Τωρα θες να σπασεις το ρεκορ του ενος λεπτου?Λεω να φτιάξω χαρταετό ... Τελευταία φορά που προσπάθησα προ δεκαετίας..διαλύθηκε μέσα σε ένα λεπτό..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 171K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Not a bad idea... Θα βαλω και μεγάλη καλούμπα και θα τον στείλω Κίνα..γιατί δεν πετάς τον...βρασίδος?..έχει και καλή ουρά..θα κρατάει....
Θα προλαβω την εναρξη τον Ολυμπιακον αγωνον?Not a bad idea... Θα βαλω και μεγάλη καλούμπα και θα τον στείλω Κίνα..
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Α εδώ κρύβεστε ... λιποτακτες του τσατ.
Βεβαία και θα προλάβεις να δεις τους Ολυμπιακούς του 2010 στο Vancouver..Λογικα και με τα πόδια απο την Κινα να γυρίσεις ...θα προλάβεις..Θα προλαβω την εναρξη τον Ολυμπιακον αγωνον?
Επισκέπτης
Δυο μήνες καθυστέρηση ???...ε τα παλιομουνα...Με τρώει ο κώλος μου!!!! Λέτε να πληρωθώ? Έχω και δυο μήνες ρε γαμώτο!!! Για πολύ ξύλο οι περισσότεροι εργοδότες!!!
Μονοημερη και πολυ μας ειναι.Κουφάλες για τριήμερακι σας κόβω....
Καποιος πρεπει να προσεχει και τι ιδρυμα.
Παω να ετοιμάσω...τον χαρταετόΜονοημερη και πολυ μας ειναι.
Καποιος πρεπει να προσεχει και τι ιδρυμα.
Παλια....τράκαρα με αποκριάτικο άρμα..Ωραιο αβαταρ απο εκτροχιασμο το επαθες και εσυ?
Ετσι εξηγητε.Παλια....τράκαρα με αποκριάτικο άρμα..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παμε τεχνικη της καραφλας να βγουμε πρωτοι ρεεεεε
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όχι ρε πούστη μου....αποκριές έχουμε?...φτού..νόμιζα ότι ήταν πάσχα και εβαψα αυγά και....αγόρασα αρνί και κάρβουνα.....είδατε τι παθαίνει κάποιος όταν το μυαλό του είναι μπροστα απο τα άλλα?.... τώρα τι το κάνω το αρνί..εκτός απο το να το βάλω στον κωλο μου?..[προλαβα τον βρασιδος που θα τόλεγε.. ]....το βρήκα..ταραμοσαλάτα με αρνί....μιαμ μιαμ... ....μ έχει φαει μου φαίνεται...ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............Παλια....τράκαρα με αποκριάτικο άρμα..
Γιατι δεν το ντύνεις spiderman ?..τώρα τι το κάνω το αρνί..εκτός απο το να το βάλω στον κωλο μου?..[προλαβα τον βρασιδος που θα τόλεγε..
Εισαι ενα χιλιοστό από την κτηνοβασία...το επόμενο βήμα είναι συμβόλαιο γάμου....αράχνες..μπλιάχ....θα το ντύσω...κατγούμαν...να φαντασιωθώ κιόλας..
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K