Δεν σταματας να γραφεις μαλακιες λεω εγω.Θα ηθελα μια βοηθεια ρε παιδια.
Εχει κανεις καμια ιδεα?
Μακακα.
Δεν σταματας να γραφεις μαλακιες λεω εγω.Θα ηθελα μια βοηθεια ρε παιδια.
Εχει κανεις καμια ιδεα?
Αν ξανα βρισεις θα σε αναφερω στους mods.Δεν σταματας να γραφεις μαλακιες λεω εγω.
Μακακα.
Βρασίδα αγόρι μου αυτό χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης..Ευγε..ακόμα και εμένα ξεπέρασες..
Ξέρασε τα ολα..και πρωτα πρωτα..ποια είναι αυτή η πουτάνα που σου έκανε αυτή τη πληγή..???
Κατι τετοια μου κανεις και στο τελος δεν θα βρω το εμβολιο.Βρασιδος...εδω σε εχω..
Σε ένα χωριό ισχύουν οι παρακάτω δύο κανόνες:
1) Υπάρχει μόνο ένας κουρέας
2) Ο κάθε κάτοικος είτε ξυρίζεται μόνος του είτε τον ξυρίζει ο κουρέας
Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος ξυρίζει τον κουρέα;
- Αν ξυρίζεται μόνος του τότε δεν τον ξυρίζει ο κουρέας, πράγμα άτοπο, γιατί ο ίδιος είναι κουρέας.
- Αν τον ξυρίζει κάποιος άλλος τότε αυτός ο άλλος πρέπει να είναι κουρέας, πράγμα άτοπο γιατί υπάρχει μόνο ένας κουρέας.
Αυτο ειναι ευκολο.Μέχρι να δω τη λύση…Άλλο καυτό ερώτημα για όλους
Χρησιμοποιούμε τη φράση ‘’ και είχα μια φαγούρα στα αρχίδια ‘’ δηλώνοντας αδιαφορία για ένα περιστατικό .
Σε αυτή την περίπτωση η φαγούρα προϋπάρχει και προηγείται του συμβάντος ή η αδιαφορία δημιουργεί φαγούρα στα αρχίδια? www.freesmileys.org] [/url]
Σε βρισκω καθετο στης αποψεις σου και με τετραγωνη λογικη.σταθερος στις αποψεις μου δηλωνω απεριφραστα,παραλληλογραμμο σε ολα..
για το μουνι δεν ξερω,απο σουφρετα παντως εχω παραλληλογραμμίσει μπολικα.. ;)Η ψηφοφορία έληξε ..Το 62,50 % πιστεύει ότι ο Βρασιδος θα λύσει το πρόβλημα του χασμουρητού έναντι 37,50.. Τώρα φτάνει μόνο να το αποδείξει και να κερδίσει μια θέση στο πάνθεων των επιστημόνων σε παγκόσμιο επίπεδο ..
Σου ευχόμαστε καλή τύχη….Μην σε πάρει ο ύπνος μόνο ..www.freesmileys.org] [/url]
...............................................................................................
Νέα ψηφοφορία αναρτήθηκε ..
Ο pleausuregiver θα καταφέρει να παραλληλογραμμίσει το μουνί ; www.freesmileys.org] [/url]
Τι ποσταρισμα ειναι αυτο ρε τουβλο.Εγω ψηφησα ναι για να του προσθεσω περισ οτερο αγχος.
Να τος παλι.Τι ποσταρισμα ειναι αυτο ρε τουβλο.
βρασιδα, δεν θιγουμε τους συνομιλητες..Να τος παλι.
Ο αλλος φταιει που με αποκαλεσε τουβλο.βρασιδα, δεν θιγουμε τους συνομιλητες..
της χαιδως..Δεν είστε συγκεκριμένοι. Για ποιό μουνί μιλάμε. Κάθε μουνί είναι διαφορετικό. Θα ακυρώσω την ψηφοφορία.
ελα κι εσυ στα παπαδοπαιδια. μπορεις !!Ο αλλος φταιει που με αποκαλεσε τουβλο.
Αλλα σας ξερω εσας εχεται εδω παιδια και αποπαιδια η μαλλον στην περιπτωση μας παπαδοπαιδια.