doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παω να παρω το πρωταθλημα παρασκηνιακα,για να δω τον κοντο σαν κλαμμενο μουνι για αλλη μια φορα,αν δειτε τον βρασιδα να μου τον φιλησετε :-*
Τι έγινε με τις μπάμιες;
δες την μαλαπερδα του βρασιδα & θα καταλαβεις..(μια εικονα=χιλιες λεξεις)..
Αφου και εσυ της μπαμιες ψηφισες.Mου ριχνουνε 5 - 3 στην ψηφοφορια...ε ρε παρασκηνιο - με το Σωκρατη εδω μεσα
τι να περιμενει κανεις......
Επιτελους το καταλαβες.αυτό στο κεφάλι της κοπέλας είναι η μαλαπέρδα του βρασίδα που συνήθως έχουν οι ελέφαντες και φωνάζει ο άντρας στην συζυγό μου καρταγκιόζη θα παω την μαλαπέρδα να απλώσει η γυναίκα μου;
Βλακεία η μαλαπέρδα σαν πούπουλο άσπρο είναι.
Αφου και εσυ της μπαμιες ψηφισες.
Μπάρμπα σκουφάκια φίλτατε ουτε φαντάζεσαι το παρακήνιο... Οταν θα το καταλάβεις θα ειναι αργά. Υπάρχει παράγκα.
Αφου και εσυ της μπαμιες ψηφισες.
Το χω καταλαβει ηδη φιλτατη συναγωνηστρια erinal , αλλα ο απωτερος σκοπος μου πια
δεν ειναι η νικη στις ψηφοφοριες αλλα να τελειοποιησω τον παν8ηρα με malt ουισκι..
Την άλλη φορά του έδωσες να το πιεί, αυτή την φορά δοκίμασε να τον λούσεις, μπορεί και να πετύχει
Για αυτο ελεγες? νομιζα οτι εννοουσες να μεινει μεταξυ μας το σχεδιο που εχεις συλαβει για να αποπλανησης την erinal.Ρε Βρασιδα δεν ειπαμε να μεινει μεταξυ μας ?
βαλτον σε ενα παραλληλογραμμο μαζι με μια παπια..ο απωτερος σκοπος μου πια ειναι να τελειοποιησω τον παν8ηρα με malt ουισκι..
Για αυτο ελεγες? νομιζα οτι εννοουσες να μεινει μεταξυ μας το σχεδιο που εχεις συλαβει για να αποπλανησης την erinal.
Γιατι εχω την εντυπωση οτι περνας κρυφα μηνυματα?Το σχεδιο εγω το ειχα συλαβει αλλα αυτο απεδρασε
Τωρα που το λες δε 8α ταν κι ασχημα να χλαπακιαζω σουπιτσες και παν8ηρες...
[move]κατσε να βγαλω πρωτα αυτον τον φαντασμενο τον ass απ τη μεση...[/move]
Το σχεδιο εγω το ειχα συλαβει αλλα αυτο απεδρασε
Τωρα που το λες δε 8α ταν κι ασχημα να χλαπακιαζω σουπιτσες και παν8ηρες...
[move]κατσε να βγαλω πρωτα αυτον τον φαντασμενο τον ass απ τη μεση...[/move]
Θα ειμαστε ολοι εκει, το λεει η περδικουλα μας.Παρεπιπτόντως αύριο θα κάνω περδικούλα με ασβό φλαμπέ. Θα σερβίρω στις 1.30 μμ να είστε όλοι εκεί.
Θα ειμαστε ολοι εκει, το λεει η περδικουλα μας.
www.freesmileys.org/custom]Παρεπιπτόντως αύριο θα κάνω περδικούλα με ασβό φλαμπέ. Θα σερβίρω στις 1.30 μμ να είστε όλοι εκεί.
Το νου σου με το φλαμπε μην καψεις το ιδρυμα και μεινουμε στον δρομο.τότε θα κάνω διπλή ποσότητα ;)