησεις.σχολιαστε
ετσι θα φυγεις? χωρις καταθεση ψυχης?Ζήτησα να παραμείνω μέχρι και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και μετά θα αποχωρήσω οικειοθελώς και για πάντα.
Δεν ξέρω αν θα γίνει δεχτώ το αίτημα μου...
Θα στην κάνω πμ,μόνο για πάρτυ σου περιπτεράκο αγάπη μου!!!! :-* :-* :-*ετσι θα φυγεις? χωρις καταθεση ψυχης?
τωρα που βρηκες γκομενα ( :S) αποποιεισαι τους πραγματικους σου φιλουςΘα στην κάνω πμ,μόνο για πάρτυ σου περιπτεράκο αγάπη μου!!!! :-* :-* :-*
Μήτσο ήταν καλή η δικαστική αντιπρόσωπος;Το ριξαμε κι εμεις το ψηφαλακι μας επι δυο
Ζήτησα να παραμείνω μέχρι και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και μετά θα αποχωρήσω οικειοθελώς και για πάντα.
Δεν ξέρω αν θα γίνει δεχτώ το αίτημα μου...
Εσύ και η χοντρή,κανένας άλλος δεν υπάρχει στην ζωή αυτή.τωρα που βρηκες γκομενα ( :S) αποποιεισαι τους πραγματικους σου φιλους
Δημοψήφισμα για την παραμονή μου από αύριο,σήμερα ψηφίζουμε για δήμαρχο,περιφερειάρχη και το δημόσιο νερό.Κλαίω... Αν και με αποκάλεσες "αδιάφορο"...αν θες να παραμείνεις,ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε...
ικανούς τους έχω να ψήφισαν άλλο κόμμαο τσιπρας εγλυφε το αυτοκολλητο στον φακελο και δεν μπορουσε να τον κλεισει
ο αλλος ο παπαρας ο ποταμισιος περιμενε μια ωρα εξω απο λαθος τμημα
στα γαριδακια τα βρισκουνε ολα αυτα τα αριστερα καρτουν?