Απο την ωρα που καθε μια με τη θεληση της δεχεται να παρει μερος σε βιντεακια, ειναι υπευθυνη και υπολογη για οτιδηποτε γινει μετα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
απο την ωρα που καθε μια με τη θεληση της δεχεται να παρει μερος σε βιντεακια,ειναι υπευθυνη και υπολογη για οτιδηποτε γινει μετα.
Οπως ακριβως κγια οποιον πηδαει σε μπουρδελα χωρις καποτα!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
σεβαστη η αποψη σου αλλα με το να δικαιολογουμε μια κοπελα που γυρναει τσοντα με το δικο της για χαβαλε της δε νομιζω οτι τη βγαζουμε και καθαρη.
Τετοια πραγματα εχουν και συνεπειες τις οποιες αν εχει μυαλο τις γνωριζει αν οχι θα τις μαθει με τα παθηματα της.
Τι παει να πει δε δεχεται να το δουν αλλοι?
Θες ασφαλεια δεδομενων?Μη κανεις τετοια πραγματα.Απο την ωρα που κανεις ομως..
Ειναι σα να λεμε δε φταιει αυτος που χρωσταει στις πιστωτικες-τραπεζες,φταινε καποιοι που δεν τον ενημερωσαν σωστα!Οχι φιλε μου να του παρουν και τα σωβρακα!Να μαθει να βαζει εκει που πρεπει την υπογραφη του και να ενημερωνεται πριν τη βαλει!
Ειμαι της αποψης οτι οποιος παθαινει κατι φταιει ο ιδιος που το παθε γενικως.
Προς θεου αποκλειονται θεματα υγειας και αλλα που ειναι μη δυνατο να αποφευχθουν.
..παληκαρι, θα πρεπει να καταλαβεις πρωτα, πως το να βιντεοσκοπησουμε ενα πηδημα με μια γκομενα μας (με τη συμφωνη γνωμη της βεβαια), για να βλεπουμε μετα το βιντεο και ενδεχομενως να την βρισκουμε και οι δυο μας, ΔΕΝ μας καθιστα οπωσδηποτε πορνοσταρ..... μην κρινεις εξ ιδιων....!!!!!!! ;) ;)
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Όποιος κάνει ρόμπα μία γυναίκα (ακόμη και ένα τσουλί) δημοσιοποιώντας τις πολύ ιδιωτικές σας στιγμές, είναι κατ' εμέ μέγας καράγυφτας.
Συμφωνώ εν μέρει... Δεν μπορείς να ξέρεις όμως πώς θα αισθανθείς και αν θα σου στρίψει , όταν έχεις δώσει και την ψυχή σου σε μια γυναίκα και εκείνη σε εκμεταλλευτεί. Τότε πιστεύω έχεις το ακαταλόγιστο.Όποιος κάνει ρόμπα μία γυναίκα (ακόμη και ένα τσουλί) δημοσιοποιώντας τις πολύ ιδιωτικές σας στιγμές, είναι κατ' εμέ μέγας καράγυφτας.
Επισκέπτης
Το να κάθεσαι να δημοσιοποιείς τις προσωπικές στιγμές μια γυναίκας ακομά και της χειρότερης τσούλας δεν είναι τίποτα παραπάνω απο τον προσωπικό σου ξεπεσμό και εξευτελισμό. Με εκφράζουν απόλυτα τα γραφόμενα του συναγωνιστή
Η μεγαλυτερη εκδικηση για ενα ανδρα που του φερθηκε ασχημα μια πρωην, ειναι να αδιαφορησει για αυτην απο καθε αποψη, κοινως να τη "γραψει"...Δεν μπορειτε να φαντασθειτε ποσο τις ρημαζει αυτο...Αντιθετα εαν πεφτεις στο επιπεδο τους με "κατινιές" αυτου του τυπου, τοτε τους δινεις τη δικαιωση, οτι καλα στην κανανε....
Μέγα λάθος. Προφανώς για να του φερθεί άσχημα μια πρώην του σημαίνει ότι τον είχε γραμμένο κυριολεκτικά. ʼρα και να την "γράψει" ο άτυχος , μη νομίσετε ότι θα της ξινίσει ο τραχανάς. Για την πλάκα της τον είχε ούτως ή άλλως.Η μεγαλυτερη εκδικηση για ενα ανδρα που του φερθηκε ασχημα μια πρωην, ειναι να αδιαφορησει για αυτην απο καθε αποψη, κοινως να τη "γραψει"...Δεν μπορειτε να φαντασθειτε ποσο τις ρημαζει αυτο...
Επισκέπτης
ʼποψη μου:Και όμως θα της ξινίσει γιατι δεν σκέφτεται σαν άντρας. Ειδικά κάποιον που τον είχε σίγουρο θα της ξινίσει ακόμη περισσότερο αν τον δεί αδιάφορο και απλά να κάνει την ζωή του χωρίς αυτήν.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ego thelo na me traviksei video o psolaras filos mou eno mou skizei to kolaraki alla aytos den thelei...
ti na kano?
..παρθενοραφή καρντιά μου.... παρθενοραφή......
Γενικά, οι προσωπικές στιγμές ακόμα και αν βιντεοσκοπήθηκαν κάποια στιγμή, πρέπει να μένουν έτσι. Προσωπικές.
Οτιδήποτε άλλο εξευτελίζει πρώτον απο όλους αυτόν που το παραβιάζει.
Λίγο άσχετο, αλλά έχω μια παρόμοια ιστορία:
Παλιός φίλος, ανακάλυψα κάποια στιγμή ότι βιντεοσκοπούσε με κάμερα που είχε έντεχνα κρυμμένη στη βιβλιοθήκη του, διάφορες κοπέλλες με τις οποίες είχε σχέση κατά καιρούς...
Και μη φανταστήτε τίποτα πουτάνες....δούλευε σε χρηματαποστολές μεγάλης τράπεζας, και γνώριζε πολλές που δούλευαν σε καταστήματα της εν λογω τράπεζας, ή σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις...
'Οταν κάνανε έρωτα, ακριβώς επειδή ήξερε ότι τις έγραφε με την κάμερα, τις πηδούσε άγρια λες και ήταν σε τσόντα...κάποιες μάλιστα δυσανασχετούσαν.
Επειδή όμως πίστευαν ότι είχαν κανονική σχέση, ανεχόντουσαν αρκετά πιστεύοντας ότι έτσι ήταν το στύλ του.
Κάποιες όμως δεν μπορούσαν να δεχτούν να τους φέρονται με τέτοιο τρόπο, (εννοώ χωρίς ίχνος τρυφερότητας), και αντιδρούσαν....
Αν τελικά υποχωρούσαν, συνέχιζε μαζί τους μέχρι να τις βαρεθεί, αν όχι, τότε τις απειλούσε ότι θα τις ξεφτιλίσει δέιχνοντας το βίντεο....
Περττό να σας πώ ότι την πρώτη φορά που είδα τέτοιο βίντεο, έπεσα από τα σύννεφα, ενώ αυτός καμάρωνε για το κατόρθωμα του....
Δεν του είπα τίποτα , απλά του έδειξα ότι δεν συμφωνώ με αυτό που κάνει, και την έκανα με ελαφρά...
Είμασταν πραγματικά κολλητοί, σκόπευα να τον βάλω και κουμπάρο στο γάμο μου.
Μετά από αυτό όμως, το άτομο απλά δεν μπορούσα να το δώ σαν φυσιολογικό άνθρωπο....
Το περίεργο έιναι ότι η μέλλουσα γυναίκα μου, χωρίς να ξέρει κάτι, μάλλον απο ένστικτο, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και δεν τον πολυγούσταρε για κουμπάρο.
Μάλλον έφταιγε που γενικώς κάμάρωνε για τις κατακτήσεις του, και τον έβλεπε ότι δεν είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις γυναίκες....
