apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στοιχηματα διαγραφης τυπεΤι στοιχήματα? ανώνυμα μέσα απ'το μπου?
Όσα θες..
στοιχηματα διαγραφης τυπεΤι στοιχήματα? ανώνυμα μέσα απ'το μπου?
Όσα θες..
γιατι απο σεπτεμβρη θα εχουμε και εκλογες τυπεθα κανει τη καρδια του πετρα φιλε μου,πρεπει να στηριξει το κομμα και τις αξιες που πρεσβευει ,κατα τη καλοκαιρινη προεκλογικη περιοδο...
Με γνωριζεις καλα τύπε? Πριν δυο μηνες βλεπω γραφτηκες.θα κανει τη καρδια του πετρα φιλε μου,πρεπει να στηριξει το κομμα και τις αξιες που πρεσβευει ,κατα τη καλοκαιρινη προεκλογικη περιοδο...
και μετα ξαναμπηκες στο σαιτ τυπε?
18 η ΝΔ και 26 ο Συριζα "χοντρα χοντρα"? Αυτο εννοεις?Χωρίς να πιάνω 3η θέση και κάτω, τα ποσοστά θα παίξουν χοντρά χοντρά 26 με 18.
Με αυξητική τάση της διαφοράς..
για πιο νωρις το κοβω...το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μπενι μετα τις 25 θα κανει μεγααααααααλες διακοπες,τις δικαιουται αλλωστε,μετα τη σωτηρια της χωραςγιατι απο σεπτεμβρη θα εχουμε και εκλογες τυπε
τυπε στο παει για στοιχηματακι ο ζμπουτσαμ ;)Εχεις δωσει προβλεψεις δηλαδη?
Οχι τιποτα αλλο, να τις βαλουμε κατω να τις μετρησουμε στις 25.
γιατί έχεις αρχίδια να βάλεις επώνυμα στοίχημα ??
Ο Μπένι μια χαρα θα την σωσει την παρτίδα...για πιο νωρις το κοβω...το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μπενι μετα τις 25 θα κανει μεγααααααααλες διακοπες,τις δικαιουται αλλωστε,μετα τη σωτηρια της χωρας
και μετα ξαναμπηκες στο σαιτ τυπε?Σιγά το τίμημα. Το έχω κάνει χωρίς στοίχημα..
18 η ΝΔ και 26 ο Συριζα "χοντρα χοντρα"? Αυτο εννοεις?
Τα έχω για αλλού τ'αρχίδια μου μάστορη. Όχι για εδώ μέσα.
Δεν έχω καμία ανάγκη επιβεβαίωσης στο νετ όπως εσύ. Ζω έξω απ'αυτό..
Ο Μπένι μια χαρα θα την σωσει την παρτίδα...
Καλα σου ειπα τις προαλλες, οτι εσυ θα γινεις χειροτερος απο μενα τελικα
10% δεν ειπωθηκε πουθενα.τυπε την απειλη οτι αν παρει κατω απο 10% θα ριξει την κυβερνηση την ειπε σαν κινητρο για τον κοσμο?
διαβασα τη προβλεψη και εβγαλα συμπερασμα,κατι μου ειχε αναφερει και ο απολυτος αρσενικος πριν καιρο...παρακολουθω,ναι,με μεγαλα διαλλειματαΜε γνωριζεις καλα τύπε? Πριν δυο μηνες βλεπω γραφτηκες.
Προφανως θα παρακολουθούσες ομως απο πριν για καιρο το σάιτ
τυπε την απειλη οτι αν παρει κατω απο 10% θα ριξει την κυβερνηση την ειπε σαν κινητρο για τον κοσμο?Ο Μπένι μια χαρα θα την σωσει την παρτίδα...
την πουστιά όμως να αναφέρεσαι επώνυμα σε άλλους την έχεις μιά χαρά...
Δεν έχω αναφέρει κανένα επώνυμο βλάκα.
Μόνος σου το έκανες..
Βλάκα..