Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δεν πειράζει το ανέφερε ο κολλητός σου... με φωτογραφία παρέα...
Μιλάς με μένα όμως κι όχι με κανέναν κολλητό μου..
δεν πειράζει το ανέφερε ο κολλητός σου... με φωτογραφία παρέα...
Τα έχω για αλλού τ'αρχίδια μου μάστορη. Όχι για εδώ μέσα.
Δεν έχω καμία ανάγκη επιβεβαίωσης στο νετ όπως εσύ. Ζω έξω απ'αυτό..
Aυτη η ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ που τα βρηκε τα λεφτα και εβαλε διαφημιστικα σποτς ?
Αυτοι δεν χρωστανε κατι εκατομμυρια ?
δηλαδη αν παρει κατω απο 7% θα την ριξει την κυβερνηση τυπε?10% δεν ειπωθηκε πουθενα.
Ειναι σαφες οτι εννοουσε ενα ποσοστό γύρω στο 7-8%.
NAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ
που σημαινει φουκαρας μυζερος και περιμενω
οι πουσταρες να με σωσουν
και τα αρχιλαμογια λιγδιαρηδες
Μιλάς με μένα όμως κι όχι με κανέναν κολλητό μου..
που χάθηκε αυτο το παλικάρι ;
ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΧΑΖΟΥΛΗΡε μαλάκες, μετάφραση κάποιος??
Ρε μαλάκες, μετάφραση κάποιος??
Ειναι σε καθεστως εκκαθαρισης οπως εμεις τυπε.μονο αυτοι δεν επεσαν Γ εθνικη και τα 8 μυριακια τα πηραν κανονικοτατα για την εκλογικη τους επιχορηγηση.Aυτη η ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ που τα βρηκε τα λεφτα και εβαλε διαφημιστικα σποτς ?
Αυτοι δεν χρωστανε κατι εκατομμυρια ?
μην στεναχωριέσαι θα εμφανιστεί σύντομα..
Το ποσό που θα χορηγηθεί στα κόμματα τα οποία θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές θα ανέλθει στα 7 εκατ. ευρώ, δηλαδή 2,4 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με την εκλογική χρηματοδότηση στις ευρωεκλογές του 2009. Από τα 7 εκατ. ευρώ το 60% θα εκταμιευθεί άμεσα και το υπόλοιπο 40% θα δοθεί τον Ιούνιο.Ειναι σε καθεστως εκκαθαρισης οπως εμεις τυπε.μονο αυτοι δεν επεσαν Γ εθνικη και τα 8 μυριακια τα πηραν κανονικοτατα για την εκλογικη τους επιχορηγηση.
Ενωση Κεντρωων ριξε τυπε δαγκωτο
ανοιξανε τα στοιχηματα τυπε? η μπουεφα θα εξασφαλισει με το κυρος της την διαδικασια?στην ωρα του οπως ειχε ανακοινωσει τυπε
Κατα τις 1.30 θα γινει νεα αναρτηση για οσους το εχασαν τύπετι εγινε τυποι? εβαλε προγνωστικα ο χασοδικης?
στην ωρα του οπως ειχε ανακοινωσει τυπετι εγινε τυποι? εβαλε προγνωστικα ο χασοδικης?
Το ποσό που θα χορηγηθεί στα κόμματα τα οποία θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές θα ανέλθει στα 7 εκατ. ευρώ, δηλαδή 2,4 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με την εκλογική χρηματοδότηση στις ευρωεκλογές του 2009. Από τα 7 εκατ. ευρώ το 60% θα εκταμιευθεί άμεσα και το υπόλοιπο 40% θα δοθεί τον Ιούνιο.
Read more:
Πού προκύπτει οτι το ΠΑΣΟΚ πηρε 8 εκατομμυρια? 7 εκατομμυρια ειναι ολη η επιχορηγηση για ολα τα κομματα. Γυρω στο εναμισι δικαιουται, απο το οποιο εχει παρει μπροστα το ενα εκατομμυριο το πολυ.