alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Θα ειμαι εδω απο νωρις τύπε αφου δεν παω αντιπροσωποςθα γινει χαμος τυπε
την κυριακη των εκλογων εχει να γινει πολυ χαβαλες
Θα ειμαι εδω απο νωρις τύπε αφου δεν παω αντιπροσωποςθα γινει χαμος τυπε
τυπε πρεπει να βαλουμε και επιλογη πορνοπαπος, θα σαρωσειθα γινει χαμος τυπε
Και αυτό το 1 εκατομμύριο γιατί δεν το διεκδικούν οι τράπεζες που τους χρωστάει;
ετσι...και μετα επαναληψη καθε δυο ωρες για τους καινουριουςΚατα τις 1.30 θα γινει νεα αναρτηση για οσους το εχασαν τύπε
θα γινει χαμος τυπεανοιξανε τα στοιχηματα τυπε? η μπουεφα θα εξασφαλισει με το κυρος της την διαδικασια?
γραψτο και στην υπογραφη σου τυπεΚατα τις 1.30 θα γινει νεα αναρτηση για οσους το εχασαν τύπε
Γιατι εχει ψηφισθεί νομος που προβλεπει οτι δεν χωρεί κατασχεση στα χερια τριτου για την επιχορηγηση των κομματων.Και αυτό το 1 εκατομμύριο γιατί δεν το διεκδικούν οι τράπεζες που τους χρωστάει;
τυπε πρεπει να βαλουμε και επιλογη πορνοπαπος, θα σαρωσει
αμα πληρώνει δόσεις (έστω και μετά από ρύθμιση) γιατί να το διεκδικήσουν ???
Γιατι εχει ψηφισθεί νομος που προβλεπει οτι δεν χωρεί κατασχεση στα χερια τριτου για την επιχορηγηση των κομματων.
Πόσο βλαξ πρεπει να ειναι ο φιλος σου, για να συγκρινει τη σημερινη περιοδο με τις αρχες του 2012, που γινοταν κοσμογονια?
Μου το στειλε κάποιος φίλος.
Προσωπικά, έγραψα νωρίτερα τι πιστευω.
Για ενα πράγμα είμαι σίγουρος : η ψαλίδα υπέρ του Συριζα θα είναι > 10 %
Πόσο βλαξ πρεπει να ειναι ο φιλος σου, για να συγκρινει τη σημερινη περιοδο με τις αρχες του 2012, που γινοταν κοσμογονια?
Ψηφίστηκε τον Απριλιο του 2012 επι κυβερνησης Παπαδημου, με συντριπτική τότε πλειοψηφια απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Μονά-ζυγά δικά μας δηλαδή.
Οχι βεβαια, επεσα εξω οπως ολοι .Άλεξ θύμισε μου, το 2012 πριν τις εκλογές έλεγες ότι θα πέσουν τα γκάλοπ έξω λόγω της... κοσμογονίας;
τοτε ανακαλυψες οτι υπαρχουν πιμι στο σαϊτ?Πόσο βλαξ πρεπει να ειναι ο φιλος σου, για να συγκρινει τη σημερινη περιοδο με τις αρχες του 2012, που γινοταν κοσμογονια?
Τα πιμι τα ανακαλυψα τον οκτωβριο του 2010, λιγο μετα αφου εγγραφηκα τύπετοτε ανακαλυψες οτι υπαρχουν πιμι στο σαϊτ?
πριν τι εκανες? μηπως παρακολουθουσες καιρο το σαϊτ?Τα πιμι τα ανακαλυψα τον οκτωβριο του 2010, λιγο μετα αφου εγγραφηκα τύπε