loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εγω βαζω μονο ωραιες
αυτη μαλιστα!!!!!!!!!!!!!!
αυτοι οι"ισορροπημενοι " που ανεφερε η εριν ευχομαι να ειναι πρισσοετεροι...
αλλα εξακολουθω να μην μπορω να καταλαβω....![]()
![]()
οκ!!!!!αυτη ειναι κουκλα...ψεμματα να πω?!αλλα κατι αλλες πατσολες ειναιΑς βοηθήσω και γω τη συζήτηση ποστάροντας ακόμα μια άσχημη
![]()
ντροπη!!!!!!!!!life97 ετσι κανο εγω καμακι στη loyk..
για να ξερης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
life97 ετσι κανο εγω καμακι στη loyk..
για να ξερης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi με λες ρε ..........Μου φαινεται οτι επεσα αναμεσα σε....ζευγαρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Λοιπον τοτε να σε αφησω να κανειs παιχνιδι........
Εγω προτιμω τιs αλλεs...........σε στυλ μπουλντοζε.....ναι ναχω αποθεμα για το καλοκαιρι....χαχαχαχαχαχαχα
Παω να φαω ρε.......δεν μουχειs αφησει αντερο....
Περί ορέξεως κολοκιθόπιττα αγαπητή μουοκ!!!!!αυτη ειναι κουκλα...ψεμματα να πω?!αλλα κατι αλλες πατσολες ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!
mi με λες ρε ..........
πλιγονομε που ι λουκ με αποθι τι πρεπι να κανο
για να ιπισελθο σε αχτινα ματιασ........
κ για τιν ιστορια τι επιστιμονικι
που το αντερο σχιματιζι κορνιζα επανο μασ;;;;;;;;;
Παρεπιπτοντωs!!!!!!!!!!! Ερηηηηηηηηηηη μην ξεχναs την ενεση μου ρεεεε
Τρεμουν τα χερια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιτελουs !!!!!!!!!!! με αποκαλεσεs με τ ονομα μου!!! Μακια!!!! Μακια!!!! Μακια!!!!!α να χαθεις προστυχε!![]()
ρε παιδια ρε παιδια!!!!!δεν ειχα προθεση να πληγωσω τα αγνα κατα τα αλλα αισθηματα του αμτζ αλλα εγω με εναν δε μπορω αν ατα βγαζω περα...με δυο:Α βρε Λουκ...Α βρε Λουκ ...το πληγωνειs το παιδι!!!!!
Και εχει τοσα να σου πει........φεγγαρια ηλιουs αμουδερεs παραλιεs...σαντουιτs(το δικο μου με τυρι!!!)
Α βρε Λουκ.........με στεναχωρησεs τωρα
για πιο πεδι μιλας εγο ιμε μια βλαμενι γριαΑ βρε Λουκ...Α βρε Λουκ ...το πληγωνειs το παιδι!!!!!
Και εχει τοσα να σου πει........φεγγαρια ηλιουs αμουδερεs παραλιεs...σαντουιτs(το δικο μου με τυρι!!!)
Α βρε Λουκ.........με στεναχωρησεs τωρα
ρε παιδια ρε παιδια!!!!!δεν ειχα προθεση να πληγωσω τα αγνα κατα τα αλλα αισθηματα του αμτζ αλλα εγω με εναν δε μπορω αν ατα βγαζω περα...με δυο:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παιδια ρε παιδια!!!!!δεν ειχα προθεση να πληγωσω τα αγνα κατα τα αλλα αισθηματα του αμτζ αλλα εγω με εναν δε μπορω αν ατα βγαζω περα...με δυο:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.πετρο θα ξερασω...ελεος!!!
2.λαιιιιφ!!!!!!!!!εχω τον καλυτεροο!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχω γινει χαζογκομενα τελευταια....σορρυ.... :-