Νέα

Εκδίκηση στην αγαπημένη του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
οχι φιλε η βλακεια ειναι στους βλακες που δεχονται να γυρνανε τις εικονες αυτες.
Αργα η γρηγορα θα δημοσιοποιηθουν.

....ναι οπως η κοπελα που παιζει στο βιντεο σου..... το ηξερε και το εκανε και με την καρδια της......

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
απο την ωρα που καθε μια με τη θεληση της δεχεται να παρει μερος σε βιντεακια,ειναι υπευθυνη και υπολογη για οτιδηποτε γινει μετα.
Οπως ακριβως κγια οποιον πηδαει σε μπουρδελα χωρις καποτα!
+100000000

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
..και για να εχουμε καλο ερωτημα, εσυ πού κατατασεις τον εαυτο σου εχοντας αυτες τις αποψεις που ακουμπανε λιγο και το μισογυνισμο ?????

ρε αγορι πριν με ειπες για πορνοσταρ,τωρα λες για μισογυνη ελεος!
Γιατι το προσωποποιεις?Ειδες εμενα να ασχοληθω με αυτα που λες επι προσωπικου?
Νομιζεις οτι με τρωνε τα αρχιδια μου εμενα να σου πω που κατατασω τον εαυτο μου σε αυτες τις αποψεις που εχω?
Αφου εχουμε διαφορετικες αποψεις επι του θεματος ας μη προσπαθησουμε να επιβαλουμε ο καθενας στον αλλο τη δικη του.
Οσο για το βιντεο που ειδες με τη κοπελα αφου λοιπον εισαι εναντια σε αυτα τοτε γιατι το κατεβασες και το ειδες?
Η μηπως εδω λες αλλα και το παιζεις ηθικολογος,δηθεν και απο πισω κατεβαζεις οτι κυκλοφορει απο κρυμμενες καμερες για να φτιαχνεσαι?
Αυτα που λες μεταξυ τους ειναι αντικρουομενα,αφενος ασκεις κριτικη και αφετερου συμμετεχεις σε οτι υλικο αντικτειται στις πεποιθησεις σου.Καπου ταχεις μπερδεψει.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Oσο για το βιντεακι που λες αν εκανες το κοπο κδιαβαζες απο κει που το κατεβασες και δεν εκανες τιποτα αλλο θα εβλεπες οτι αναφερθηκε οτι ενας απο τους λογους που ανεβηκε ειναι οτι ΔΕΝ φαινονται προσωπα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ρε αγορι πριν με ειπες για πορνοσταρ,τωρα λες για μισογυνη ελεος!
Γιατι το προσωποποιεις?Ειδες εμενα να ασχοληθω με αυτα που λες επι προσωπικου?
Νομιζεις οτι με τρωνε τα αρχιδια μου εμενα να σου πω που κατατασω τον εαυτο μου σε αυτες τις αποψεις που εχω?
Αφου εχουμε διαφορετικες αποψεις επι του θεματος ας μη προσπαθησουμε να επιβαλουμε ο καθενας στον αλλο τη δικη του.
Οσο για το βιντεο που ειδες με τη κοπελα αφου λοιπον εισαι εναντια σε αυτα τοτε γιατι το κατεβασες και το ειδες?
Η μηπως εδω λες αλλα και το παιζεις ηθικολογος,δηθεν και απο πισω κατεβαζεις οτι κυκλοφορει απο κρυμμενες καμερες για να φτιαχνεσαι?
Αυτα που λες μεταξυ τους ειναι αντικρουομενα,αφενος ασκεις κριτικη και αφετερου συμμετεχεις σε οτι υλικο αντικτειται στις πεποιθησεις σου.Καπου ταχεις μπερδεψει.

-..οχι προς θεου...... βλέποντάς σε ολοι εμεις να γαμας ξεβρακωτος, μειναμε με την εντυπωση οτι προκειται για ενα σεμνο(τυφο) αγορι και οχι για εναν επιδειξια-πορνοσταρ (wannabe)....
-..και βεβαια προς θεου ΟΧΙ....!!!! το να θελεις να εκδικηθεις με αυτον τον ανανδρο τροπο μια γυναικα, βγαζοντας της στη φορα ενα βιντεο που σου παιρνει πιπα δεν ειναι μισογυνισμος....!!!!!  :grin: :grin: ειναι ανδρεια....!!!! και μαγκια....!!!! δινει επισης και μεγαλυτερο ειδικο βαρος στα μπατζακια αυτου που το κανει....  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:
-..αν νομιζεις οτι το προσωποποιω νομιζω κανεις λαθος, δεν σε ξερω δεν με ξερεις, ομως εσυ εκφραζεις αυτες τις αποψεις, εσυ υποκεισαι στην οποια κριση και κριτικη του καθενος.... και αυτο ισχυει για ολους μας.... γιατι να εξαιρεισαι εσυ, εγω ή καποιος αλλος ????
-..το βιντεο και βεβαια το ειδα για να μπορω να εχω αποψη.... πως αλλιως θα μπορουσα να το χαρακτηρισω ???? εκτος αν θελεις  ΟΛΟΙ εδω μεσα να σου πουμε απλα ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΓΑΜΙΑ κλπ κλπ.... υπαρχουν κι αλλες αποψεις, καλο νομιζω θα ηταν να τις ακους και ισως, αν μπορεις, και να σε προβληματιζουν....
-..τωρα, οσο για το οτι ξερεις το τι γινεται στο pc μου, οτι κατεβαζω δηλαδη οτιδηποτε κυκλοφορει απο κρυμενες καμερες και τη βρισκω μ αυτο, θα σε στενοχωρησω.... ΔΕΝ εχουμε τα ιδια βιτσια..... αυτο το αφηνω σε σενα........

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
-..οχι προς θεου...... βλέποντάς σε ολοι εμεις να γαμας ξεβρακωτος, μειναμε με την εντυπωση οτι προκειται για ενα σεμνο(τυφο) αγορι και οχι για εναν επιδειξια-πορνοσταρ (wannabe)....
-..και βεβαια προς θεου ΟΧΙ....!!!! το να θελεις να εκδικηθεις με αυτον τον ανανδρο τροπο μια γυναικα, βγαζοντας της στη φορα ενα βιντεο που σου παιρνει πιπα δεν ειναι μισογυνισμος....!!!!!  :grin: :grin: ειναι ανδρεια....!!!! και μαγκια....!!!! δινει επισης και μεγαλυτερο ειδικο βαρος στα μπατζακια αυτου που το κανει....  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:
-..αν νομιζεις οτι το προσωποποιω νομιζω κανεις λαθος, δεν σε ξερω δεν με ξερεις, ομως εσυ εκφραζεις αυτες τις αποψεις, εσυ υποκεισαι στην οποια κριση και κριτικη του καθενος.... και αυτο ισχυει για ολους μας.... γιατι να εξαιρεισαι εσυ, εγω ή καποιος αλλος ????
-..το βιντεο και βεβαια το ειδα για να μπορω να εχω αποψη.... πως αλλιως θα μπορουσα να το χαρακτηρισω ???? εκτος αν θελεις  ΟΛΟΙ εδω μεσα να σου πουμε απλα ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΓΑΜΙΑ κλπ κλπ.... υπαρχουν κι αλλες αποψεις, καλο νομιζω θα ηταν να τις ακους και ισως, αν μπορεις, και να σε προβληματιζουν....
-..τωρα, οσο για το οτι ξερεις το τι γινεται στο pc μου, οτι κατεβαζω δηλαδη οτιδηποτε κυκλοφορει απο κρυμενες καμερες και τη βρισκω μ αυτο, θα σε στενοχωρησω.... ΔΕΝ εχουμε τα ιδια βιτσια..... αυτο το αφηνω σε σενα........

φιλαρακο μαλλον παιρνεις πολυ σοβαρα καποια πραγματα εδω μεσα.Το βιντεακι καταρχας το βαλα για το χαβαλε.Μαλλον εσυ προσβαλλεσαι οταν βλεπεις βιντεο απο καμερα σε μπουρδελο.Σε πληροφορω η πλειοψηφια ομως οχι.
Τι εκδικηση?Τι πορνσταρ wannabe?μεγαλε μαλλον ταχεις μπερδεψει λιγο.
Ουτε καριερα ψαχνω στο χωρο,ουτε προσωπικα εχω με πουτανες ισα ισα.
Κρινω απο τα λεγομενα σου οτι εισαι μαλλον πιτσιρικας γιαυτο και προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι δε με πειραζει η κριτικη εφοσον ομως γινεται σε κοσμια επιπεδα και στο αναλογο υφος.
Σεβαστες οι αποψεις σου οπως περιμενω και οι δικες μου να γινονται.
Επιβεβαιωση απο ενα φορουμ με ανωνυμα nicks δεν εχω φιλε.Γιαυτο και αν παρατηρησεις το υφος μου θατο καταλαβεις.
Οσο γιατο τι θεωρεις βιτσιο ας το κρινουν αλλοι,σε πληροφορω παλι ομως οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν τσοντες στο pc και πιστεψε με αν ανεβει μια τσοντα απο κρυφη καμερα δε θα πουν οχι.Εσυ μαλλον διαφερεις..
Το αν ο τροπος ειναι ανανδρος που τραβαω βιντεο απο μπουρδελο δεχομαι οτι σε ενα σημειο εχεις δικιο εφοσον προκειται για βιντεο που εκθετει μια κοπελα.ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Ελπιζω να το καταλαβες για 2η φορα που το λεω.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
φιλαρακο μαλλον παιρνεις πολυ σοβαρα καποια πραγματα εδω μεσα.Το βιντεακι καταρχας το βαλα για το χαβαλε.Μαλλον εσυ προσβαλλεσαι οταν βλεπεις βιντεο απο καμερα σε μπουρδελο.Σε πληροφορω η πλειοψηφια ομως οχι.
Τι εκδικηση?Τι πορνσταρ wannabe?μεγαλε μαλλον ταχεις μπερδεψει λιγο.
Ουτε καριερα ψαχνω στο χωρο,ουτε προσωπικα εχω με πουτανες ισα ισα.
Κρινω απο τα λεγομενα σου οτι εισαι μαλλον πιτσιρικας γιαυτο και προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι δε με πειραζει η κριτικη εφοσον ομως γινεται σε κοσμια επιπεδα και στο αναλογο υφος.
Σεβαστες οι αποψεις σου οπως περιμενω και οι δικες μου να γινονται.
Επιβεβαιωση απο ενα φορουμ με ανωνυμα nicks δεν εχω φιλε.Γιαυτο και αν παρατηρησεις το υφος μου θατο καταλαβεις.
Οσο γιατο τι θεωρεις βιτσιο ας το κρινουν αλλοι,σε πληροφορω παλι ομως οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν τσοντες στο pc και πιστεψε με αν ανεβει μια τσοντα απο κρυφη καμερα δε θα πουν οχι.Εσυ μαλλον διαφερεις..
Το αν ο τροπος ειναι ανανδρος που τραβαω βιντεο απο μπουρδελο δεχομαι οτι σε ενα σημειο εχεις δικιο εφοσον προκειται για βιντεο που εκθετει μια κοπελα.ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Ελπιζω να το καταλαβες για 2η φορα που το λεω.

..εχεις μπερδεψει τη βουρτσα με την......τσατσαρα..
..σε κραζουν ολοι στο θρεντ κι εσυ συνεχιζεις να λες τις μαλακιες σου....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
απο την ωρα που καθε μια με τη θεληση της δεχεται να παρει μερος σε βιντεακια,ειναι υπευθυνη και υπολογη για οτιδηποτε γινει μετα.
Οπως ακριβως κγια οποιον πηδαει σε μπουρδελα χωρις καποτα!

ʼλλο η κινηματογράφηση και άλλο η δημοσιοποίηση σε τρίτους...
Το γεγονός ότι δέχομαι να αποτυπωθούν κάποιες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ στιγμές δε σημαίνει ότι πάυουν αυτές οι στιγμές να είναι προσωπικές...
Με τη λογική σου εξισώνεις θύτη και θύμα...

Μάλλον μπερδεύεις την πραγματικότητα με αυτά που κάνει ο Γουντμαν στα Private Castings...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16

Κατι μου λεει οτι εισαι λιγο χαζοχαρουμενος φιλαρακο αλλα δεν εχω βγαλει ακομα συμπερασμα.
Αφενος γιατι εισαι πιτσιρικας και αβγαλτος οποτε δικαιολογησαι νατα παιρνεις ολα σοβαρα,αφετερου γιατι νομιζεις οτι μαυτα που λες κανεις καποιον νασε προσεξει την ωρα που ξερεις απο πριν που σε εχει γραμενο.
Κατεβασε καμια τσοντα απο κρυφη καμερα να σχολιασεις αρνητικα και ασε οσους γουσταρουν να κρινουν αν εισαι "διαφορετικος" η οχι.
Παντως να ξερεις οτι σε ενα πραγμα ειμαι απολυτος μεχρι σημερα με λουγκρες και γαμηδια μεχρι τωρα δεν εχω παρε δωσε.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ʼλλο η κινηματογράφηση και άλλο η δημοσιοποίηση σε τρίτους...
Το γεγονός ότι δέχομαι να αποτυπωθούν κάποιες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ στιγμές δε σημαίνει ότι πάυουν αυτές οι στιγμές να είναι προσωπικές...
Με τη λογική σου εξισώνεις θύτη και θύμα...

Μάλλον μπερδεύεις την πραγματικότητα με αυτά που κάνει ο Γουντμαν στα Private Castings...

