Νέα

Εκδίκηση στην αγαπημένη του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν διαφωνω........οπως και να χει την θεωρω απαραδεκτη πραξη......απο οποιον και αν γινεται και οποιο σκοπο και αν εξυπηρετει.......αν το ξερουν και οι δυο οτι θα γινει δημοσιευση τοτε αναλαμβανουν τις ευθυνες τους......αλλα πρεπει να υπαρχει ο στοιχειωδης σεβασμος και εμπιστοσυνη αναμεσα σε δυο ανθρωπους ακομα και αν προκειται για ξεπετα.....θα αρεσε σε καποιον να δει την αδερφη του στο ιντερνετ καμια μερα επειδη τη βαρεσε στον πρωην γκομενο να την κανει βουκινο??

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Nαι, παίρνε εσύ τσιμπούκια κοιτώντας με νάζι το φακό που κρατά ο γκόμενος και μετά κάνε παράπονα...

Μετά πηγαινε με ζαρτιέρες σε καμιά αραβική χώρα και κάνε κι εκεί παράπονα...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
δεν υπαρχει αγαπη οταν καποιος σου ζητα να γραψει το συναισθημα που του δινεις για τη συλλογη του.Η πραξη ειναι κατακριτεα εφοσον ο ενας δε δεχεται και δε θελει και δε γνωριζει για την καταγραφη.
Οταν ομως θελει μη γνωριζοντας τι θα απογινει αργοτερα το υλικο τοτε ειναι υπαιτιος και αυτος.Καλά να παθει για την οποια ξεφτιλα αργοτερα ερθει.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Nαι, παίρνε εσύ τσιμπούκια κοιτώντας με νάζι το φακό που κρατά ο γκόμενος και μετά κάνε παράπονα...

:2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν υπαρχει αγαπη οταν καποιος σου ζητα να γραψει το συναισθημα που του δινεις για τη συλλογη του.Η πραξη ειναι κατακριτεα εφοσον ο ενας δε δεχεται και δε θελει και δε γνωριζει για την καταγραφη.
Οταν ομως θελει μη γνωριζοντας τι θα απογινει αργοτερα το υλικο τοτε ειναι υπαιτιος και αυτος.Καλα να παθει για την οποια ξεφτιλα αργοτερα ερθει.

διαφωνω..........καταρχας το σεξ ειναι σεξ........το οποιο συναισθημα υπαρχει πριν ή μετα........κατα τη διαρκεια της πραξης ειναι σεξ........κατα ταλλα δεν καταγραφουν ολοι τα κατορθωματα τους για να τα ανεβασουν σε ενα φορουμ και να δειξουν ποσο επιβητορες ειναι......καποιοι τα καταγραφουν επειδη γουσταρουν να τα βλεπουν......ξανα και ξανα.....μονοι ή με τον συμπρωταγωνιστη......ή επειδη γουσταρουν την ολη φαση "γυριζω πορνοταινια".....υπαρχουν και ζευγαρια που γουσταρουν να ανεβαζουν στο νετ φωτογραφιες και βιντεακια.....με ή χωρις προσωπα......ειναι επιλογη τους ομως......κοινη.........εξακολουθω να μην καταλαβαινω το σκεπτικο σου σορρυ........μονο εκμεταλλευση μου ακουγεται αυτο και πολυ ανανδρο (αν και χαζοχαρουμενος και πιτσιρικας ειναι ο ζορζ :P )

τοντοκ που ειχες χαθει τοσο καιρο? δε μπορεις να φανταστεις ποσο μου ελειψες :P

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ok σεβαστη η αποψη σου.Το σκεπτικο μου ειναι απλο.Οχι ελεος στη βλακωδεις πραξεις,στις ανευθυνες ενεργειες τετοιου ειδους και στα οποια εξαπατημενα θυματα παιρνουν μερος με τη θεληση τους σε αυτες.
Παραδειγματικη ξεφτιλα προς αποφυγην μελλοντικων παρομοιων γεγονοτων.

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Οταν εισαι με καποια σε σχεση και θελεις να την παρεις video η φωτογραφιες, για να μπορεις να την βλεπεις οταν δεν εισαστε μαζι. Ειναι μεγαλη μαλακια οταν χωριζεις να βγαινεις να την ξεφωνιζεις. Ενοηται οτι ολα εχουν γινει με την θεληση της.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φιλε μαλλον δε καταλαβες τι λεω.Συμφωνω οτι οι προσωπικες στιγμες με προσωπα δεν πρεπει να βγαινουν εξω.Μα οταν γινονται καταγεγραμενες με τη συγκαταβαση και των 2 παυει να υπαρχει θυμα.Ειναι και οι 2 υπαιτιοι αν καποια στιγμη βγει παραεξω ασχετος με το ποιος το κανει.
Εξισωνω θυτη θυμα στην περιπτωση που και οι 2 ειναι συνυπευθηνοι στη δημιουργια τετοιου υλικου και μονο.
Οπως και ναχει οτι και να θεωρειται σωστο στη προκειμενη περιπτωση καλο ειναι να γνωριζουμε οτι στην πραγματικοτητα ενω ολοι θεωρουν  οτι ειναι λαθος να γινονται τετοιες ενεργειες στη προσωπικη ζωη των αλλων,σημερα γινονται επανειλλημενως.
Αυτο λεει πολλα.
Οσο για το pierre καλο ειναι κατι γαμηδια να μη τον βλεπουν οταν γαμαει γιατι σοκαρονται..

Ίσως δεν γίνομαι απόλυτα κατανοητός...Η συγκατάθεση που έδωσε μια γκομενίτσα πάνω στην κάψα/ καύλα της να την φωτογραφίσει/ κινηματογραφήσει ο γκόμενός της έγινε στα πλαίσια της σχέσης της και ως μέρος του ερωτικού παιχνιδιού...
Από τη στιγμή που αυτές οι φωτογραφίες/ βίντεο βγήκαν στη φόρα όχι από λάθος αλλά επίτηδες επειδή ο μαλακοκάβλης (πρώην) γκόμενός της θεώρησε ότι έτσι έπρεπε να την εκδικηθεί η γκόμενα είναι θύμα μιας αρρωστημένης προσωπικότητας..
Με το ίδιο σου το σκεπτικό, κάθε γκόμενα πχ θα μπορούσε μετά τη διάλυση της σχέσης να διαδίδει ότι ο γκόμενός της είχε μικρό πουλί, γαμούσε χάλια κτλ για να τον ξεφτιλίσει και ο τύπος αυτός δεν θα ήταν θύμα διότι ας πρόσεχε σε ποια έδειχνε το πουλί του...

Όσο για το Γούντμαν, σιγά το γαμιά ρε φίλε! Δε θα κρίνω πατσόκοιλα και λοιπή εμφάνιση λινάτσας αλλά να το παίζει και καπετάν γαμάω κάποιος που πηδάει... υποψήφιες πορνοστάρ (σιγά μην δε του κάθονταν και σιγά μη δεν έκαναν ό,τι τους έλεγε και όσα κάστινγκς έχω δει πάντα τα ίδια κάνει...) πάει πολύ...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Με το ίδιο σου το σκεπτικό, κάθε γκόμενα πχ θα μπορούσε μετά τη διάλυση της σχέσης να διαδίδει ότι ο γκόμενός της είχε μικρό πουλί, γαμούσε χάλια κτλ για να τον ξεφτιλίσει και ο τύπος αυτός δεν θα ήταν θύμα διότι ας πρόσεχε σε ποια έδειχνε το πουλί του...

Οι γυναίκες τα κάνουν αυτά και πολύ χειρότερα, με τη διαφορά ότι όταν τα κάνουν μένουν ατιμωρητες.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νιτσα... ε ηταν πετυχημενο... *P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι ηταν :P γιαυτο ειπα οτι μου ελειψε αλλωστε :P

otto(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαβασα τυχαια το θεμα μετα ενα χρονο περιπου απο την τελευταια απαντηση.Βλεποντας απο αποσταση τωρα πια και χωρις
να εχω διαθεση να απολογηθω,παραδεχομαι οτι ηταν απαραδεκτο αυτο που εκανα.Βεβαια κανεις δε μπορει να ερθει στη
θεση μου και να καταλαβει την ψυχολογικη μου διαθεση τοτε που το ανεβαζα και ακομη οτι δε γνωριζα οτι το βιντεακι θα
ειχε τετοια διασπορα.Τελος παντων,ηταν μια περιοδος που θελω να ξεχασω,ημουν πραγματικα αρρωστος και οχι γενικα αρρωστημενο μυαλο.Πληρωσα γι'αυτο που εκανα και κοιταω μπροστα.Παντως θα συνιστουσα να αποφευγονται τετοιου ειδους
"εκδικησεις" γιατι οχι μονο δεν πετυχει κανεις τιποτα,αλλα γυρνανε μπουμεραγκ σε αυτον που τα κανει.Ακομα και αν ξεφυγει,
γεγονος ιδιαιτερα δυσκολο,την προσωπικοτητα του πανω απ'ολα εξευτελιζει.Εγω ο ιδιος κουβαλαω τωρα πια λερωμενο ποινικο μητρωο(ποινη 18 μηνων με αναστολη)πραγμα που απο μονο του περιοριζει τον επαγγελματικο μου οριζοντα,ΕΕμην μπορωντας να
ασκησω αυτο το οποιο σπουδασα.Το κυριοτερο ομως ειναι το εξης:Εριξα τον εαυυο μου τοσο χαμηλα που συναντησα το μηδενικο επιπεδο του ατομου που μου φερθηκε τοσο ελεεινα.Και εγινα κι εγω βρωμιαρης οπως κι αυτη.

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Εγώ έχω ακούσει μια περίπτωση ανθρώπου που ήταν έτοιμος να παντρευτεί και καμία βδομάδα πριν   έμαθε πως αυτή που ήταν έτοιμος να παντρευτεί τον κεράτωνε και μάλιστα του έδωσαν και φωτογραφίες αυτός μόλις το έμαθε δεν έκανε τίποτα ….
Περίμενε…
Περίμενε…
Περίμενε…
Και μόλις ήρθε η ώρα του γάμου μοίρασε στην εκκλησία σε όλους τους καλεσμένους   και γενικά στο σοι τις φωτογραφίες της γυναίκας του καθώς πηδιόταν  και μετά έφυγε.....Καλά  περιττό να σας πω τι χαμός έγινε μετά χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Βέβαια και σε αυτόν έπεσαν μηνύσεις αλλά το καταφχαριστιθικε  :dancing: :dancing: :dancing:

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ααα και επίσης άμα κερατώσεις εσύ γυναίκα θα σου φέρει τον πατέρα της τον θειο της τα αδέρφια της τους φίλους της και γενικά όπιο αρσενικό βρει για να σε δείρουν
Τυπική συμπεριφορά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom