Νέα

Έκλεισε και η Ηλεκτρονική Αθηνών. Ανάπτυξη παντού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexdreamer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
από κατι μυαλα σαν εσενα του τραμουντανα και του τζονι παμε από το ένα μνημονιο στο άλλο ... καλα να παθουμε.

μνημονια μεχρι να πεθανετε από την πεινα λαμογια. τωρα εχετε για αυτό βγαζετε γλωσσα κλεφτες.
Εισαι επιεικώς ασχετος. Και ως συνηθης ασχετος, οταν στριμωχνεσαι απο σχετικους, βριζεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
από κατι μυαλα σαν εσενα του τραμουντανα και του τζονι παμε από το ένα μνημονιο στο άλλο ... καλα να παθουμε.

μνημονια μεχρι να πεθανετε από την πεινα λαμογια. τωρα εχετε για αυτό βγαζετε γλωσσα κλεφτες.

φυσικά έχουμε γιατί δουλεύουμε και είμαστε ικανοί και παραγωγικοί...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
Το να λες οτι οι τιμες θα αυξηθουν αν γινουν ΟΛΑ ιδιωτικα, δειχνει οτι στερεισαι οχι μονο γνωσεων οικονομικων αλλά και κοινης λογικης.
Εδω δυο σουβλατζιδικα εχει μια περιοχη, και το ενα δεν τολμαει να αυξησει το σουβλακι 5 λεπτα για να μην πανε ολοι στο αλλο.
Να μιλαμε σοβαρα.

και επειδή μιλαμε σοβαρα δε μιλαμε για σουβλατζίδικα αλλα για δεκο που θα γινουν ιδιωτικες ανοητε !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και επειδή μιλαμε σοβαρα δε μιλαμε για σουβλατζίδικα αλλα για δεκο που θα γινουν ιδιωτικες ανοητε !
Και τι διαφορα εχει? Αν αυριο εχουμε δεκα εταιριες ηλεκτρικου ρευματος πού ειναι το προβλημα σου? Μιλησε κανενας για ιδιωτικα μονοπωλια?
Αλλά και μονο που ειπες οτι μυαλα σαν του τραμουντανα ειναι υπευθυνα για τα μνημονια, δειχνεις την ασχετοσυνη σου.Αν ολοι ειχαν τα μυαλα του τραμουντανα θα ημασταν η πρωτη χωρα της Ευρωπης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή ηλίθιε με το που έγινε ιδιωτικός ο ΟΤΕ αυξήθηκε η τιμή του τηλεφώνου ??

ή μήπως επειδή ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΠΑΠ (ο οποίος κακώς έχει το μονοπώλιο θα έπρεπε να είναι ελεύθερο να ανοίγει όποιος θέλει) αυξήθηκε η τιμή της στήλης ??

καταλαβαίνεις τι γράφεις ρε μαλάκα ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οσο παιρνεις δανεια ναι όπως και η Η.Α

δάνεια παίρνω για να κάνω επενδύσεις παίκτη μου και όχι να πληρώνω τεμπέληδες να ξύνουν τα αρχίδια τους ή συνταξιούχους ετων 50 όπως κάνει το δημόσιο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δανεια ο τραμουντανας. Διασκεδασε μας κι αλλο.

η μεγίστη μαλακία που έκανα ήταν το 2007-2008-2009 που με παρακαλούσαν οι τράπεζες να με δανείσουν που δεν πήρα καμμιά δεκαριά δάνεια των 50.000 έκαστο, να τα στείλω εκτός χώρας (σε ασφαλείς προορισμούς) και να πιστολιάσω και εγώ τις τράπεζες όπως κάναν τόσοι και τόσοι...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
δηλαδή ηλίθιε με το που έγινε ιδιωτικός ο ΟΤΕ αυξήθηκε η τιμή του τηλεφώνου ??

ή μήπως επειδή ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΠΑΠ (ο οποίος κακώς έχει το μονοπώλιο θα έπρεπε να είναι ελεύθερο να ανοίγει όποιος θέλει) αυξήθηκε η τιμή της στήλης ??

