Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δεν πειράζει το ανέφερε ο κολλητός σου... με φωτογραφία παρέα...
Μιλάς με μένα όμως κι όχι με κανέναν κολλητό μου..
δεν πειράζει το ανέφερε ο κολλητός σου... με φωτογραφία παρέα...
Τα έχω για αλλού τ'αρχίδια μου μάστορη. Όχι για εδώ μέσα.
Δεν έχω καμία ανάγκη επιβεβαίωσης στο νετ όπως εσύ. Ζω έξω απ'αυτό..
Aυτη η ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ που τα βρηκε τα λεφτα και εβαλε διαφημιστικα σποτς ?
Αυτοι δεν χρωστανε κατι εκατομμυρια ?
δηλαδη αν παρει κατω απο 7% θα την ριξει την κυβερνηση τυπε?10% δεν ειπωθηκε πουθενα.
Ειναι σαφες οτι εννοουσε ενα ποσοστό γύρω στο 7-8%.
NAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ
που σημαινει φουκαρας μυζερος και περιμενω
οι πουσταρες να με σωσουν![]()
![]()
![]()
και τα αρχιλαμογια λιγδιαρηδες
Μιλάς με μένα όμως κι όχι με κανέναν κολλητό μου..
που χάθηκε αυτο το παλικάρι ;
ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΧΑΖΟΥΛΗΡε μαλάκες, μετάφραση κάποιος??
Ρε μαλάκες, μετάφραση κάποιος??
Ειναι σε καθεστως εκκαθαρισης οπως εμεις τυπε.μονο αυτοι δεν επεσαν Γ εθνικη και τα 8 μυριακια τα πηραν κανονικοτατα για την εκλογικη τους επιχορηγηση.Aυτη η ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ που τα βρηκε τα λεφτα και εβαλε διαφημιστικα σποτς ?
Αυτοι δεν χρωστανε κατι εκατομμυρια ?
μην στεναχωριέσαι θα εμφανιστεί σύντομα..
Το ποσό που θα χορηγηθεί στα κόμματα τα οποία θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές θα ανέλθει στα 7 εκατ. ευρώ, δηλαδή 2,4 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με την εκλογική χρηματοδότηση στις ευρωεκλογές του 2009. Από τα 7 εκατ. ευρώ το 60% θα εκταμιευθεί άμεσα και το υπόλοιπο 40% θα δοθεί τον Ιούνιο.Ειναι σε καθεστως εκκαθαρισης οπως εμεις τυπε.μονο αυτοι δεν επεσαν Γ εθνικη και τα 8 μυριακια τα πηραν κανονικοτατα για την εκλογικη τους επιχορηγηση.
Ενωση Κεντρωων ριξε τυπε δαγκωτο
ανοιξανε τα στοιχηματα τυπε? η μπουεφα θα εξασφαλισει με το κυρος της την διαδικασια?στην ωρα του οπως ειχε ανακοινωσει τυπε![]()
Κατα τις 1.30 θα γινει νεα αναρτηση για οσους το εχασαν τύπετι εγινε τυποι? εβαλε προγνωστικα ο χασοδικης?![]()
στην ωρα του οπως ειχε ανακοινωσει τυπετι εγινε τυποι? εβαλε προγνωστικα ο χασοδικης?![]()
Το ποσό που θα χορηγηθεί στα κόμματα τα οποία θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές θα ανέλθει στα 7 εκατ. ευρώ, δηλαδή 2,4 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με την εκλογική χρηματοδότηση στις ευρωεκλογές του 2009. Από τα 7 εκατ. ευρώ το 60% θα εκταμιευθεί άμεσα και το υπόλοιπο 40% θα δοθεί τον Ιούνιο.
Read more:
Πού προκύπτει οτι το ΠΑΣΟΚ πηρε 8 εκατομμυρια? 7 εκατομμυρια ειναι ολη η επιχορηγηση για ολα τα κομματα. Γυρω στο εναμισι δικαιουται, απο το οποιο εχει παρει μπροστα το ενα εκατομμυριο το πολυ.