Φιλε μαλλον δε καταλαβες τι λεω.Συμφωνω οτι οι προσωπικες στιγμες με προσωπα δεν πρεπει να βγαινουν εξω.Μα οταν γινονται καταγεγραμενες με τη συγκαταβαση και των 2 παυει να υπαρχει θυμα.Ειναι και οι 2 υπαιτιοι αν καποια στιγμη βγει παραεξω ασχετος με το ποιος το κανει.
Εξισωνω θυτη θυμα στην περιπτωση που και οι 2 ειναι συνυπευθηνοι στη δημιουργια τετοιου υλικου και μονο.
Οπως και ναχει οτι και να θεωρειται σωστο στη προκειμενη περιπτωση καλο ειναι να γνωριζουμε οτι στην πραγματικοτητα ενω ολοι θεωρουν  οτι ειναι λαθος να γινονται τετοιες ενεργειες στη προσωπικη ζωη των αλλων,σημερα γινονται επανειλλημενως.
Αυτο λεει πολλα.
Οσο για το pierre καλο ειναι κατι γαμηδια να μη τον βλεπουν οταν γαμαει γιατι σοκαρονται..

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε μαλλον δε καταλαβες τι λεω.Συμφωνω οτι οι προσωπικες στιγμες με προσωπα δεν πρεπει να βγαινουν εξω.Μα οταν γινονται καταγεγραμενες με τη συγκαταβαση και των 2 παυει να υπαρχει θυμα.Ειναι και οι 2 υπαιτιοι αν καποια στιγμη βγει παραεξω ασχετος με το ποιος το κανει.
Εξισωνω θυτη θυμα στην περιπτωση που και οι 2 ειναι συνυπευθηνοι στη δημιουργια τετοιου υλικου και μονο.
Οπως και ναχει οτι και να θεωρειται σωστο στη προκειμενη περιπτωση καλο ειναι να γνωριζουμε οτι στην πραγματικοτητα ενω ολοι θεωρουν  οτι ειναι λαθος να γινονται τετοιες ενεργειες στη προσωπικη ζωη των αλλων,σημερα γινονται επανειλλημενως.
Αυτο λεει πολλα.
Οσο για το pierre καλο ειναι κατι γαμηδια να μη τον βλεπουν οταν γαμαει γιατι σοκαρονται..
Παμελα και Τομι Λι οι πρωτοι διδαξαντες!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υποθετω οτι καποιος συναινει στο να τον βιντεοσκοπησουν γνωριζοντας οτι προκειται για ιδιωτικη χρηση........την επομενη φορα πες στην εκαστοτε κοπελα οτι ενδεχεται να την ανεβασεις στο νετ για λογους εκδικησης,επιδειξης, βιτσιου ή ετσι απλα επειδη δεν εχεις τι να κανεις να δεις αν και κατα ποσο θα κατσει να την βιντεοσκοπησεις....μα τι διαβαζω θεε μου!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
εννοειται οτι δε θα κατσει,ομως αν καθοταν θαχε σοβαρο προβλημα νοητικο.Κατι που για μενα το εχει οποια δεχεται μια τετοια αναλογη προσφορα απο καποιον που γνωριζει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μα δεν το δεχεται απο τον πρωτο τυχοντα που γνωριζει.......υποτιθεται οτι το δεχεται απο καποιον που αγαπα, εκτιμα κτλ κτλ κτλ.....αυτο ηταν το αρχικο ποστ.......τωρα αν μιλας για μια γυναικα η οποια θα κατσει στον πρωτο τυχοντα να την τραβηξει βιντεο ε κακο του κεφαλιου της απο μερους της.....αυτο και παλι ομως δεν με κανει να αλλαξω αποψη για το ποσο πουστικια βρισκω την πραξη.......και το εννοω με ολη την εννοια της λεξης.....κακια αδερφη λεει ο ορος....πουστια λεω εγω.....για μενα ενα και το αυτο.....εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα αυτες οι δυο εννοιες......

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μουνιτσα δεν μπορεις να ξερεις ακομα και ποια στιγμη σε βιντεοσκοπουν.για παραδειγμα θυμαμαι ενα καλοκαιρι την ειχα πεσει σε ενα πιπινι στην εταιρεια που δουλευω.τελικα το κοριτσακι αποδειχτηκε ασοβαρο .γιατι ενα Σαββ/κο που τηνειχα παρει στο εξοχικο μου για τα περαιτερω με βιντεοσκοπησε με το κινητο το βραδυ οταν κοιμομουν και την Δευτερα με εκανε γυρα στις<<κολλητες >> της στο γραφειο για να τους αποδειξει οτι με <<κατεκτησε>> σεξουαλικα.Μπορει να εκτεθεις γενικα με ποικιλους τροπους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom