Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
παληκαρια, μπορουμε (ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ) σ αυτο το θρεντ να δωσουμε ρεσιταλ off-topic-ation !!
γι αυτο το σκοπο αλλωστε δημιουργηθηκε..
Εισαι εκτος θεματος πατερ
παληκαρια, μπορουμε (ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ) σ αυτο το θρεντ να δωσουμε ρεσιταλ off-topic-ation !!
γι αυτο το σκοπο αλλωστε δημιουργηθηκε..
Και πως ξερουμε οτι ο Αδαμ και η Ευα δεν ηταν Κινεζοι?
Γιατι αν ηταν.....θα τρωγανε το φιδι και οχι το μηλο.
και ποιο ειναι εντος ? μπερδευτηκα..Εισαι εκτος θεματος πατερ
Ιπταμενος κατεχεις απο φυσικη?Να σε ρωτησω κατι..Λες οτι αν η υλη κι η ενεργεια ειναι αλληλενδετες τοτε δεν μπορει να προερχονται απο το μηδεν...Πιστευεις οτι μπορει η υλη με ενεργεια να οδηγησει στο 0?δηλαδη να συμβει το αντιστροφο?ναι μπορει..υλη κι αντιυλη!
Να σου πω οτι υλη και ενεργεια ειναι αλληλενδετες (Ε=mc^2)κι αυτη ειναι και η μαγεια της φυσικης..οτι απειρη ενεργεια εχει σωμα μηδενικης υλης...
Να σου θυμισω επισης οτι το φως που μπορει να εχει την μεγαλυτερη ταχυτητα ειναι αυλο...και μην μου πεις οτι ειναι σωματιο και κυμμα γιατι απλα συμπεριφερετε ως σωματιο και κυμμα ταυτοχρονα..Αλλιως η λαμπα θα ηταν μια ''γενητρια υλης''!!!ειναι δυνατον?
ΥΓ μην βιαζεσαι να αφορησεις τους επιστημονες....
Είπαμε, μηλαράκι
Οι απόψεις διίστανται. Τέθηκε θέμα φιδιού. Η εύα ηταν γκει;
Μα φαγαν το μηλο και κρατησαν το φιδι για να το πουλησουν καθως εχει περισσοτερη αξια, σαν γνησιοι εβραιοι!
Ιπταμενος κατεχεις απο φυσικη?Να σε ρωτησω κατι..Λες οτι αν η υλη κι η ενεργεια ειναι αλληλενδετες τοτε δεν μπορει να προερχονται απο το μηδεν...Πιστευεις οτι μπορει η υλη με ενεργεια να οδηγησει στο 0?δηλαδη να συμβει το αντιστροφο?ναι μπορει..υλη κι αντιυλη!
Να σου πω οτι υλη και ενεργεια ειναι αλληλενδετες (Ε=mc^2)κι αυτη ειναι και η μαγεια της φυσικης..οτι απειρη ενεργεια εχει σωμα μηδενικης υλης(ή καλυτερα μηδενικης μαζας)...
Να σου θυμισω επισης οτι το φως που μπορει να εχει την μεγαλυτερη ταχυτητα ειναι αυλο...και μην μου πεις οτι ειναι σωματιο και κυμμα γιατι απλα συμπεριφερετε ως σωματιο και κυμμα ταυτοχρονα..Αλλιως η λαμπα θα ηταν μια ''γενητρια υλης''!!!ειναι δυνατον?
ΥΓ μην βιαζεσαι να αφορησεις τους επιστημονες....
να πω σ αυτο το σημειο οτι εντος θεματος ποστ θα πρεπει να διαγραφονται..θέλω να υποβάλλω και εγω μια ερώτηση για τις μαυρες τρύπες αλλα θα θεωρηθώ εντός θέματος ρε γμτ...
να πω σ αυτο το σημειο οτι εντος θεματος ποστ θα πρεπει να διαγραφονται..
ολόδικά μου. σ αρεσουν ????τα βυζιά που κουνάτε δικά σας;
Δεν εχω ιδεα μαν...πρωτη φωρα το ακουω αλλα μου φαινεται λογικο μιας κι η ταχυτητητα διαδοσης ενος κυμματοσωματιου,οπως ειναι το φως,εξαρταται απο το δεικτη διαθλασης του μεσου που διερχεται το κυμα..απειροελαχιστα μεν αλλα αλλαζει δε!!!Mε τη θεωρια του Νανοπουλου που ηταν να αποδειχτει πως η ταχυητηα του φωτος δεν ειναι σταθερη τι εγινε τελικα υπαρχει καποιο νεο ?
ολόδικά μου. σ αρεσουν ????
θέλω να υποβάλλω και εγω μια ερώτηση για τις μαυρες τρύπες αλλα θα θεωρηθώ εντός θέματος ρε γμτ...
Να σου πω ... εάν τελικά αποδειχτεί ότι η ταχύτητα του φωτός δεν είναι σταθερή..., τότε κλονίζονται σοβαρά όλα όσα γνωρίζαμε από τη Γενική θεωρία της Σχετικότητας και την κβαντική φυσική, και η Φυσική θα πρέπει να ξαναγραφεί από την αρχή προσεγγίζοντας το διαχρονικό όνειρο, το Ιερό Δισκοπότηρο,(ξέρετε εσεις..) δεκάδων φυσικών επιστημόνων για τη δημιουργία της Θεωρίας των Πάντων...σωστα;
για τις μαυρες τρυπες τα πραγματα ειναι περισσοτερο πολυπλοκα και θελει μεγαλη αναλυση!!!θέλω να υποβάλλω και εγω μια ερώτηση για τις μαυρες τρύπες αλλα θα θεωρηθώ εντός θέματος ρε γμτ...
Υπαρχουν και οι μαυρες τρυπες οπως αυτες στο avatar μου.
Ας μιλησουμε για αυτες, παιδι μου.