You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Με τις γυναίκες των άλλων βρε
Ωχ δίκο έχεις.. το παιρνω πίσω. Θα μείνω στην σούπα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
125/4546894-147 στην εμπορικη τραπεζα ειναι.. βαλε 1000 ευρω και θα σου στειλω κανα δυο..Θελω και εγω αυτα τα ωραια τα σκατουλακια που ποσταρετε απο που θα τα αγορασω.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ειναι πολλα κοματια? Αν ειναι ενα μονο το συνναρμολογο δεν εχω προβλημα απο δυο και πανω δεν ξερω.
Ούτε και εγώ έχω ξαναδοκιμάσει να συνναρμολογήσω 'εκ του μηδενός' αλλά με αυτά που ακούω να συμβαίνουν το σκέφτομαι σοβαρά.
Ευχαριστω αλλα τα γενεθλια μου ειναι στης 24 ησαστε ολοι καλεσμενοι στο δωματιο μου και οταν λεω ολοι εννοω... μονο την erinal.
Επισκέπτης
λαμογιοοοοοοοοοοοοοοο www.freesmileys.org] [/url]125/4546894-147 στην εμπορικη τραπεζα ειναι.. βαλε 1000 ευρω και θα σου στειλω κανα δυο..
Επισκέπτης
Θα ερθω αλλα να ξέρει θα φέρω μαζι μου και τον ας για προστασια.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ωχ δίκο έχεις.. το παιρνω πίσω. Θα μείνω στην σούπα.
Τώρα που έμαθες την αλήθεια μην το αφήσεις έτσι. Ρίχτου μία με το γεμάτο τσουκάλι στο κεφάλι. Αλλού θα τρώει σούπα και αλλού θα τον δίνει?
Eυτηχως που δεν ειναι εθνικη γιατι εχει μια ουρα.125/4546894-147 στην εμπορικη τραπεζα ειναι.. βαλε 1000 ευρω και θα σου στειλω κανα δυο..
Για δικη μου προστασια εννοεις?Θα ερθω αλλα να ξέρει θα φέρω μαζι μου και τον ας για προστασια.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το μεροκαματο να βγαινει, με καταλαβαινεις ετσι ??λαμογιοοοοοοοοοοοοοοο www.freesmileys.org] [/url]
Επισκέπτης
Τώρα που έμαθες την αλήθεια μην το αφήσεις έτσι. Ρίχτου μία με το γεμάτο τσουκάλι στο κεφάλι. Αλλού θα τρώει σούπα και αλλού θα τον δίνει?
Ας κάνει ότι θέλει φτάνει να με αγαπάει.
Αυτό που είπες…με έχει κανει…www.freesmileys.org] [/url]Αδεια χειριστη έχει μόνο ένας... και δεν είναι ο αςς..
Ποιος είναι αυτός ?? www.freesmileys.org] [/url]
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό που είπες…με έχει κανει…www.freesmileys.org] [/url]
Ποιος είναι αυτός ?? www.freesmileys.org] [/url]
Θα με πας στα γενέθλια του βρασίδα; και αστα αυτα...
Επισκέπτης
www.freesmileys.org] [/url]Ας κάνει ότι θέλει φτάνει να με αγαπάει.
www.freesmileys.org] [/url]Θα με πας στα γενέθλια του βρασίδα; και αστα αυτα...
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ας κάνει ότι θέλει φτάνει να με αγαπάει.
Και μόνο ότι ξέρεις να φτιάχνεις σούπα είναι σημαντικό κίνητρο, αλλά βρε παιδάκι μου αν τον αφήσεις να συμμετάσχει σε παρτουζοαθλοπαιδειές με αγνώστους κορασίδας το παρατραβάς το πράγμα. Ρισκάρεις πολύ.
Επισκέπτης
Ένα πράγμα μόνο .. δεν ενδίδω από την πρώτη νύχτα .. Έχω χρέος να στο πω..Θα με πας στα γενέθλια του βρασίδα; και αστα αυτα...
Εκτός και αν με ποτίσεις αλκοόλικη.. www.freesmileys.org] [/url]
Επισκέπτης
Και μόνο ότι ξέρεις να φτιάχνεις σούπα είναι σημαντικό κίνητρο, αλλά βρε παιδάκι μου αν τον αφήσεις να συμμετάσχει σε παρτουζοαθλοπαιδειές με αγνώστους κορασίδας το παρατραβάς το πράγμα. Ρισκάρεις πολύ.
Ετσι είμαι εγώ τρελή.
Εξαλλου αν του το απαγορεύσω δηλαδή δεν θα τα κάνει αν θέλει..;
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K