Τα καλύτερα έχεις..Με την σαρανταρα μνημη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
Tον υπολογιστη τον πηρα στην γυναικα μου για να ασχολητε και να μην μου γκρινιαζει.
πόσα ξέρεις....εγώ προσπαθώ να την πείσω να ασχοληθεί με τον αργαλειό..όταν ενδώσει...θα της βάλω μεγάλο στόχο...που να χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια για να τελειώσει..Tον υπολογιστη τον πηρα στην γυναικα μου για να ασχολητε και να μην μου γκρινιαζει.
Να φτιαχνει χαλια σε χρωμα μπορντοκιτρινοροδοπορτοκαλη και να βγεις εσυ στην τηλεοραση να τα πουλας AssFiller Mοιραρακης.πόσα ξέρεις....εγώ προσπαθώ να την πείσω να ασχοληθεί με τον αργαλειό..όταν ενδώσει...θα της βάλω μεγάλο στόχο...που να χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια για να τελειώσει..
μιας και λέτε για λιώσιμο...
στο pc κάθομαι το Σαββατόβραδο 6 ώρες περίπου...χαχα
και καθημερινές από το νωρίς το βράδυ, που το βάζω και κατεβάζει ταινίες,
μέχρι τις 3 το πρωί... και στη δουλειά νυστάζω....
και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια καθόλου...
δεν μ' αρέσουν και αν αρχίσω... θα κολήσω τρελά... ;)
στο pc κάθομαι το Σαββατόβραδο 6 ώρες περίπου...χαχα
και καθημερινές από το νωρίς το βράδυ, που το βάζω και κατεβάζει ταινίες,
μέχρι τις 3 το πρωί... και στη δουλειά νυστάζω....
και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια καθόλου...
δεν μ' αρέσουν και αν αρχίσω... θα κολήσω τρελά... ;)
Παρεμπιπτόντως..εχω ενα γαμημένο celeron..μιλαμε για πολυ κάρβουνο ...έχω την έντονη επιθυμια να το κάψω.. www.freesmileys.org]
[/url]
οχι ρε ασσ.απλα πες μου ρε φιλε τι σκεφτοσουνα οταν εγραφες τις επιλογες??????Ναι..θες να τις αλλάξω ?
Ξέρεις σε ποιο thread βρισκόμαστε ?οχι ρε ασσ.απλα πες μου ρε φιλε τι σκεφτοσουνα οταν εγραφες τις επιλογες??????
προσπαθω να καταλαβωΞέρεις σε ποιο thread βρισκόμαστε ?
Καλα κανεις και δεν καταλαβαίνεις γιατι δεν υπάρχει θέμα..προσπαθω να καταλαβω
έχεις χάσει επεισόδια man..εδω το θέμα δεν έχει θέμα...είναι για off topic,άσχετα και ασυνάρτητα.. δες το πρώτο ποστ και θα καταλάβεις..
ακριβώς...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σκρούντζ χέσε μας..πάρε τον κουβά σου και άντε να τρέξεις σε αγώνες αντίκας.... εδώ συζητάμε φιλοσοφικά ζητήματα που ανανεώνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα και βοηθούν τους σπασμούς του εντέρου έτσι ώστε..όλο το...πράγμα να βγα'ίνει μόνο του χωρίς προσπάθεια που ερεθίζει τις αιμοροίδες.....αν δεν το καταλαβα'ίνεις πιες ένα ποτηρι αγκιναρόσπορο και ανάλυσε την κοσμοθεωρία του..υπάρχω και όσο υπάρχεις θα υπάρχω,γιατί αν δεν υπάρχεις πως θα υπάρχω,αφού υπάρχουμε.....
Το εθεσες άψογα..Ολα τελικα γίνονται για τις αιμορροΐδες..σκρούντζ χέσε μας..πάρε τον κουβά σου και άντε να τρέξεις σε αγώνες αντίκας.... εδώ συζητάμε φιλοσοφικά ζητήματα που ανανεώνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα και βοηθούν τους σπασμούς του εντέρου έτσι ώστε..όλο το...πράγμα να βγα'ίνει μόνο του χωρίς προσπάθεια που ερεθίζει τις αιμοροίδες.....αν δεν το καταλαβα'ίνεις πιες ένα ποτηρι αγκιναρόσπορο και ανάλυσε την κοσμοθεωρία του..υπάρχω και όσο υπάρχεις θα υπάρχω,γιατί αν δεν υπάρχεις πως θα υπάρχω,αφού υπάρχουμε.....
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Νομίζω ότι το θέμα με τις αιμορροϊδες το έχουμε αναλύσει επαρκώς. Μην μπερδεύουμε τους ασθενείς μας με ψευδή στοιχεία.
Πως ειμαστε σιγουροι οτι το συμπαν ειναι απειρο πως ξερουμε οτι καπου τρισεκατομυρια ετη φωτος μακρια δεν υπαρχει καποιος τοιχος ενας γρεμος η ενα αδιεξοδο?
Απο την στιγμη που υποστιριζουν καποιοι οτι το συμπαν δεν εχει ορια παει να πει οτι δεν εχει εξερευνηθει ολο οποτε αν δεν το εχουμε εξερευνησει ολο πως ξερουμε οτι δεν τελειωνει καπου?
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Απο την στιγμη που υποστιριζουν καποιοι οτι το συμπαν δεν εχει ορια παει να πει οτι δεν εχει εξερευνηθει ολο οποτε αν δεν το εχουμε εξερευνησει ολο πως ξερουμε οτι δεν τελειωνει καπου?
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Η σκέψη σου με έχει αφήσει άφωνο.. ποιος σου γεμίζει το μυαλο με αμφιβολίες ...Φυσικά υπάρχει ενα τοίχος το οποίο αποτελεί το τέρμα του σύμπαντος..www.freesmileys.org]
[/url]
Η φωτογραφία παρακάτω είναι απο την μικρή μου φωτογραφική μηχανή sony κατά την πρώτη μου απαγωγή από τους εξωγήινους.
Η φωτογραφία παρακάτω είναι απο την μικρή μου φωτογραφική μηχανή sony κατά την πρώτη μου απαγωγή από τους εξωγήινους.
Συνημμένα
Οποτε ο προβληματισμος μου ειχε βαση, επιτελου δικαιωθηκα και με αποδειξης.Η σκέψη σου με έχει αφήσει άφωνο.. ποιος σου γεμίζει το μυαλο με αμφιβολίες ...Φυσικά υπάρχει ενα τοίχος το οποίο αποτελεί το τέρμα του σύμπαντος..www.freesmileys.org] [/url]
Λες ποιο πανω απο την πρωτη σου απαγωγη δηλαδη εχουν ακολουθηση και αλλες? μηπως εχεις και βιντεο απο το τοιχος? οταν ξανα πας θα περασετε να με παρετε και εμενα η δεν υπαρχη χωρος?
Πως ειναι οι εξωγηινες εχουν μεγαλα στηθη? ειναι ξανθιες? ευκολες? το ευρω εχει καμια αξια εκει? ειμαι τοσο ενθουσιασμενος και εχω τοσα πραγματα να ρωτησω.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K