Πάντως κάποια στιγμή διακριτικά μου είπε ότι θα έπρεπε να βρούμε κάποιον άλλο για κουμπάρο, γιατί κάτι δεν της κόλλαγε καλά.
Το συζητήσαμε και συμφώνησα μαζί της, αλλά δεν της της αποκάλυψα την αλήθεια, παρά μόνο αρκετά χρόνια μετά.
Με δυό λόγια: Δεν συμφωνώ με τον εξευτελισμό ενός ανθρώπου.
Ακόμα και πουτάνα να βιντεοσκοπήσει κανείς, πάλι διαφωνώ με τη δημοσίευση του βίντεο. Ακόμα και αυτές άνθρωποι είναι, πόσο μάλλον απλές καθημερινές γυναίκες.
Ακόμα και να μας κάνουν κάτι αισχρό, να μας πληγώσουν και να μας εξευτελίσουν, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για εκδίκηση....
π.χ. τα φτιάχνεις με την κολλητή - φίλη - αδερφή - ξαδέρφη - συνάδελφο της, και την αφήνεις να βράζει στο ζουμί της, μη ξέροντας τις λές σε αυτές γι αυτήν....
Εν τω μεταξύ σε τρώει και κάθε μέρα στη μάπα, και δεν μπορεί πια να κυκλοφορήσει μαζί τους άνετα, για να μην πέσει πάνω σου...
To να είναι κάποιος παντρεμένος και να κοιτάζει πως θα πηδήξει και καμιά παρτόλα πως το βλέπεις;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Aυτο το αρθρο, μου δινει μια ιδεα...Να κατσουμε ολοι να σκεφτουμε και να γραψουμε ποιο ηταν το μεγαλυτερο "σπασιμο" που μας εκανε γυναικα...
Εμενα ηταν οταν πριν μερικα χρονια με εστησε στο αεροδρομιο με τα εισιτηρια στο χερι...Εκει που φανταζομουνα διακοπες ολο ερωτα και συγκινησεις, μου βγηκε κατι σε μπακουροδιακοπες...Φυσικα εγω παρεμεινα "κυριος"...Ουτε τηλεφωνα..ουτε παραπονα...απλα την εκανα delete απο την μνημη μου..Αλλα με πειραξε αυτη η γαμημενη φαση..!
:o %&^$&%&$&^%&^
εγω δεν θα αντεχα να μην τον παρω τηλ τουλαχιστον κ να του κατεβασω καντηλια..
εισαι πολυ κυριος βρε παπ χαρας την υπομονη σου
οσο για το θεμα... ουτε για να τους φτυσεις δεν ειναι τετοιοι ανδρες... ξεφτυλικια
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
..παληκαρι, θα πρεπει να καταλαβεις πρωτα, πως το να βιντεοσκοπησουμε ενα πηδημα με μια γκομενα μας (με τη συμφωνη γνωμη της βεβαια), για να βλεπουμε μετα το βιντεο και ενδεχομενως να την βρισκουμε και οι δυο μας, ΔΕΝ μας καθιστα οπωσδηποτε πορνοσταρ..... μην κρινεις εξ ιδιων....!!!!!!! ;) ;)
Αν αναφερεσαι σε προηγουμενο ποστ μου,το υλικο το ανεβασα διοτι δε φαινονται προσωπα αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να ανεβει.
η υποκρισια σημερα και τα καθως λεγομενα καλα κρατουν παιδια,μη ξεχνατε ομως πως καθε φορα που ανεβαινει ενα βιντεο τετοιου ειδους γινεται της ΠΟΥΤΑΝΑΣ απο downloads.
Αλλα λοιπον λενε και αλλα κανουν καποιοι που θελουν να το παιξουν σοβαροι.
Ειμαι της αποψης πως αν δεν παθεις δε θα μαθεις.Τωρινο φαινομενο ειναι η βιντεοσκοπηση τετοιων στιγμων?
Δεν εχει γινει σαλος με το θεμα τοσα χρονια?Παραυτα συνεχιζεται η ιδια κατασταση.
Οποτε δεν υπαρχει δικαιολογια για κανενα που παιρνει μερος.Η πληροφορηση υπαρχει.
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
οσοι τα κανουν αυτα ειναι κομπλεξικοι και το μονο που κανουν ειναι να δειχνουν τη μαλακια τους μην ξεχνατε ποτε ομως οτι οι βλακες ειναι ανικητοι.......
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
αυτο που πασχουμε σημερα φιλε ειναι τα θυματα,
εχω βαρεθει νατα βλεπω σε καθε εκβαση του κοινωνικου περιγυρου.
Αυτοι που εκμεταλευονται παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν.
Αν δεν υπηρχαν οι βλακες πως θα περνουσαν καλα οι εξυπνοι?
εχω βαρεθει νατα βλεπω σε καθε εκβαση του κοινωνικου περιγυρου.
Αυτοι που εκμεταλευονται παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν.
Αν δεν υπηρχαν οι βλακες πως θα περνουσαν καλα οι εξυπνοι?
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Σωστός.Είναι βλακεία η δημοσιοποίηση τέτοιων εικόνων.
οχι φιλε η βλακεια ειναι στους βλακες που δεχονται να γυρνανε τις εικονες αυτες.
Αργα η γρηγορα θα δημοσιοποιηθουν.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ʼποψη μου:Και όμως θα της ξινίσει γιατι δεν σκέφτεται σαν άντρας. Ειδικά κάποιον που τον είχε σίγουρο θα της ξινίσει ακόμη περισσότερο αν τον δεί αδιάφορο και απλά να κάνει την ζωή του χωρίς αυτήν.
Τους ξυνίζει γιατί θέλουνε να σε βλέπουν και να κακοπερνάς μετά το φτύσιμο...το θεωρούν αδιανόητο να περνάς καλά και μάλιστα μακριά τους...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Η δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών ειτε ειναι φωτογραφιες ειτε video ειναι μεγαλη βλακεία οχι μονο για την αλλη, αλλα και για εμας που καποτε ειχαμε αισθανθει κατι για αυτον τον άνθρωπο.
Συμφωνώ...Μην ξεχνάμε ότι ο τίτλος του thread αναφέρει και τη λέξη...αγαπημένη, ό,τι κι αν σημαίνει για κάποιους αυτό, όσο σκληρό κι αν είναι μερικές φορές το πρόσωπο της αγάπης (ναι, υπάρχει ΚΑΙ τέτοιο...)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Αν αναφερεσαι σε προηγουμενο ποστ μου,το υλικο το ανεβασα διοτι δε φαινονται προσωπα αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να ανεβει.
η υποκρισια σημερα και τα καθως λεγομενα καλα κρατουν παιδια,μη ξεχνατε ομως πως καθε φορα που ανεβαινει ενα βιντεο τετοιου ειδους γινεται της ΠΟΥΤΑΝΑΣ απο downloads.
Αλλα λοιπον λενε και αλλα κανουν καποιοι που θελουν να το παιξουν σοβαροι.
Ειμαι της αποψης πως αν δεν παθεις δε θα μαθεις.Τωρινο φαινομενο ειναι η βιντεοσκοπηση τετοιων στιγμων?
Δεν εχει γινει σαλος με το θεμα τοσα χρονια?Παραυτα συνεχιζεται η ιδια κατασταση.
Οποτε δεν υπαρχει δικαιολογια για κανενα που παιρνει μερος.Η πληροφορηση υπαρχει.
..η ημιμαθεια ειναι (εννοειται) χειροτερη της αμαθειας....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
.....Αν δεν υπηρχαν οι βλακες πως θα περνουσαν καλα οι εξυπνοι?
..και για να εχουμε καλο ερωτημα, εσυ πού κατατασεις τον εαυτο σου εχοντας αυτες τις αποψεις που ακουμπανε λιγο και το μισογυνισμο ?????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 9