Διάβαζα τη συσκευασία του κωλόχαρτου σήμερα και γράφει "απαλότητα και φροντίδα για όλη την οικογένεια"
δηλαδή ποιο κωλόχαρτο κάνει για ενήλικες αλλά όχι για παιδιά??
το γυαλοχαρτο
Διάβαζα τη συσκευασία του κωλόχαρτου σήμερα και γράφει "απαλότητα και φροντίδα για όλη την οικογένεια"
δηλαδή ποιο κωλόχαρτο κάνει για ενήλικες αλλά όχι για παιδιά??
γάλα γαιδάρας βάζω μόνο στα στρουντελ πετεινουμην ξεχάσεις το γάλα γαιδάρας, είναι και σουπερ φουντ!
να γίνουν όλοι τούμπανα...
γάλα γαιδάρας βάζω μόνο στα στρουντελ πετεινου
Οσοι τρελοί προσέλθετε. Δεν πιέζουμε κανέναν να έρθει.οι προηγούμενοι τρόφιμοι που πήγαν να αποδράσουν όπως βλέπεις απέθαναν. Ελεύθερη βούληση...δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. τι λένε, αξίζουν...?
να σε πω, επειδή υπάρχει ακόμη χαμηλή τηλεθέαση και η επάνοδος είναι πολύ ανεμική,
δε κάνεις πρώτα κανένα στριπτιζάκι, να μαζευτεί ο κόσμος και μετά το ξαναρίχνεις στην μαγειρική...
αφθονα τα ελέητι δίνετε;
αφθονα τα ελέη
Ανδροκλή εχω παρει τα ροζ χαπάκια μην με ζορίζειςδεν θα κανες για διαφημίστρια ε?
:SΑνδροκλή εχω παρει τα ροζ χαπάκια μην με ζορίζεις
Οσοι τρελοί προσέλθετε. Δεν πιέζουμε κανέναν να έρθει.οι προηγούμενοι τρόφιμοι που πήγαν να αποδράσουν όπως βλέπεις απέθαναν. Ελεύθερη βούληση...
θα σας τα βγαλει το φάντασμα του λεοντόκαρδου αν αργήσετε γιατι εγω οπου να ναι θα πάω να κοιμηθώ στο δάσος. Μην με ξυπνήσετε δαγκώνωερχόμαστε... να τελειώσει η ταινία στο σταρ πρώτα
τίποτα στην υποδοχή θα έχει?
πχ κανένα καναπεδάκι από κροκόδειλο ανταρκτικής, χυμό κάμπιας&τσουκνίδας (έχουν πολλές βιταμίνες...) ή τίποτα άλλο.
έτσι για το καλωσόρισμα βρε παιδί...
θα σας τα βγαλει το φάντασμα του λεοντόκαρδου αν αργήσετε γιατι εγω οπου να ναι θα πάω να κοιμηθώ στο δάσος. Μην με ξυπνήσετε δαγκώνω
φιλε οτι κλείναμε αλλα αν ειναι επείγον να το κοιτάξουμεeinai kanenas edw?