doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ξερεις να τις αρμεγεις?Εμένανε μου αρέσουν οι σκέτες σαύρες
ξερεις να τις αρμεγεις?Εμένανε μου αρέσουν οι σκέτες σαύρες
επειδη μονο για σενα μπηκα στα προσωπικα αρχεια της νασα σου παραθετω αυτη τη φωτο η οποια ειναι ακρως απορητηΔεν σε πιστευω εισαι ψευτης σε λιγο θα μας πεις οτι στειλανε και μαιμου στο διαστημα.
για να διωχνω τους λαγους και τους κλαψομουνηδες.κοιτα βλοσυρο υφος εχουν χεστει ολοιΡε δορητή τη φωτόγραφία έχεις βάλει με τον Σωκράτη ???
Εγω γραφω με στοιχεια, παραθετο και την πηγη.αποκλειεται,χθες ειδα εναν.
[move][size=40pt]ΨΕΥΤΗ[/size][/move]
εδω τους ειδαwww.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2926.msg378139#new]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2926.msg378139#new[/url]Εγω γραφω με στοιχεια, παραθετο και την πηγη.
Μπορει να σου φενεται υπερβολικο αλλοστε και εγω δεν το πιστευα στην αρχη αλλα ειναι η πραγματικοτητα.
Στην αρχη γινανε ολοι gay και μετα δεν μπορουσανε να αναπαραχθουν και εξαφανιστηκαν αληθεια σου λεω.
Καλα εισαι αυτοι δεν ειναι δεινοσαυροι αλλα γαμοσαυροι.
μαλλον ψωλοσαυροι,κριμα οι μαλαπερδεςΚαλα εισαι αυτοι δεν ειναι δεινοσαυροι αλλα γαμοσαυροι.
σαβουρογαμοσαυροι ρεξ(50 μετρα πιο κατω στο φαναρι)Καλα εισαι αυτοι δεν ειναι δεινοσαυροι αλλα γαμοσαυροι.
μαλλον ψωλοσαυροι,κριμα οι μαλαπερδες
εισαι κομπλε δε σε κουναει κανειςΕγω παντως για καλο και για κακο ψηφισα "ας γραφουν οτι μαλακια 8ελουν".....
μαλαπέρδαΤι είναι μαλαπέρδα;Παρακαλώ θέλω και την ετοιμολογία.Ειδικά στην περίπτωση που ειναι σύνθετη.
χιλιαρισες,μπραβο.η μαλαπερδα ειναι κατι σαν την προβοσκιδα που εχει ο ελεφανταςΤι είναι μαλαπέρδα;Παρακαλώ θέλω και την ετοιμολογία.Ειδικά στην περίπτωση που ειναι σύνθετη.
εισαι κομπλε δε σε κουναει κανειςεξαλου εσυ εχεις το ακαταλογιστο
σαν μαφιοζος και μουσικος μαζι
μη λες τουτες τις μερες για δημοσιο και σε καλεσει κανενας εισαγγελεας για καταθεςη"Επ αοριστου" στο δημοσιο ε ???
Φιλτατοι σε διπλανο thread κατι μουρμουρανε για ακυρα 8εματα -warned - και τα σχετικα...
Εμεις εχουμε το ακαταλογιστο ετσι δεν ειναι?
Εγω παντως για καλο και για κακο ψηφισα "ας γραφουν οτι μαλακια 8ελουν".....
Υστερογραφο - Ρε τις μπαμιες μου κανανε και διαφορα
δες την μαλαπερδα του βρασιδα & θα καταλαβεις..(μια εικονα=χιλιες λεξεις)..Τι είναι μαλαπέρδα;Παρακαλώ θέλω και την ετοιμολογία.Ειδικά στην περίπτωση που ειναι σύνθετη.