alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Δεν πιστεύω γιατί έχω κοινή λογική και ορθολογισμό σε αντίθεση βέβαια με εσένα και άλλα στουρνάρια.
Δεν πιστεύω γιατί έχω κοινή λογική και ορθολογισμό σε αντίθεση βέβαια με εσένα και άλλα στουρνάρια.
αθεος. σιγα μην πιστευα αυτες τις σαχλαμαρες! ξερω ομως πολυ καλα τι μαλακιες λενε και τι πιστευουν. οποτε θελω να καταληξω οτι την εννοια αυτη της πορνειας την ηξερα και ας παω εκκλησια μονο σε κανενα κοινωνικο φαινομενοΔεν μπορώ παρά να σου υποκληθώ αρχηγέ ! Που το βρήκες ? Θεολόγος ?
αθεος. σιγα μην πιστευα αυτες τις σαχλαμαρες! ξερω ομως πολυ καλα τι μαλακιες λενε και τι πιστευουν. οποτε θελω να καταληξω οτι την εννοια αυτη της πορνειας την ηξερα και ας παω εκκλησια μονο σε κανενα κοινωνικο φαινομενο
γκουκλ ιζ γιουρ φρεντ!
σε θέμα που πραγματεύεται θρησκευτικά ζητήματα βρισκόμαστε, με θρησκευτικούς όρους μιλάμε, άσχετα με τα πιστεύω του καθενόςΑ, εσύ είσαι πολύ βαρεμένος, τελικά !! Με το ζόρι κρατιέμαι να μην σου ρίξω κανένα καντήλι να ξέρεις !
σε θέμα που πραγματεύεται θρησκευτικά ζητήματα βρισκόμαστε, με θρησκευτικούς όρους μιλάμε, άσχετα με τα πιστεύω του καθενός
Bεβαιως τύπεΟ δικηγόρος το'χει κάψει τελείως, καλεί να με μπανάρουν επειδή λέω ότι δεν πιστεύω !
ΠροσυπογραφωΑν οι άθεοι ή άθρησκοι ή αντιχριστοι ή οτιδήποτε δεν καταλαβαίνετε την πίστη, μην πιστεύετε δεν σας επέβαλε κανένας να πιστεύετε με το ζόρι. Αν δεν καταλαβαίνετε γιατί κάποια που πιστεύει είναι ιερόδουλη πάλι δεν είναι δικό σαε θέμα. Καλύτερα κάντε την δική σας αυτοκριτική και πορευτείτε ανάλογα. Επίσης είναι απολύτως λογικό κάποιος που πιστεύει να είναι πελάτης ερωτικών υπηρεσιών. Δεν θα απολογηθω προσωπικά σε κανένα άσχετο για τις πράξεις μου. Θα έρθει η ώρα που θα κριθώ.
Υποκρισία δεν υπάρχει σε αυτή τη περίπτωση γιατί δεν βλάπτεις κανένα με τις πράξεις σου. Ίσα ισα βοηθάμε οικονομικά μια πόρνη. Μαζί και τρίτους φυσικά να γυρίζει το χρήμα. Οσο για το "ηθικό" της υπόθεσης γιατί γίνεται επί χρήμασι, θυμίζω ότι όλα τα επαγγέλματα γίνονται για τα λεφτά. Είναι ανήθικο να πλένεις αυτοκίνητα επί χρήμασι?
*Όλα αυτα με την απαραίτητη προϋπόθεση οτι η πόρνη ασκεί το επάγγελμα με τη δική της θέληση.
αυτό ακριβώς λέμε εδώ, με θρησκευτικούς όρους το σεξ εκτός γάμου είναι πορνεία και έχει δίκο ο άλεξ, είτε σ'αρέσει είτε όχιΑυτό λέω. Άλλο το πορνεία ως αυθαίρετος θρησκευτικός όρος και άλλο με βάση αυτό που ξέρουμε σήμερα στην Ελληνική γλώσσα.
Σωστά...για να είσαι με Πούτιν και Χριστόδουλο θα έχεις τρομερό επίπεδο !Δεν θα κοντραριστω με εσένα για το αν είμαι εξυπνότερος. Θα έπεφτα στο επίπεδο σου.
Αν οι άθεοι ή άθρησκοι ή αντιχριστοι ή οτιδήποτε δεν καταλαβαίνετε την πίστη, μην πιστεύετε δεν σας επέβαλε κανένας να πιστεύετε με το ζόρι. Αν δεν καταλαβαίνετε γιατί κάποια που πιστεύει είναι ιερόδουλη πάλι δεν είναι δικό σαε θέμα. Καλύτερα κάντε την δική σας αυτοκριτική και πορευτείτε ανάλογα. Επίσης είναι απολύτως λογικό κάποιος που πιστεύει να είναι πελάτης ερωτικών υπηρεσιών. Δεν θα απολογηθω προσωπικά σε κανένα άσχετο για τις πράξεις μου. Θα έρθει η ώρα που θα κριθώ.
Υποκρισία δεν υπάρχει σε αυτή τη περίπτωση γιατί δεν βλάπτεις κανένα με τις πράξεις σου. Ίσα ισα βοηθάμε οικονομικά μια πόρνη. Μαζί και τρίτους φυσικά να γυρίζει το χρήμα. Οσο για το "ηθικό" της υπόθεσης γιατί γίνεται επί χρήμασι, θυμίζω ότι όλα τα επαγγέλματα γίνονται για τα λεφτά. Είναι ανήθικο να πλένεις αυτοκίνητα επί χρήμασι?
*Όλα αυτα με την απαραίτητη προϋπόθεση οτι η πόρνη ασκεί το επάγγελμα με τη δική της θέληση.
Υποκρισία δεν υπάρχει σε αυτή τη περίπτωση γιατί δεν βλάπτεις κανένα με τις πράξεις σου. Ίσα ισα βοηθάμε οικονομικά μια πόρνη.
αρα εισαι πιστος αλ καρτ! δε τηρεις οτι πρεσβευει η πιστη σου αλλα οτι σε συμφερει απο αυτη!
Άλλη ήταν η αρχική συζήτηση τύπε. Εγώ είπα ότι η πορνεία που ξέρουμε σήμερα είναι χειρότερη αμαρτία από το σεξ εκτός γάμου και αυτός λέει ότι είναι το ίδιο, επειδή χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη.αυτό ακριβώς λέμε εδώ, με θρησκευτικούς όρους το σεξ εκτός γάμου είναι πορνεία και έχει δίκο ο άλεξ, είτε σ'αρέσει είτε όχι
αρα εισαι πιστος αλ καρτ! δε τηρεις οτι πρεσβευει η πιστη σου αλλα οτι σε συμφερει απο αυτη!
Δεν απαγορεύει κάνεις να της αφήσεις χρήματα χωρίς να έρθεις σε επαφή μαζί της αν καίγεσαι να την ενισχύσεις οικονομικά.
Τύπε οταν λες τετοια πραγματα, προσομοιαζεις με την αστυνομια ηθων στα ακραια μουσουλμανικα κρατη, που κυκλοφορανε με βεργες και δερνουν καμια γυναικα αν φαινεται ο αστραγαλος της.αρα εισαι πιστος αλ καρτ! δε τηρεις οτι πρεσβευει η πιστη σου αλλα οτι σε συμφερει απο αυτη!