μην ανησυχεις !ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ........και εδώ ο πούστης?...πεςτε του ότι εδώ λόγω τρέλλας δεν πηδάμε....μόνο διαστημόπλοια στον άρη στέλνουμε......έριιιιιιιιι........κάντου την...γνωστή ένεσηηηηηηη...........
αυτος θα μπει σε αλλη πτερυγα!
μην ανησυχεις !ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ........και εδώ ο πούστης?...πεςτε του ότι εδώ λόγω τρέλλας δεν πηδάμε....μόνο διαστημόπλοια στον άρη στέλνουμε......έριιιιιιιιι........κάντου την...γνωστή ένεσηηηηηηη...........
ωπα..έχουμε γκεοπτέρυγα?...μπράβο στον κλινικάρχη αςς που την δημιούργησε...τελικά αυτό το παιδί χαραμίζεται...πρωθυπουργός στην σελήνη πρέπει να γίνει...[γαμώ τις ομοιοκαταληξίες έκανα ο πούστης]......μην ανησυχεις !
αυτος θα μπει σε αλλη πτερυγα!
νο κομεντωπα..έχουμε γκεοπτέρυγα?...μπράβο στον κλινικάρχη αςς που την δημιούργησε...τελικά αυτό το παιδί χαραμίζεται...πρωθυπουργός στην σελήνη πρέπει να γίνει...[γαμώ τις ομοιοκαταληξίες έκανα ο [size=10pt][glow=red,2,300]πούστης[/glow][/size]]......
σωστός..έχεις διαίσθηση....νο κομεντ
ναι, και κανω αισθησησωστός..έχεις διαίσθηση....
www.freesmileys.org] [/url]Καλημέρα σε όλους τους ιδρυματικούς. Εκτός απο εμένα. Δεν μου μιλάω - μαλώσαμε χθες.
Με τους αλλους... μου είπε.. χχιχιιχ
σκετεςΠατάτες ογκρατέν
σκετες
φτιαξε www.imageshack.gr/view.php?file=st8f5yfx7s4kkpdmfrlj.jpg] [/URL] ηρθε και ο βρασιδας τωραΝαι σήμερα λείπουν όλοι και αποφάσισα να φάμε σαν άνθρωποι.
Μην τους το πεις σε παρακαλώ.
ελατε σπιτι μου..εχω φτιαξει πρασορυζο..φτιαξε www.imageshack.gr/view.php?file=st8f5yfx7s4kkpdmfrlj.jpg] [/URL] ηρθε και ο βρασιδας τωρα
ειναι το αγαπημενο του φαγητο
παλι θα ξοδευτεις με το τραπεζιελατε σπιτι μου..εχω φτιαξει πρασορυζο..
των φρονιμων τα παιδια,πριν πεινασουν μαγειρευουν ρε..τι με περασες???ερι που μαγειρευει τωρα???εχτες το βραδυ το εφτιαξα & σημερα θα ειναι μπερκετι που εχει τραβηξει τα ζουμια..παλι θα ξοδευτεις με το τραπεζι
ποτε το εφτιαξες ρε?????αφου απο το πρωι ανεβαζεις φωτο με....ασε να μην πω ειναι και κοριτσια εδω μεσα