Αυτο δεν το διαβασε κανεις?Θα παρακαλεσω τους διαφορους διαχειριστες και mods να μην κοροιδευουν τα λιγοτερο εξυπνα μελη του σαιτ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Ολα τα στοιχειά συγκλίνουν...ξέρω ποιος είσαι Βρασιδος..αλλά το μυστικό σου είναι ασφαλισμένο..
Επισκέπτης
Είχα την εντύπωση ότι αν το πάταγες κάτι θα έβγαζε www.freesmileys.org] ..sorry[/URL]...
Να προσεχεις τα κουμπακια που έχεις την εντύπωση ότι όταν τα πατήσεις κατι βγαίνει..ας..
Ολα τα στοιχειά συγκλίνουν...ξέρω ποιος είσαι Βρασιδος..αλλά το μυστικό σου είναι ασφαλισμένο..
erinal αυτο πατα το ειναι δοκιμασμενο.
Εγω ξέρω απο τα κουμπάκια που αν τα πατήσω κατι βαζω..Να προσεχεις τα κουμπακια που έχεις την εντύπωση ότι όταν τα πατήσεις κατι βγαίνει..ας..
Επισκέπτης
erinal αυτο πατα το ειναι δοκιμασμενο.
Είσαι εξαίσιος..πράγματι
Αψογο...θα παρεις και ιδεες..για την αποδραση με κουταλι..Μια ερωτηση και παρακαλω να μου απαντησετε σοβαρα.
Εχετε δει το Prison brake?
Επισκέπτης
Αψογο...θα παρεις και ιδεες..για την αποδραση με κουταλι..
κουταλάτη;
Εγω ηξερα κατι κουμπακια που οταν τα ετρωγες ενιωθες αλλος ανθρωπος.Εγω ξέρω απο τα κουμπάκια που αν τα πατήσω κατι βαζω..
Εχω καταστρωση φοβερο σχεδιο για αποδραση και θα σας το αποκαλυψω μολις θα ειναι ολα ετοιμα.Αψογο...θα παρεις και ιδεες..για την αποδραση με κουταλι..
Υπομονη.
Εγω θελω να ντυθο Μαικλ Σκοφιλντ μηπως εχει κανεις τα σχεδια απο της αποχετευσεις του κορυδαλου?
Παρε σε dvd την ταινία ο ''πεταλούδας '' ..ετσι..μωρε..για καμιά ιδέα..Εχω καταστρωση φοβερο σχεδιο για αποδραση και θα σας το αποκαλυψω μολις θα ειναι ολα ετοιμα.
Υπομονη.
Ασε σου λεω ειδα προσφατα το Ο Ηλιθιος και ο πανηλιθιος και ετοιμαζω τρομερη αποδραση.Παρε σε dvd την ταινία ο ''πεταλούδας '' ..ετσι..μωρε..για καμιά ιδέα..
ήρθαν στην αποθήκη και σύντομα θα μας μοιραστούν αυτές οι συσκευες..http://[URL unfurl="true"]www.armurerie-auxerre.com/catalog/images/electroshock-2.jpg[/img[/URL]] θα μπορούμε να κάνουμε ο ένας στον άλλον mini ηλεκτροσόκ.. ;D
[/quote]
Εγω ξερω τι ειναι αυτο, συσκευη για μασαζ. :happy:
Άνθρωποι....
Για την Έρη:
Το ροζ χαπάκι έχασα και έμεινα μπουκάλα
το χτυπο της καρδιά του τζίτζικα
τον έβλεπα μεθωντας στην καταχνια του κόλπου
Ενα μαντίλι μούσκεψα με δάκρυα και καφέδες
Μέσα στο καταχείμωνο με πήρες στο πατάρι
Δεν μπορεί να πρασινιζει το φεγγάρι
κατι μεγάλο έχασες κατι μεγάλο θα' βρεις.
Το ροζ χαπάκι έχασα και έμεινα μπουκάλα
το χτυπο της καρδιά του τζίτζικα
τον έβλεπα μεθωντας στην καταχνια του κόλπου
Ενα μαντίλι μούσκεψα με δάκρυα και καφέδες
Μέσα στο καταχείμωνο με πήρες στο πατάρι
Δεν μπορεί να πρασινιζει το φεγγάρι
κατι μεγάλο έχασες κατι μεγάλο θα' βρεις.
Έχει γεννηθεί. Είναι νεοπλατωνικός. Έτσι δεν είναι Έρη;Ενας έρωτας γεννιέται..
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K