doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ιπταμενων αλογων??????εμενα το αλογο μου δεν εχει φτερα
Συμπεριλαμβανομένων και των ιπταμενων αλόγων;
ιπταμενων αλογων??????εμενα το αλογο μου δεν εχει φτερα
Συμπεριλαμβανομένων και των ιπταμενων αλόγων;
οφ κορς!υποψιαζομαι οφσορ εταιρια με αφεντικο το βρασιδα
σε εχει ο μακης την πεμπτη ακουσαοφ κορς!
Ετοιμαζω επισημη διαψευσει για τα δημοσιευματα που με παρουσιαζουν σαν ανθρωπο που κινει τα νηματα του υποκοσμου και του παραεμποριου εμφανιζομενως ως ιδιοκτητης διαφορων εταιριων.
Η λασπη θα επιστρεψει σε αυτους που την ριχνουν εγω λασπολουτρα δεν κανω.
Επισης καμια σχεσει δεν εχω με το συμπαθεστατο κατα τα αλλα vrasidas blogspot.
Μαυρο πανθηρα?Σήμερα είδα την δημοτική αστυνομία να μπουζουριάζει ένα μαυρούκο με τσαντούλες,και του έκανε κατάσχεση και όλες τις τσαντούλες! Τα έχω πάρει. Ετοιμάστε τραπέζι. Φτιάχνω πάνθηρα στα κάρβουνα!
Δεν φταιω εγω η κατσικα μου ριχτηκε.σε εχει ο μακης την πεμπτη ακουσα
γι'αυτο ειναι οι φιλοι ελα τωρα γιατι θελω να παιξω προΜαυρο πανθηρα?
Ευχαριστω τους συναγωνιστες tyfea και doriti για την συμπαρασταση στον δικαιο αγωνα μου κατα της λασπης.
γι'αυτο ειναι οι φιλοι ελα τωρα γιατι θελω να παιξω προ
Μην ανησυχείς...φυσικα και δεν εχεις καμια σχέση...www.freesmileys.org] [/url]οφ κορς!
Ετοιμαζω επισημη διαψευσει για τα δημοσιευματα που με παρουσιαζουν σαν ανθρωπο που κινει τα νηματα του υποκοσμου και του παραεμποριου εμφανιζομενως ως ιδιοκτητης διαφορων εταιριων.
Η λασπη θα επιστρεψει σε αυτους που την ριχνουν εγω λασπολουτρα δεν κανω.
Επισης καμια σχεσει δεν εχω με το συμπαθεστατο κατα τα αλλα vrasidas blogspot.
Μην αρχισεις και εσυ σαν τον Μακη.Μην ανησυχείς...φυσικα και δεν εχεις καμια σχέση...www.freesmileys.org] [/url]
Αλλα γιατι εμεις στην απ' έξω...τα φιλαράκια σου??
Η κατσικουλα δεν αντεξε και ψοφησε αλλα την κρατησα για της δυσκολες νυχτες του χειμωνα.Την κατσικούλα την κράτησες;... έχω ευχάριστα σχέδια για αυτήν..
Δυσκολα τα πραγματα δεν ξερω ποσα θα τους ριξουμε αλλα θα ειναι επιτυχια αν κρατησουμε το μηδεν πισω, αν δεν φαμε γκολ και ενα να βαλουμε καλα θα ειναι.Άντε πάμε Θρυλάρα.... Βρασίδος πόσα θα τους ρίξουμε...???
με τον σέζαρ?..άσε καλλίτερα ο ταραμάς στα αυτιά....Δυσκολα τα πραγματα δεν ξερω ποσα θα τους ριξουμε αλλα θα ειναι επιτυχια αν κρατησουμε το μηδεν πισω, αν δεν φαμε γκολ και ενα να βαλουμε καλα θα ειναι.
εγω το ειδα το ονειροΔυσκολα τα πραγματα δεν ξερω ποσα θα τους ριξουμε αλλα θα ειναι επιτυχια αν κρατησουμε το μηδεν πισω, αν δεν φαμε γκολ και ενα να βαλουμε καλα θα ειναι.
Και αν κατσει καμια στραβη τουλαχιστον θα ξερουμε οτι τα σκατα στο ονειρο θα σημενουν σκατα.εγω το ειδα το ονειρο
ειδα σκατα που σημαινει
σκατα=λεφτα(πονταρα ασσο το θρυλο)=νικη ολυμπιακου