Επισκέπτης
erinal εκανα την πλαστικη που μου ειπες!
πως σας φαινομαι?
εεε? εεε?
εσύ όσο πας και ομορφαίνεις!
erinal εκανα την πλαστικη που μου ειπες!
πως σας φαινομαι?
εεε? εεε?
μουρλή είσαι και φαίνεσαι......εδώ πρυτανεύει η ...λογική....Καλημέρα μουρλοί φίλοι μου![]()
Θα παω να ξαπλωσο και δεν θα καταλαβει κανεις οτι την ειχα κοπανηση.![]()
Τωρα θα φτιαξουν τα πραγματα αλλα να ξερεται οτι θα ξανα αποδρασο αλλα θα ειμαι καλυτερα προετοιμασμενος βλεπω τον 3ο κυκλο του Prison BreakΕγώ φταίω που δε βοήθησα στην απόδραση... και ξαναγύρισες!
Βρασίδα τρελέ φίλε μου, χωρίς εσένα το ίδρυμα πήγαινε κατα διαβόλου ;)
Βρασιδαααα :o.... ειναι ωρα γιαΘα παω να ξαπλωσο και δεν θα καταλαβει κανεις οτι την ειχα κοπανηση.![]()
καιζερ προτιμο αλλα δεν δεν τρεχει τιποτα και η αμστελ καλη ειναι να ετοιμασει και κανα μεζεδακι η εριναλ.Βρασιδαααα :o.... ειναι ωρα για[/URL]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να δω ποσα θρεντ με μαλακιες θα ανοιξουνΓραφουμε οτι μας κατεβει εδω.*P
![]()
![]()
να δω ποσα θρεντ με μαλακιες θα ανοιξουν![]()
![]()
![]()
εσυ ρε φιλε δεν ανοιγεις συνεχεια κατι κουλα?που ειμαστε τωρα και τι κανουμε και κατι τετοια?ποσα ειναι ως τωρα?![]()
![]()
![]()
εσυ ρε φιλε δεν ανοιγεις συνεχεια κατι κουλα?που ειμαστε τωρα και τι κανουμε και κατι τετοια?
δε γαμαει πια ο κοσμος....
Αισθάνεται την ανάγκη να εκφραστεί ο άνθρωπος. Δεν είναι κακό.εσυ ρε φιλε δεν ανοιγεις συνεχεια κατι κουλα?που ειμαστε τωρα και τι κανουμε και κατι τετοια?
www.trust.tm.fr/images/photos/zikos/zikos_david_4.jpg]Αισθάνεται την ανάγκη να εκφραστεί ο άνθρωπος. Δεν είναι κακό.