You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Το σκέφτηκα αγαπητή erinal_w και κατάλαβα ότι το λες για μένα.
ξανασκέψου το αγαπητέ, όπως είπαμε και πριν απο δέκα ποστ όλος ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω απο εσένα, και αν δεν βρεις τα ποστ είναι επειδή το έσβησε ο βρασίδας επειδή έτσι γουσταρει.
Επισκέπτης
εκανε σεισμο η μ φανηκε?
Ωπ! σε φέρανε και σένα;χαχχαχα
Stat3
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξανασκέψου το αγαπητέ, όπως είπαμε και πριν απο δέκα ποστ όλος ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω απο εσένα, και αν δεν βρεις τα ποστ είναι επειδή το έσβησε ο βρασίδας επειδή έτσι γουσταρει.
Κάλιο αργά παρά ποτέ
Συνημμένα
New blood came to town..Ωπ! σε φέρανε και σένα;χαχχαχα
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
New blood came to town..
Ξεκιναω κατευ8ειαν με sorry για το off topic
και διορ8ωνω σε "new blood came to the village"
νομιζω δεν εχουμε γινει town ακομα...
Ρε ποιος εβγαλε την πριζα απο την μοναδα υποστηριξης.Μεταξυ μας - τον εβγαλα απ τη μπριζα το βραδυ στα κρυφα - δεν καταλαβες τη διαφορα ?
Επισκέπτης
Ένας κοκκινος ποπος!
Τον κοκκινο ποπο τον ειδες το χαρτι με το βλημα επανω ακομα να το δεις?Ένας κοκκινος ποπος!
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ρε ποιος εβγαλε την πριζα απο την μοναδα υποστηριξης.
Εκανα ε ?
ΟΕΟ???? το θέλει να πει τω ποιητή;
Μουτζαχεντίν γίνεται μόνο κατά την διάρκεια της πράξης......
Δεν κατάλαβα τι κακό έχουν οι νταβραντίλες και οι πουτάνες.....
Κολοκυθόπουτσα λέω εγώ.....
υ.γ. οχιά, δεν απογητέυομαι εύκολα
Κακό πράμα η εθελοτυφλία........
Τω ανγώστω ποιητή, του οποίου το νόημα κατέστη υψηλότερο των δυνατοτήτων υμών και σαφώς υποδεέστερο των προσδοκιών ημών, ήθελε συγχωρηθεί ή έστω κατανοηθεί περί της αργοπορίας, ούτο κατέστη πρόδηλο πως ήτο περιττό.
Φαντάζομαι κατά το τέλος της πράξης αυτοπυρπολείται ως συνηθίζεται. Ή έστω ελπίζω.
Για τις επαγγελματίες δεν έχω κακό λόγο να πω, τουναντίον, για τους νταβραντίλες συστήνω καλό αποσμητικό.
Αν σου αρέσει η κολοκυθόπουτσα να σου δώσω το τηλέφωνο ενός καλού γραφείου να βρούν οτι τραβάει η ψυχή σου. Περί ου ο λόγος απέχω.
Εν κατακλείδι και η βλακεία είναι κάκιστη αλλά προφανώς αυτή την άποψη την αγνοείς επιδεικτικά.
n' est pas?
Ενταξει μωρε δεν θα σου παρουμε και το κεφαλι.Εκανα ε ?
Ενας λιγοτερος.
Καλα που δεν εβγαλες την πριζα του ψυκτη να μην εχουμε νερο τοτε θα ειχε
Επισκέπτης
Τον κοκκινο ποπο τον ειδες το χαρτι με το βλημα επανω ακομα να το δεις?
Ποιος βλήμα; Το βλημα ειναι ρήμα;
Επισκέπτης
εγω να κανω μια ερωτηση επειδη ειμαι λιγο χαζος...το thread τι νοημα εχει δηλαδη εμεις τι να πουμε?
δηλαδη?Τω ανγώστω ποιητή, του οποίου το νόημα κατέστη υψηλότερο των δυνατοτήτων υμών και σαφώς υποδεέστερο των προσδοκιών ημών, ήθελε συγχωρηθεί ή έστω κατανοηθεί περί της αργοπορίας, ούτο κατέστη πρόδηλο πως ήτο περιττό.
Φαντάζομαι κατά το τέλος της πράξης αυτοπυρπολείται ως συνηθίζεται. Ή έστω ελπίζω.
Για τις επαγγελματίες δεν έχω κακό λόγο να πω, τουναντίον, για τους νταβραντίλες συστήνω καλό αποσμητικό.
Αν σου αρέσει η κολοκυθόπουτσα να σου δώσω το τηλέφωνο ενός καλού γραφείου να βρούν οτι τραβάει η ψυχή σου. Περί ου ο λόγος απέχω.
Εν κατακλείδι και η βλακεία είναι κάκιστη αλλά προφανώς αυτή την άποψη την αγνοείς επιδεικτικά.
n' est pas?
Επισκέπτης
Tο thread να μεταφερθεί στο εκ του μηδενός!
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K