Νέα

Έκλασα την γκόμενα και την έκανε , help ρε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Μόνο που είπες γκόμενες από Γκάζι κατάλαβα πόσο αλήθεια λεει.Εκεί όλοι οι πουστηδες και οι λεσβίες κυκλοφορουν!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μόνο που είπες γκόμενες από Γκάζι κατάλαβα πόσο αλήθεια λεει.Εκεί όλοι οι πουστηδες και οι λεσβίες κυκλοφορουν!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αστα τυπε ειχε ανοιξει ολοκληρο θρεντ
να μας τα πει.... αυριο μολις μπει
θα δεις θα μου κανει παραθεση να μου τα πρηξει
επειδη τον ειπα καραγκιοζη  :2funny: :2funny: :2funny:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.115
Πόντοι
206
εγω δεν το παθαινω αυτο στο σεξ...Παντα μου φευγουν πορδές οταν βρισκομαι σε τρυφερες και ρομαντικες στιγμες με την εκαστοτε κοπέλα μου.Τα ειχα γραψει και σε αλλο νημα για εξοδους σε εστιατόρια ακριβά στα οποια καταφερα μεσα σε δευτερόλεπτα να μετατρεψω την ζεστη ατμόσφαιρα σε ρεσιτάλ πορδών!Ειδικα οταν ερχομαι κοντα με μια γυναικα και ανταλλαζουμε υποσχεσεις και λόγια αγαπης και αφοσιωσης τοτε ΠΑΝΤΑ μου φευγουν κατι κλανιές που θυμιζουν περισσοτερο κρότο απο καλασνικοφ παρά απλη κλανιά.Την τελευταια φορά στο εστιατόριο που εκλασα δυο φορες την γκομενα μου την ωρα που αυτη μου ελεγε ρομαντικά λογια,οι σερβιτοροι ανησυχησαν νομιζοντας οτι πεσανε πυροβολισμοι.

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
17.986
Πόντοι
4.636
ρε αλανια μια χαρα ξεκαρδιστικατε , δοστε καμια συμβουλη ,το μωρο αξιζε , γαμω τις κλανιες μου γαμω !!!!
Στείλε σοκολατάκια, λουλούδια και μια κάρτα "σ αγαπώ, συγγνώμη". Αν δεν πέσει, τότε η κλανιά ήταν αφορμή, σε είχε ήδη χεσμένο.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.115
Πόντοι
206
οταν η γκομενα δεν μπορει να εκτιμησει τον αντρα τον κλανιάρη,τοτε αστην να φυγει...το προβλημα το εχει αυτη οχι εμεις που ειμαστε πορδοπολυβόλα!

Kwstas545

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Κριτικές
9
Like
806
Πόντοι
301
φιλος ειτε ενιωσες πολυ ανετα μαζι της και απλα "αφεθηκες" λογω της στιγμης και της ανεσης ή εισαι πιο καφρος (δεν το λεω με κακη εννοια αληθεια) σε σχεση με αυτο που νομιζε. για να εφυγε την πειραξε η κινηση οχι ως ανεση, αλλα ως κινηση οτι δεν σεβαστηκες την κοπελα που ηταν διπλα σου. αν το "ριξεις" που ενιωσες ΙΣΩΣ το σωσεις αλλα δυσκολα. θελει πολλη κουβεντα και σωστες λεξεις

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.594
Πόντοι
446
Και γιατι θες βοήθεια να γυρίσει τωρα;Δεν έφτανε το κλανιδι θες να την χέσεις κιόλας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom