Νέα

Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποια τεχνική χρησιμοποιεί ο Βρασιδας για την πρόβλεψη των σεισμών;

• Την τεχνική της καράφλας κόντρα στον άνεμο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Διαβάζει τον καφέ.

Ψήφοι: 1 9,1%
  • Διαβάζει την παλάμη του

• Χρησιμοποιεί πρόγραμμα πρόβλεψης Lotto

• Το πουλί του είναι ανήσυχο 2 λεπτά πριν τον σεισμό

• Η τεχνική των πορδών..4 απανωτές=σεισμός

Ψήφοι: 5 45,5%
  • Διαβάζει το ''Τραβέλια με προσόντα''

Ψήφοι: 3 27,3%
  • Μαδάει τη μαργαρίτα

• Μαδάει μουνότριχες..

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11
OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Tον υπολογιστη τον πηρα στην γυναικα μου για να ασχολητε και να μην μου γκρινιαζει. :grin:
πόσα ξέρεις....εγώ προσπαθώ να την πείσω να ασχοληθεί με τον αργαλειό..όταν ενδώσει...θα της βάλω μεγάλο στόχο...που να χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια για να τελειώσει..  :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
πόσα ξέρεις....εγώ προσπαθώ να την πείσω να ασχοληθεί με τον αργαλειό..όταν ενδώσει...θα της βάλω μεγάλο στόχο...που να χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια για να τελειώσει..  :grin:
Να φτιαχνει χαλια σε χρωμα μπορντοκιτρινοροδοπορτοκαλη και να βγεις εσυ στην τηλεοραση να τα πουλας AssFiller Mοιραρακης.  :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μιας και λέτε για λιώσιμο...
στο pc κάθομαι το Σαββατόβραδο 6 ώρες περίπου...χαχα :grin: :uglystupid:
και καθημερινές από το νωρίς το βράδυ, που το βάζω και κατεβάζει ταινίες,
μέχρι τις 3 το πρωί... και στη δουλειά νυστάζω.... :cheesy: :cheesy:

και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια καθόλου...
δεν μ' αρέσουν και αν αρχίσω... θα κολήσω τρελά... ;)

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παρεμπιπτόντως..εχω ενα γαμημένο celeron..μιλαμε για πολυ κάρβουνο  :headbang: :headbang:...έχω την έντονη επιθυμια να το κάψω.. www.freesmileys.org] [/url]

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
προσπαθω να καταλαβω :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Καλα κανεις και δεν καταλαβαίνεις γιατι δεν υπάρχει θέμα..  :grin:

έχεις χάσει επεισόδια man..εδω το θέμα δεν έχει θέμα...είναι για off topic,άσχετα και ασυνάρτητα.. δες το πρώτο ποστ και θα καταλάβεις..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σκρούντζ χέσε μας..πάρε τον κουβά σου και άντε να τρέξεις σε αγώνες αντίκας.... :2funny: εδώ συζητάμε φιλοσοφικά ζητήματα που ανανεώνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα και βοηθούν τους σπασμούς του εντέρου έτσι ώστε..όλο το...πράγμα να βγα'ίνει μόνο του χωρίς προσπάθεια που ερεθίζει τις αιμοροίδες.....αν δεν το καταλαβα'ίνεις πιες ένα ποτηρι αγκιναρόσπορο και ανάλυσε την κοσμοθεωρία του..υπάρχω και όσο υπάρχεις θα υπάρχω,γιατί αν δεν υπάρχεις πως θα υπάρχω,αφού υπάρχουμε..... :uglystupid:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
σκρούντζ χέσε μας..πάρε τον κουβά σου και άντε να τρέξεις σε αγώνες αντίκας.... :2funny: εδώ συζητάμε φιλοσοφικά ζητήματα που ανανεώνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα και βοηθούν τους σπασμούς του εντέρου έτσι ώστε..όλο το...πράγμα να βγα'ίνει μόνο του χωρίς προσπάθεια που ερεθίζει τις αιμοροίδες.....αν δεν το καταλαβα'ίνεις πιες ένα ποτηρι αγκιναρόσπορο και ανάλυσε την κοσμοθεωρία του..υπάρχω και όσο υπάρχεις θα υπάρχω,γιατί αν δεν υπάρχεις πως θα υπάρχω,αφού υπάρχουμε..... :uglystupid:
Το εθεσες άψογα..Ολα τελικα γίνονται για τις αιμορροΐδες..  :grin:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ότι το θέμα με τις αιμορροϊδες το έχουμε αναλύσει επαρκώς. Μην μπερδεύουμε τους ασθενείς μας με ψευδή στοιχεία.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πως ειμαστε σιγουροι οτι το συμπαν ειναι απειρο πως ξερουμε οτι καπου τρισεκατομυρια ετη φωτος μακρια δεν υπαρχει καποιος τοιχος ενας γρεμος η ενα αδιεξοδο?
Απο την στιγμη που υποστιριζουν καποιοι οτι το συμπαν δεν εχει ορια παει να πει οτι δεν εχει εξερευνηθει ολο οποτε αν δεν το εχουμε εξερευνησει ολο πως ξερουμε οτι δεν τελειωνει καπου?
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η σκέψη σου με έχει αφήσει άφωνο.. ποιος σου γεμίζει το μυαλο με αμφιβολίες  :grin:...Φυσικά υπάρχει ενα τοίχος το οποίο αποτελεί το τέρμα του σύμπαντος..www.freesmileys.org] [/url]

Η φωτογραφία παρακάτω είναι απο την μικρή μου φωτογραφική μηχανή sony κατά την πρώτη μου απαγωγή από τους εξωγήινους.  :grin:

Συνημμένα

• IMG_0425.jpg
    IMG_0425.jpg
    135,4 KB · Εμφανίσεις: 20

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Η σκέψη σου με έχει αφήσει άφωνο.. ποιος σου γεμίζει το μυαλο με αμφιβολίες  :grin:...Φυσικά υπάρχει ενα τοίχος το οποίο αποτελεί το τέρμα του σύμπαντος..www.freesmileys.org] [/url]

Η φωτογραφία παρακάτω είναι απο την μικρή μου φωτογραφική μηχανή sony κατά την πρώτη μου απαγωγή από τους εξωγήινους.  :grin:
Οποτε ο προβληματισμος μου ειχε βαση, επιτελου δικαιωθηκα και με αποδειξης. :happy:
Λες ποιο πανω απο την πρωτη σου απαγωγη δηλαδη εχουν ακολουθηση και αλλες? μηπως εχεις και βιντεο απο το τοιχος? οταν ξανα πας θα περασετε να με παρετε και εμενα η δεν υπαρχη χωρος?
Πως ειναι οι εξωγηινες εχουν μεγαλα στηθη? ειναι ξανθιες? ευκολες? το ευρω εχει καμια αξια εκει? ειμαι τοσο ενθουσιασμενος και εχω τοσα πραγματα να ρωτησω.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom