Ο αδελφός του ο Βραγιδας..το συντονίζει απο το πρωί..ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΣ...
Υπαρχει αμοιβαια εκτιμηση μεταξυ μας , αλλα ως εδω και μη περεκει....
Εχω βασιμες υπονοιες οτι εβαλες το χερακι σου να με προσπερασουν οι "μπαμιες"
και ο κομιστης αυτης της ιδεας ισως ειναι ενας φανατικος φενταγιν της μπαμιας
ονοματι Βρασιδας ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
[youtube=425,350]NNC0kIzM1Fo[/video]
Τι θα μου πάρεις του Valentine ?
Το δαγκωνει το μαξιλαρι ο τυπακος ε?
Παει για "assfilling" ki αυτος...
Εγω σαν καθαρόαιμο ψώνιο θέλω παραδοσιακή κάρτα με υποσχέσεις για αιώνια αγάπη..ένα καρότσι της λαϊκής μιας και εορτάζουν τα ψώνια.
Πρόλαβε ο τυπάς..Εγω θελω αυτη για νυφη
http://[URL unfurl="true"]www.tomcruisewatch.net/wp-content/uploads/2007/10/keith-nicole.jpg[/img[/URL]]
καλό βράδυ.. ;D
Επισκέπτης
Εγω σαν καθαρόαιμο ψώνιο θέλω παραδοσιακή κάρτα με υποσχέσεις για αιώνια αγάπη..
Τι ;θέλεις και δώρο; Θα σου πάρω μια μπαμια..
Την μπάμια να την δώσεις στο αμερικανάκι ανταγωνιστή μου, πρώην παίχτη του πόλο....Τι ;θέλεις και δώρο; Θα σου πάρω μια μπαμια..
Επισκέπτης
Την μπάμια να την δώσεις στο αμερικανάκι ανταγωνιστή μου, πρώην παίχτη του πόλο....
Αυτή η κοπελίτσα εκει πάνω μήπως κάθεται λιγάκι άσεμνα;
Μετα απο προσεκτικη ακροαση και αναλυση των ψυχοσωματικων σας αποψεων και ενδειξεων και χρονοβορες βιοχημικες εργαστηριακες και κλινικες μελετες κατεληξα στο συμπερασμα οτι πασχετε απο: υποχονδριακη, φοβικη, σχιζοειδης, παρανοϊκη, ιβιφρενικη, νευροσικη, ιδιοψυχαναγκαστικη, ιδεολιπτικη, μανιοκαταθλιπτικη, μετατρεπτικη, αποσυνδετικη, οριακη διαταραχη προσωπικοτητας με στοιχεια αντικλεραμο και δυαδικης παρανοιας!
Επισης μετα απο ενα χρονο εντατικης ηλεκτροσπασμοθεραπιας, 2 μηνες εγκλεισμου στην ψυχιατρικη κλινικη Grizen της Ελβετιας και συμπληρονωντας με ψυχοδυναμικο μοντελο υποστηρηξης παρουσιαζετε σαφη βελτιωση. Πασχετε μονο απο ιστιονικη σχιζοειδη μανιακου τυπου διαταραχη προσωπικοτητας με χαμηλου ογκου ματαιωσης και με ελαχιστα υπολλειματα Zick De La Roudt Και Folie A Dau!
Επισης μετα απο ενα χρονο εντατικης ηλεκτροσπασμοθεραπιας, 2 μηνες εγκλεισμου στην ψυχιατρικη κλινικη Grizen της Ελβετιας και συμπληρονωντας με ψυχοδυναμικο μοντελο υποστηρηξης παρουσιαζετε σαφη βελτιωση. Πασχετε μονο απο ιστιονικη σχιζοειδη μανιακου τυπου διαταραχη προσωπικοτητας με χαμηλου ογκου ματαιωσης και με ελαχιστα υπολλειματα Zick De La Roudt Και Folie A Dau!
Παραθετω λοιπον εδω μερικες συνταγες που ειχαμε ανακαλυψει στον Στρατο μαζι με τους μαγειρες υπηρεσιας!!!