καταλαβαίνεις τι γράφεις ρε μαλάκα ??

θες να μου πεις ότι το παγιο που πληρωνεις στο σταθερο σου είναι φθηνοτερο από αυτό πριν το 96' που αρχισε η ιδιωτικοποιηση του ?

μαλλον δεν το πληρωνεις εσυ αλλα η μαμα και ο μπαμπα σου, για αυτό δεν ξερεις.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
η μεγίστη μαλακία που έκανα ήταν το 2007-2008-2009 που με παρακαλούσαν οι τράπεζες να με δανείσουν που δεν πήρα καμμιά δεκαριά δάνεια των 50.000 έκαστο, να τα στείλω εκτός χώρας (σε ασφαλείς προορισμούς) και να πιστολιάσω και εγώ τις τράπεζες όπως κάναν τόσοι και τόσοι...

ελληναρας λαμογιο εισαι ... στην απατεωνιά το μυαλο σου. ντροπη των ελληνων.

από κατι κλεφτες σαν εσενα φτασαμε εδώ... μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος λαμογιο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.096
Πόντοι
6.515
αρκετα με τις επιχειρήσεις που επιβιωνουν με θαλασσοδάνεια από τράπεζες εις βαρος των πολιτων !!! λουκετο στις αρρωστες επιχειρήσεις !!

και στα καταχρεωμενα μπουρδελο-κομματα  :orchestra:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.780
Πόντοι
14.615
οσο παιρνεις δανεια ναι όπως και η Η.Α
Δημήτρη, το ξέρεις ότι σε εκτιμώ βαθύτατα για τα κατορθώματά σου στα λαϊκά πορνεία των Αθηνών.
Εδώ όμως είσαι λάθος: Ο δανεισμός είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να αναπτυχθεί μια επιχείρηση, ή μια οικογένεια, ή ένα κράτος.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σοβαρή Α.Ε. που να μην έχει δάνεια από τράπεζες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θες να μου πεις ότι το παγιο που πληρωνεις στο σταθερο σου είναι φθηνοτερο από αυτό πριν το 96' που αρχισε η ιδιωτικοποιηση του ?

μαλλον δεν το πληρωνεις εσυ αλλα η μαμα και ο μπαμπα σου, για αυτό δεν ξερεις.

παίκτη μου ο πάροχος που έχω επιλέξει δεν μου χρεώνει πάγιο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ελληναρας λαμογιο εισαι ... στην απατεωνιά το μυαλο σου. ντροπη των ελληνων.

εδώ παίκτη μου κανένα μύριο έλληνες έχουν πιστολιασει τις τράπεζες καμμιά τριανταριά δις με τα στεγαστικά για μεζονέ και τα διακοποδάνεια τους και είμαι εγώ το λαμόγιο που δεν το σκέφτηκα να το κάνω ??

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
Δημήτρη, το ξέρεις ότι σε εκτιμώ βαθύτατα για τα κατορθώματά σου στα λαϊκά πορνεία των ΑΘηνών.
Εδώ όμως είσαι λάθος: Ο δανεισμός είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να αναπτυχθεί μια επιχείρηση, ή μια οικογένεια, ή ένα κράτος.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σοβαρή Α.Ε. που να μην έχει δάνεια από τράπεζες.

δεν πρεπει να σταματησει αυτό όμως ? ως ποτε να συντηρείτε μια ιδωτικη επιχειρηση από μια τραπεζα ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
εδώ παίκτη μου κανένα μύριο έλληνες έχουν πιστολιασει τις τράπεζες καμμιά τριανταριά δις με τα στεγαστικά για μεζονέ και τα διακοποδάνεια τους και είμαι εγώ το λαμόγιο που δεν το σκέφτηκα να το κάνω ??

εγω δεν το  σκεφτηκα ποτε όμως. να κανω ότι κανουν οι αλλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom