Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
ρε παιδιά, σε ποιο βίντεο κλαμπ μπορώ να βρω το ροζ dvd του Αναστασιάδη? έψαξα εδώ Ομόνοια αλλά δεν το βρήκα
Μα καλα και εσυ πηγες σε βιντεο κλαμπ για να βρεις dvd.ρε παιδιά, σε ποιο βίντεο κλαμπ μπορώ να βρω το ροζ dvd του Αναστασιάδη? έψαξα εδώ Ομόνοια αλλά δεν το βρήκα
στην εδειξα εχτες αλλα μαλλον δεν ειχες παρει τα παραλληλογραμμα χαπακια που σου συστησα..Pleasure η erinal ειναι σαν και αυτη στην φωτογραφια?
http://[URL unfurl="true"]www.mysmiley.net/imgs/smile/sick/sick0018.gif[/img[/URL]] κωλο-ίωση
[/quote]νοσοκομοοοοοοοοοοοοοοοοοος βρασιδας ασε γρηγορα τις φωτο των τραβελιων & ελα γρηγορα που σε χρειαζεται ο συνψυχοπαθης..
απ το θρεντ "φωτο τρανσεξουαλ" θα ερθει..λες να την γλυτωσεις???Μόνο μην προτείνει κανένα υπόθετο.
στειλε με pm φωτο σου να σε προΩΘΗΣΩ..Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μόντελινγκ
Οποιος εχει προβλημα υγειας παρακαλω να σκυψει.νοσοκομοοοοοοοοοοοοοοοοοος βρασιδας ασε γρηγορα τις φωτο των τραβελιων & ελα γρηγορα που σε χρειαζεται ο συνψυχοπαθης..
και???"μερακλωσες"???Εβλεπα κατι φωτογραφιες απο κατι γυναικαρες με προσοντα.
Εδω ειμαστε ολοι επαγγελματιες αλλα αν θες να γινεις μοντελο κατσε να σε τραβηξει μερικες γυμνες ποζες ο pleasure και μετα να της ποσταρη εδω να δουμε αν αξιζεις.Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μόντελινγκ
Ενα θα σου πω ειμαι ετοιμος να εξετασω τον polemisti.και???"μερακλωσες"???