Διαβασα τυχαια το θεμα μετα ενα χρονο περιπου απο την τελευταια απαντηση.Βλεποντας απο αποσταση τωρα πια και χωρις
να εχω διαθεση να απολογηθω,παραδεχομαι οτι ηταν απαραδεκτο αυτο που εκανα.Βεβαια κανεις δε μπορει να ερθει στη
θεση μου και να καταλαβει την ψυχολογικη μου διαθεση τοτε που το ανεβαζα και ακομη οτι δε γνωριζα οτι το βιντεακι θα
ειχε τετοια διασπορα.Τελος παντων,ηταν μια περιοδος που θελω να ξεχασω,ημουν πραγματικα αρρωστος και οχι γενικα αρρωστημενο μυαλο.Πληρωσα γι'αυτο που εκανα και κοιταω μπροστα.Παντως θα συνιστουσα να αποφευγονται τετοιου ειδους
"εκδικησεις" γιατι οχι μονο δεν πετυχει κανεις τιποτα,αλλα γυρνανε μπουμεραγκ σε αυτον που τα κανει.Ακομα και αν ξεφυγει,
γεγονος ιδιαιτερα δυσκολο,την προσωπικοτητα του πανω απ'ολα εξευτελιζει.Εγω ο ιδιος κουβαλαω τωρα πια λερωμενο ποινικο μητρωο(ποινη 18 μηνων με αναστολη)πραγμα που απο μονο του περιοριζει τον επαγγελματικο μου οριζοντα,ΕΕμην μπορωντας να
ασκησω αυτο το οποιο σπουδασα.Το κυριοτερο ομως ειναι το εξης:Εριξα τον εαυυο μου τοσο χαμηλα που συναντησα το μηδενικο επιπεδο του ατομου που μου φερθηκε τοσο ελεεινα.Και εγινα κι εγω βρωμιαρης οπως κι αυτη.