Επισκέπτης
& που ειναι το κακο???Αυτό δε μπορεί να γίνει, γιατί αν γίνει για το παπαδαριό, θα μπορεί να γίνει και για οποιονδήποτε άλλον.
κοινοκτημοσυνη ευαγγελιζεται & ο χριστιανισμος..
& που ειναι το κακο???Αυτό δε μπορεί να γίνει, γιατί αν γίνει για το παπαδαριό, θα μπορεί να γίνει και για οποιονδήποτε άλλον.
χρυσοβουλα..για την περιουσια την αποκτηθεισα παραχωρητηρια κατα την τουρκοκρατια ?(δεν ξερω πως στο διαολο τα λενε αυτα)
χρυσοβουλα..
της θειας τους ο κωλος οπως & αν λεγονται..Αυτά είναι τίτλος κτήσης από βυζαντινό αυτοκράτορα...
Των οθωμανών λέγονται χοτζέτια νομίζω ενώ χρησιμοποιείται και η λέξη "ταπί" (έγγραφο)
Ξεχνάς κάτι άλλο πολύ σημαντικό!Δεν έχουνε κάνει και λίγες κομπίνες παρείτσα Εκκλησία και πολιτικοί (πχ Βατοπέδι)!Οπότε το θέμα είναι πιο πολύπλοκο...Τελικά αρχίζω να πιστεύω οτί το Πασοκ φοβάται αντίδραση του καθυστερημένου κόσμου και της εκκλησίας φυσικά,όχι ότι καλύτερο στην παρούσα δύσκολη οικονομική φάση,για αυτό και δεν προβαίνει σε φορολόγιση παρά να μην θέλει!!!
Καθυστερημένα ζωάκια καθίστε λοιπόν να σας μαδάνε εσάς αφού δεν θέλετε να αγγίξουν την εκκλησία!!!
Υ.Γ.Στοίχημα οτί ένας από τους 8 κατά είναι o yrret!!!
Το Πασόκ τουλάχιστον από εκκλησιαστικά σκάνδαλα απείχε και ήταν αυτό που έπαψε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και καθιέρωσε τον πολιτικό γάμο!!!Ξεχνάς κάτι άλλο πολύ σημαντικό!Δεν έχουνε κάνει και λίγες κομπίνες παρείτσα Εκκλησία και πολιτικοί (πχ Βατοπέδι)!Οπότε το θέμα είναι πιο πολύπλοκο...
Το Βατοπέδι είναι παλιά ιστορία φίλε μου...άσε που όλες οι κυβερνήσεις μια χαρά αλισβερίσια είχανε με τα παπαδαριά!Το Πασόκ τουλάχιστον από εκκλησιαστικά σκάνδαλα απείχε και ήταν αυτό που έπαψε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και καθιέρωσε τον πολιτικό γάμο!!!
Για αυτό πιστεύω οτί απλά φοβάται τώρα,όχι δεν θέλει!!!
Υ.Γ.Φυσικά αν έχεις κάκαλα ορμάς!!!
Μπορεί και να έχεις δίκιο,πάντως για το Πασόκ δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα και δεν το λέω με διάθεση να υποστηρίξω το Πασόκ φυσικά.Το Βατοπέδι είναι παλιά ιστορία φίλε μου...άσε που όλες οι κυβερνήσεις μια χαρά αλισβερίσια είχανε με τα παπαδαριά!
Το Βατοπέδι είναι παλιά ιστορία φίλε μου...
Το ακόμα καλύτερο,μπράβο πάντως στο Πασόκ,κινείται προοδευτικά σε κάποια θέμα.ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!
Το ακόμα καλύτερο,μπράβο πάντως στο Πασόκ,κινείται προοδευτικά σε κάποια θέμα.
Αρχιδια προοδευτικα
Εκει που ειναι να βαλει το μαχαιρι στο κοκκαλο δεν το βαζει
Αιντε με τα καριολια τα παπαδαρια
Αυτό πιστεύω δεν γίνεται,είναι αδύνατον,καθαρή ουτοπία,πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση μακρύα από τους δυνατόυς πλήρως ελεύθερη συμφερόντων,όλα τα κόμματα και κυρίως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υπάρχουν λόγω στήριξης των ισχυρών.Αρχιδια προοδευτικα
Εκει που ειναι να βαλει το μαχαιρι στο κοκκαλο δεν το βαζει
Αιντε με τα καριολια τα παπαδαρια