Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε νεφέλη μη μου τον αγριεύεις τώρα. Ψυχικό θα κάνεις, δεν θα σε σφάξει  :rolleyes: .

Είναι και καλό παιδί έχει και λεφτά ...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Ρε νεφέλη μη μου τον αγριεύεις τώρα. Ψυχικό θα κάνεις, δεν θα σε σφάξει  :rolleyes: .

Είναι και καλό παιδί έχει και λεφτά ...

Καλε εγω προσφερθηκα :cheesy:
Να μοιρασουμε τον πονο μας,τι αλλο να κανω η δολια η γυναικα??? :huh:

Τα λεφτα δεν με δελεαζουν εμενα αγαπη μου εγω ειμαι συναισθηματικος τυπος!!! :'(

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν, έκλεισε η δουλειά Galb. Σου βρήκαμε γυναίκα συναισθηματική πρόθυμη να πιαστείτε χεράκι χεράκι και να παρηγορηθήτε (και το σπουδαιώτερο δεν ενδιαφέρετε για τα λεφτά σου). Θέλω να είσαι κύριος ...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αιντέεεεεεε...νεφ ελπίζω να μην επαληθευθείς στις προβλέψεις σου....θα γεμίσει το σάιτ χωρισμένους/ες όπως είμαι και εγώ...και καήκαμε,θα πλημμυρίσουμε......και θα μαζευόμαστε να λέμε τον πόνο μας χιχι....

Επισκέπτης
Λοιπόν, έκλεισε η δουλειά Galb. Σου βρήκαμε γυναίκα συναισθηματική πρόθυμη να πιαστείτε χεράκι χεράκι και να παρηγορηθήτε (και το σπουδαιώτερο δεν ενδιαφέρετε για τα λεφτά σου). Θέλω να είσαι κύριος ...

κ που ξερεις εσυ εαν κ η προηγουμενη δεν του ελεγε τα ιδια.μπουυυυυχαχααχα

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
αιντέεεεεεε...νεφ ελπίζω να μην επαληθευθείς στις προβλέψεις σου....θα γεμίσει το σάιτ χωρισμένους/ες όπως είμαι και εγώ...και καήκαμε,θα πλημμυρίσουμε......και θα μαζευόμαστε να λέμε τον πόνο μας χιχι....

Αν μου στείλει καλή κριτική από την συνάντηση στο pm ο Galb έχω χωρίσει αύριο λέμε και θα ψάχνω παρηγοριά...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Θα πιαστουμε ολοι χερι-χερι και θα χορεψουμε το χορο του ζαλογγου :cheesy:

Αλλα επειδη μας πεφτει λιγο μακρια το ζαλογγο και ο χορος της κοιλιας δεν ειναι ασχημος :2funny:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλε εγω προσφερθηκα :cheesy:
Να μοιρασουμε τον πονο μας,τι αλλο να κανω η δολια η γυναικα??? :huh:

Τα λεφτα δεν με δελεαζουν εμενα αγαπη μου εγω ειμαι συναισθηματικος τυπος!!! :'(
και εγώ έτσι είμαι (δυστυχώς) με αγγίζουν πολύ εύκολα καταστάσεις και είμαι ευαίσθητος σε πολλά θέματα..Και για αυτό και έγραψα ότι ένιωθα χωρίς να το κρατάω μέσα μου..Ήθελα να ξεθυμάνω γιατί με το ζόρι κρατιέμαι να μην κλάψω..Και δεν με νοίαζει αν σπεύσουν οι <<σκληροτράχηλοι>> του σιτε και αρχίσουν να κοροϊδεύουν..Μάλλον ποτέ δεν έχουν ερωτευθεί..

Επισκέπτης
Αυτο το γελιο μου φερνει ανατριχιλα :tickedoff:

Παντως,με τον καλο λογο στο στομα εισαι εσυ ;)

οχι καλε δεν το λεω για κακο απλα το παιδι μπορει να θελει να μεινει μονο για να μην ξαναπληγωθει.μπορει εσυ να θελεις να το ξεζουμισεις κ να το πεταξεις σαν στημμενη λεμονοκουπα.μια ιδεα ριχνω σιγα δεν ειπα κ να με ακουσει κανενας

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
και εγώ έτσι είμαι (δυστυχώς) με αγγίζουν πολύ εύκολα καταστάσεις και είμαι ευαίσθητος σε πολλά θέματα..Και για αυτό και έγραψα ότι ένιωθα χωρίς να το κρατάω μέσα μου..Ήθελα να ξεθυμάνω γιατί με το ζόρι κρατιέμαι να μην κλάψω..Και δεν με νοίαζει αν σπεύσουν οι <<σκληροτράχηλοι>> του σιτε και αρχίσουν να κοροϊδεύουν..Μάλλον ποτέ δεν έχουν ερωτευθεί..

Καλε μου γραψε οτι σου βγαινει και μην υπολογιζεις τι θα γραψουν η τι θα σκεφτουν η τι θα πουν οι αλλοι...
Ολοι εχουν ερωτευθει και ολοι εχουν πονεσει και πολλοι ...εχουν κλαψει κιολας ;)
Δεν ειναι κακο να κλαις,κακο ειναι να να μην δεχεσαι τα αισθηματα σου...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αγόρι μου θα στο πω ωμά...στ αρχίδια σου και εφτά κανναβουριές απο πάνω τι θα πουν οι διάφοροι....εσύ είσαι αυτός που είσαι και κάνεις αυτό που νομίζεις...κοίτα λοιπόν τον εαυτό σου και ότι και να σου λένε γράφτους...η ζωή είναι μεγάλη πουτάνα..θα το διαπιστώσεις δυστυχώς.....κοίτα την πάρτυ σου και μην κολώνεις....τα ωραία είναι ΠΑΝΤΑ μπροστά...

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

Δεν εινα αλη8εια ομως.
Σε μια δεδομενη κατασταση μπορει καποιος να αντιδρασει
διαφορετικα, δε σημαινει πως δεν ειναι ευαισ8ητος το να
χαλιναγωγει τον παρορμητισμο του και να μην τα βαφει ολα μαυρα
φοβουμενος το δυσοιωνο μελλον...
Αμα δεν ημασταν και λιγο πρακτικοι 8α συνενοουμασταν με νοηματα ακομα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ολοι εχουν ερωτευθει και ολοι εχουν πονεσει και πολλοι ...εχουν κλαψει κιολας Wink

μπράβο βρε νέφ.....τα είπες όλα....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Το κακό είναι ότι αγαπάω εύκολα κάποιον και δένομαι και μετά ... πληγώνομαι και άστα να πάνε...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ολοι εχουν ερωτευθει και ολοι εχουν πονεσει και πολλοι ...εχουν κλαψει κιολας Wink

μπράβο βρε νέφ.....τα είπες όλα....
Ακριβώς αυτό ότι νιώθεις να το λες και να μην το κρατάς προσποιούμενος.Να είσαι ο εαυτός σου και να μην σκέφτεσαι τι θα πει ο άλλος.

Επισκέπτης
εγω να κανω μια ερωτηση κ εαν θελει καποιος απανταει αλλος με βριζει κ αλλος με κοροιδευει.μηπως λεω μηπως οταν μας παρατανε οι αλλοι τοτε στενοχωριομαστε κ τοτε νομιζουμε οτι ειμαστε ερωτευμενοι με ανθρωπους λαθος ενω αυτους που μας φερονται καλα δεν τους εκτιμαμε κ μηπως λεω μηπως αυτο δειχνει εγωισμο κ οχι ερωτα....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom