Επισκέπτης
Έχει μεταλλαχτεί σε άντρα, συνεχώς βρίζει!Παρεμπιπτόντως..αυτή η σέξι woman..eri..κυκλοφορεί ή χάθηκε ?
Έχει μεταλλαχτεί σε άντρα, συνεχώς βρίζει!Παρεμπιπτόντως..αυτή η σέξι woman..eri..κυκλοφορεί ή χάθηκε ?
Παντα το ηξερα εγω οτι θα εχει αυτη την κατάληξη..το μαρτυρούσε το μουστακι που ξεφύτρωνε δειλά,δειλά..Έχει μεταλλαχτεί σε άντρα, συνεχώς βρίζει!
Όχι και δειλά δειλά, είχε ενωθεί με την τρίχα στην μασχάλη!Παντα το ηξερα εγω οτι θα εχει αυτη την κατάληξη..το μαρτυρούσε το μουστακι που ξεφύτρωνε δειλά,δειλά..
Όχι και δειλά δειλά, είχε ενωθεί με την τρίχα στην μασχάλη!
Έλα την βρήκα! Μια συμβουλή... μην την ταΐζετε!
http://[URL unfurl="true"]www.vvork.com/wp-content/uploads/2006/09/every_hair.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και εβρισκα συνεχεια τριχες στον πανθηρα αλλα δεν ηθελα να το κανω θεμα για να μην την προσβαλω. ;D
[QUOTE="AssFiller, post: 842724"]
Γεια σου προεδρε των τροφίμων.. ;D Πως περασες στη Γουατεμάλα ? ;D
[/quote]
Εγω περασα σουπερ η γουατεμαλα απο την αλλη δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκε. :uglystupid:
ρε συ..τον μπέρδεψες με τον δίδυμο αδελφό του..ο πλεζουρας είναι Λος Άντζελες με ξανθιά πορνοσταρ η οποία τον εχει ξελογιάσει και τάξει γάμο..ε ρε γλεντιααααααα!!!!!!
τον πλεζουρεα μας (παραλληλογραμμο) τον ειδαν να κυνηγαει
θαλλασσιους ελεφαντες στην Αρκτικη,
τους οποιους παρεπιπτοντως τους εχει βγαλει και ονοματα...
"Σημερα τρωμε το Γερασιμο, αυριο τη Γερτρουρδη" κ.ο.κ
ο κοσμος ειναι παραλληλογραμος...ρε συ..τον μπέρδεψες με τον δίδυμο αδελφό του..ο πλεζουρας είναι Λος Άντζελες με ξανθιά πορνοσταρ η οποία τον εχει ξελογιάσει και τάξει γάμο..
Έντονα χειμωνιάτικο είναι και σήμερα το σκηνικό του καιρού με τις χιονοπτώσεις να συνεχίζονται στην κεντρικά και στη δυτική Μακεδονία. Βροχές και χιονόνερο σημειώνονται στην Αττική και στα νότια της χώρας, ενώ το κρύο παραμένει τσουχτερό με τον υδράργυρο να φτάνει στην Αθήνα τους 8 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη τους 5.ο κοσμος ειναι παραλληλογραμος...
Eδώ μιλάς σωστά![size=14pt]Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size]
έτσι μπράβο....σωστόςςςςςς......[size=14pt]Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/size]
punk ειναι το σωστο αγαπη μου!Make my day.. pank..
διλαδι ισε punk;;;;punk ειναι το σωστο αγαπη μου!
ρωτα την ερινα , με εχει δει!!!διλαδι ισε punk;;;;