Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε συνασθενείς..πειράζει που όταν διαβάζω το εξαίρετο αυτό και ψυχικά αναστιτικό θρέντ ..κάνω πίπα?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τω ανγώστω ποιητή, του οποίου το νόημα κατέστη υψηλότερο των δυνατοτήτων υμών και σαφώς υποδεέστερο των προσδοκιών ημών, ήθελε συγχωρηθεί ή έστω κατανοηθεί περί της αργοπορίας, ούτο κατέστη πρόδηλο πως ήτο περιττό.

Φαντάζομαι κατά το τέλος της πράξης αυτοπυρπολείται ως συνηθίζεται. Ή έστω ελπίζω.

Για τις επαγγελματίες δεν έχω κακό λόγο να πω, τουναντίον, για τους νταβραντίλες συστήνω καλό αποσμητικό.

Αν σου αρέσει η κολοκυθόπουτσα να σου δώσω το τηλέφωνο ενός καλού γραφείου να βρούν οτι τραβάει η ψυχή σου. Περί ου ο λόγος απέχω.

Εν κατακλείδι και η βλακεία είναι κάκιστη αλλά προφανώς αυτή την άποψη την αγνοείς επιδεικτικά.
n' est pas?
μπορουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο στο σαιτ?τι αρχαια ειναι αυτα?το σαιτ λεγεται μπουρδελα κομ και επιτρεποντε λεξεις οπως κωλος βυζι σκατα πουτσα γαμησι κτλ :headbang:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν έχει λεία επιφάνεια δεν πειράζει.

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ok το ζουρλομανδύα τον δέχομαι.

έκανα μαλακία, γι' αλλού κίνησε, αλλού βρέθηκε.

δωρητή σπέρματος, μπορούμε να κρατήσουμε: κώλος, βυζί, σκατά, πούτσα και γαμήσι.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ok το ζουρλομανδύα τον δέχομαι.

έκανα μαλακία, γι' αλλού κίνησε, αλλού βρέθηκε.

δωρητή σπέρματος, μπορούμε να κρατήσουμε: κώλος, βυζί, σκατά, πούτσα και γαμήσι.
ο τζιμακος τα λεει οχι εγω :2funny:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
τη herb
παντως η κατασταση ειναι ανιατη εδω μεσα,φευγω μην κολλησω :headbang:ωπα τοιχος

:huh: Που πάτε κύριε Πανούση? Δεν θέλετε να είστε ο πρώτος που θα αναισθητοποιήσω στις καινούργιες ιατρικές εγκαταστάσεις μας?

Ρωτήστε και τον μοδεράτορα ΑςςΦιλερ. Η διαδικασία είναι ασφαλής και ανώδυνη. Ουδείς έχει παραπονεθεί μέχρι τώρα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:huh: Που πάτε κύριε Πανούση? Δεν θέλετε να είστε ο πρώτος που θα αναισθητοποιήσω στις καινούργιες ιατρικές εγκαταστάσεις μας?

Ρωτήστε και τον μοδεράτορα ΑςςΦιλερ. Η διαδικασία είναι ασφαλής και ανώδυνη. Ουδείς έχει παραπονεθεί μέχρι τώρα.
τζιμακος αν εχετε την καλοσυνη,ειμαι και ντροπαλος,φευγω γιατι εχω μια διαλεξη να δωσω

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

Οντως επιγεια κανεις - τωρα στον Αγιο Πετρο μπορει να τα ψαλανε λιγακι
του στυλ "εμενα μου ειπαν για ασφαλεια κτλπ.." .... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ε σιγά και εγώ κάνω πίπα όταν διαβάζω αλλά δεν μου είπατε να το δηλώσω στην εφορία

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Ρε μην τους ρωταμε γιατι δεν θα κανουμε δουλεια ετσι οταν ερχεται καποιος να του ορμαμε ολοι μαζι να τον ακινητοποιουμε και μετα με την σειρα να του εφαρμοζουμε της θεραπευτικες μας μεθοδους.www.freesmileys.org] [/url]

:headbang:παλι,που στο διαολο ειναι η πορτα? :huh:
Κανονισε να μας γκρεμισης το ιδρυμα εσυ. :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom