Ρε δωσίλογε μιλάς ακόμα ... Ρουφιάνε..Καλώς τον ανύπαρκτο!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκ του μηδενός..ΨΠΣ ♫♫
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 171K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λοιπον παιδια ενας ενας και προσεχτικα μην την ξυπνησουμε.Δεν κλείνω τίποτις. Κάντε ότι θέτε, αλλά μην με ξυπνήστε σας έφαγα!
Επισκέπτης
Λοιπον παιδια ενας ενας και προσεχτικα μην την ξυπνησουμε.
Με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάμαι... κύριος..
Με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάμαι... κύριος..
Εγω παλι και με τα δυο κλειστα και δεν ξυπναω ουτε με εκρηξη.
Επισκέπτης
Εγω παλι και με τα δυο κλειστα και δεν ξυπναω ουτε με εκρηξη.
Μην μου βάζεις ιδέες και είμαι και εμπρηστικός τύπος. Τι θα έλεγες να ανατινάξουμε την δεξιά πτέρυγα τώρα που έρχεται η ανοιξη θα γίνει ένα αίθριο μούρλια..
Εγω λεω να το κανουμε ολοκληρο οικοπεδο και να το φτιαξουμε απο την αρχη.Μην μου βάζεις ιδέες και είμαι και εμπρηστικός τύπος. Τι θα έλεγες να ανατινάξουμε την δεξιά πτέρυγα τώρα που έρχεται η ανοιξη θα γίνει ένα αίθριο μούρλια..
Να ρωτησουμε τον AssFiller αν εχει να μας δωσει νιτρογλικερινη αλλα το νου σου μην μας καταλαβη πεστου οτι την θες για μια καινουργια συνταγη που ειδες στον Μαμαλακη.
http://[URL unfurl="true"]www.intelligentrecords.com/Comments/NakedWomanKiller02.jpg[/img[/URL]]
Ελπιζω να μη κοιμάσαι και με όπλο... ;D
[/quote]
Το οπλο το εχει για να σφιξουν οι κωλοι. :2funny:
Επισκέπτης
Ass μηπως θα σου ητο δυνατόν να με δώκεις λιγάκι απο εκείνο το καθόλα φυτικό προιόν της νιτρογλυκερίνης, το οποίο εκφύεται στις σκανδιναβικές τούντρες.. ; και χρησιμοποιείται τελευταίως στην μαγειρική, διότι θα φτιάξω την πτέρυγα σαγανάκι;
Επισκέπτης
Το οπλο το εχει για να σφιξουν οι κωλοι.
Για να μην μου σχίσει κανείς κατά λάθος το καλσόν το έχω...
Επισκέπτης
Ωπ και ο ασσ το εχει το εμπρηστικο μέσα του..Δεν μας βλέπω όρθιους αυτό το βράδυ..θα το κάψουμε το μαγαζί.
Ας αυτη η μυρωδιά νησιά του Αιγαίου, πεύκοδασος πελοποννήσου και τα παρεμφερή με ξενερώνουν. Δεν ρίχνεις καμία μυρωδίτσα στο μπουμ πιο ..
Ας αυτη η μυρωδιά νησιά του Αιγαίου, πεύκοδασος πελοποννήσου και τα παρεμφερή με ξενερώνουν. Δεν ρίχνεις καμία μυρωδίτσα στο μπουμ πιο ..
Πολυ ωραια το εθεσες.Ass μηπως θα σου ητο δυνατόν να με δώκεις λιγάκι απο εκείνο το καθόλα φυτικό προιόν της νιτρογλυκερίνης, το οποίο εκφύεται στις σκανδιναβικές τούντρες.. ; και χρησιμοποιείται τελευταίως στην μαγειρική, διότι θα φτιάξω την πτέρυγα σαγανάκι;
http://[URL unfurl="true"]www.tntpodblast.com/wp-content/uploads/2007/11/tnt-podblast-logo.jpg[/img[/URL]]
Υπάρχει και προσφορά...ΤΝΤ + DIXAN (μαλακτικό με άρωμα νησιά του Αιγαίου) ... ;D
[/quote]
Εξαφανιζη τους λεκεδες μαζι με τα ρουχα το πλυντηριο και το σπιτι. ;D
Δεν ρίχνεις καμία μυρωδίτσα στο μπουμ πιο ..
sory μωρο μου
Επισκέπτης
sory μωρο μου
Αυτή....που ανέπτυξες άνωθεν.., "μωρό σου", σου φαίνεται πιο....
Για πάνε στην.... οφθαλμίατρο της κλινικής ...γιατι αρχίζω και ανησυχωωωωω
Αςςςςς που ειναι η οφθαλμίατρος;;;; ;)
Αυτή....που ανέπτυξες άνωθεν.., "μωρό σου", σου φαίνεται πιο....
Για πάνε στην.... οφθαλμίατρο της κλινικής ...γιατι αρχίζω και ανησυχωωωωω
Αςςςςς που ειναι η οφθαλμίατρος;;;; ;)
ξενερουιτα σκετη εισαι
χουμορ 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Εσυ εισαι ποιο ομορφη βρε κουτο!!!νομίζω ότι είμαι η στάρ τράνς βαλεντίνα.....γιατρέ είμαι καλά?......ή να πάω να με δεί...μπετατζής...
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K