Επισκέπτης
Ρε Βραγίδα γιατί όσοι θέλουν να σε τρομοκρατήσουν φωνάζουν το tsouli?
Μπαίνει μια φορα τον μηνά..αναζητεί τον Βρασιδα,τα κάνει πουτάνα και την πουλευει..Έχω χάσει επεισόδια και δεν ξέρω τίποτα για αυτο το tsouli!
Μα δεν ειναι θεμα τυχης αγαπητε εγω ειμαι επιστημονας κανω σοβαρη ερευνα.Για ποδαρικό είσαι...
μπαααααα.η κοινωνικοπολιτική στρουχτούρα της σουρεαλιστικής κοινωνίας σε συνδιασμό με τα φασόλια το βράδυ φταίει...Mήπως είναι ο ίδιος ο Βρασίδας που μέσα απο την διπλή του προσωπικότητα προσπαθει να εξωτερικεύσει την ανάγκη του για παγωτό και το ιδίωμα που μπορεί να έχει με την αλληλοεπίδραση του πλούτωνα στον υδροχοό και τουμπαλιν?
Όχι να αναθεωρήσεις τώρα, δεν μπορείς να λές ότι εσύ γουστάρεις!Δεν θελω να αναθεωρησο την απαντηση.
το εκ του μηδενος ΨΦΚΡΣΠΔΜΓΛΡε παιδιά πιό thread να χαλάσουμε σήμερα?
για την Μακεδονία έχουν πλακώσει όλοι οι Ελληναράδες και γράφουν μαλακίες.Ρε παιδιά πιό thread να χαλάσουμε σήμερα?
Εσυ μην μιλας ακους εκει να μην ξερεις το τσουλι.Όχι να αναθεωρήσεις τώρα, δεν μπορείς να λές ότι εσύ γουστάρεις!
καλά αν σου την πέσει το τσουλί θα πάθεις την πλάκα σου.Ποιός θα κάτσει πρώτος? Εγώ μετά ποτίζω τον κήπο στο προαύλιο, φύτεψα μιά πέτρα και την ποτίζω να μεγαλώσει να γίνει λόφος να κάνουμε φιγούρες με τα BMX!
Πόση ώρα τα ψάχνεις? θέλω να δω!Ψαχνω να βρω τα ποσταρισματα για να παρεις μια ιδεα.
ΤΣΑ!!!
Μην ψαρεύεσαι!Τελικα ρε Συντροφοι το 4ρι στη Γλυφαδα εχει ζητηση!