-..οχι προς θεου...... βλέποντάς σε ολοι εμεις να γαμας ξεβρακωτος, μειναμε με την εντυπωση οτι προκειται για ενα σεμνο(τυφο) αγορι και οχι για εναν επιδειξια-πορνοσταρ (wannabe)....
-..και βεβαια προς θεου ΟΧΙ....!!!! το να θελεις να εκδικηθεις με αυτον τον ανανδρο τροπο μια γυναικα, βγαζοντας της στη φορα ενα βιντεο που σου παιρνει πιπα δεν ειναι μισογυνισμος....!!!!!
ειναι ανδρεια....!!!! και μαγκια....!!!! δινει επισης και μεγαλυτερο ειδικο βαρος στα μπατζακια αυτου που το κανει....
-..αν νομιζεις οτι το προσωποποιω νομιζω κανεις λαθος, δεν σε ξερω δεν με ξερεις, ομως εσυ εκφραζεις αυτες τις αποψεις, εσυ υποκεισαι στην οποια κριση και κριτικη του καθενος.... και αυτο ισχυει για ολους μας.... γιατι να εξαιρεισαι εσυ, εγω ή καποιος αλλος ????
-..το βιντεο και βεβαια το ειδα για να μπορω να εχω αποψη.... πως αλλιως θα μπορουσα να το χαρακτηρισω ???? εκτος αν θελεις ΟΛΟΙ εδω μεσα να σου πουμε απλα ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΓΑΜΙΑ κλπ κλπ.... υπαρχουν κι αλλες αποψεις, καλο νομιζω θα ηταν να τις ακους και ισως, αν μπορεις, και να σε προβληματιζουν....
-..τωρα, οσο για το οτι ξερεις το τι γινεται στο pc μου, οτι κατεβαζω δηλαδη οτιδηποτε κυκλοφορει απο κρυμενες καμερες και τη βρισκω μ αυτο, θα σε στενοχωρησω.... ΔΕΝ εχουμε τα ιδια βιτσια..... αυτο το αφηνω σε σενα........