Χαβιαρι με μελι
Ανανα Μανγκο
Σαντυγι στο ορθιο
Μηλα Αla Γαυγαμηλα
Μπανανες ογκρατεν στιφαδο
γλυφιτζουρατα δαμασκινα πεκινου σε κρουασαν
Κουρκουμπινια με κομποστα
Μανταρινια Ala αναποδα
Μανιταρια με κρεμα καραμελε
Πιγκουινος με ΣΟΣ μουσταρδας
Αγκιναρες με αχλαδια στα καρβουνα
Καραμελωμενα καροτα με ροκφορ
Περιτωματα απο Hamster flabe
Μπανανες γιαχνι
Προτηγανισμενες πατατες σε λαδι μηχανης
Πιγκουινος ala crem με γεμιση πολικη αρκουδα και παγο
Κουνουπιδια με γιαουρτι
κρεμυδια γεμιστα με moose σοκολατα
Φασολαδα με μουσταρδα και κετσαπ
Μελιτζανες με ζελε
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!
Χαβιαρι με μελι
Ανανα Μανγκο
Σαντυγι στο ορθιο
Μηλα Αla Γαυγαμηλα
Μπανανες ογκρατεν στιφαδο
γλυφιτζουρατα δαμασκινα πεκινου σε κρουασαν
Κουρκουμπινια με κομποστα
Μανταρινια Ala αναποδα
Μανιταρια με κρεμα καραμελε
Πιγκουινος με ΣΟΣ μουσταρδας
Αγκιναρες με αχλαδια στα καρβουνα
Καραμελωμενα καροτα με ροκφορ
Περιτωματα απο Hamster flabe
Μπανανες γιαχνι
Προτηγανισμενες πατατες σε λαδι μηχανης
Πιγκουινος ala crem με γεμιση πολικη αρκουδα και παγο
Κουνουπιδια με γιαουρτι
κρεμυδια γεμιστα με moose σοκολατα
Φασολαδα με μουσταρδα και κετσαπ
Μελιτζανες με ζελε
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τρελοί ........... Σοβαρευτήτε Ρεεεεεεεεεεε
http://[URL unfurl="true"]www.imagehosting.com/out.php/i1556997_Sobareutitere.jpg[/img[/URL]]
:birdman:
Επισκέπτης
Μετα απο προσεκτικη ακροαση και αναλυση των ψυχοσωματικων σας αποψεων και ενδειξεων και χρονοβορες βιοχημικες εργαστηριακες και κλινικες μελετες κατεληξα στο συμπερασμα οτι πασχετε απο: υποχονδριακη, φοβικη, σχιζοειδης, παρανοϊκη, ιβιφρενικη, νευροσικη, ιδιοψυχαναγκαστικη, ιδεολιπτικη, μανιοκαταθλιπτικη, μετατρεπτικη, αποσυνδετικη, οριακη διαταραχη προσωπικοτητας με στοιχεια αντικλεραμο και δυαδικης παρανοιας!
Εγώ το a Dau το ξεπέρασα
Nα τα μας, βεβαια οταν ο αντρας εχει εξουσια οι γυναικες κανουν ουρα.Ας σε αγαπω!
Καμια αξιοκρατια εχει δικιο ο barba skoyfakias.
Επισκέπτης
Nα τα μας, βεβαια οταν ο αντρας εχει εξουσια οι γυναικες κανουν ουρα.
Καμια αξιοκρατια εχει δικιο ο barba skoyfakias.
Ηταν ένα στιγμιαίο λάθος...
Μηπως ηταν και μικρο?Ηταν ένα στιγμιαίο λάθος...
Το λαθος?
Επισκέπτης
Δηλαδη ο AssFiller ειναι παγκοσμιος επιβραδυντης νετρονιων?μολις ειδα σε ενα λεξικο τι σημαινει η λεξη moderator=επιβραδυντής νετρονίων
χαχα ειμαστε τρελλα τρελλα νετρονια
Τι τιτλος ειναι αυτος?
Αλμπουμ με φωτογραφιες?Δεν κρατάω ημερολόγιο
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K